Product categories

AKG K240 MKII Hoofdtelefoons

AKG Hoofdtelefoons

Showing all 3 results

 • AKG K240 MKII Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  AKG K240 MKII Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  De AKG K240 MKII is ontworpen voor professioneel gebruik door DJ’s en producers. Dankzij de semi open klankkast klinkt het geluid natuurgetrouw, zonder de lage bastonen te verliezen. Je draagt de koptelefoon urenlang dankzij het comfortabele over ear ontwerp. De zachte oorkussens vallen over je oren. Je koppelt de kabel eenvoudig los, bijvoorbeeld om hem te vervangen. Zo gaat de koptelefoon langer mee. Met de meegeleverde schroefbare 6,3 mm adapter sluit je de koptelefoon gemakkelijk aan op al jouw apparatuur.

  Quick View
 • AKG Y500 Zwart Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  AKG Y500 Zwart Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Met de AKG Y500 geniet je thuis en onderweg van een gedetailleerde geluidsweergave. Met deze bluetooth koptelefoon stream je draadloos muziek van een smartphone of tablet. Hierdoor zit er geen snoer in de weg. De koptelefoon speelt het AAC bestandstype. AAC bestanden zijn groter en hebben meer detail dan mp3’s. Dankzij de snellaadfunctie luister je na 5 minuten laden 1 uur naar muziek. Hierdoor verlaat je jouw huis nooit zonder een volle accu.

  Quick View
 • AKG K612 PRO Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  AKG K612 PRO Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  De AKG K612 PRO is geschikt voor professioneel gebruik in de studio. Door de open klankkast luister je naar een ruimtelijk en zuiver geluid. De muziek klinkt zoals de artiest het bedoeld heeft. De koptelefoon voelt licht aan. In combinatie met de comfortabele leren hoofdband en de oorkussens draag je de koptelefoon met gemak een hele middag. De koptelefoon gaat lang mee door de vervangbare onderdelen. Dankzij de meegeleverde schroefbare 6,3 mm adapter sluit je de hoofdtelefoon aan op al jouw DJ en studio apparatuur.

  Quick View
Top
X