Product categories

Apple AirPods 2 met oplaadcase + AirPods Leren Hoesje Oordopjes

Apple Oordopjes

Showing all 6 results

 • Apple AirPods 2 met oplaadcase + AirPods Leren Hoesje Oordopjes

  0 out of 5

  Apple AirPods 2 met oplaadcase + AirPods Leren Hoesje Oordopjes

  0 out of 5

  De meegeleverde oplaadcase laad je alleen bedraad op. Met Apple AirPods 2 met oplaadcase + DBramante1928 Copenhagen AirPods Leren hoesje houd jij jouw AirPods oplaadcase netjes. Apple AirPods gaan automatisch aan als je ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze uitdoet. Met de Apple H1 chip is de draadloze verbinding met je apparaat stabieler en wissel je sneller tussen verschillende apparaten. De charging case laad je op met de meegeleverde lightning naar usb oplaadkabel. Met een volle accu gebruik je Apple AirPods 5 uur lang voor het luisteren van muziek. Als je de batterij van de Charging Case erbij optelt, ga je maar liefst 24 uur lang aan de slag met muziek luisteren of beschik je over 18 uur gesprekstijd. Het hoesje bedekt de hele case. Zo hoef je niet bang te zijn voor krasjes als je de case in je tas meeneemt. Met de uitsparing aan de achterkant gebruik de knop op AirPods case zoals je gewend bent. Apple AirPods hebben dezelfde pasvorm als Apple Earpods.

  Quick View
 • Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase + Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Wit Oordopjes

  0 out of 5

  Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase + Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Wit Oordopjes

  0 out of 5

  Met Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase en de Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Wit geniet jij extra lang van je favoriete muziek. Geen gedoe meer met kabeltjes, want met deze combinatie laad jij AirPods 2 draadloos op. Met volledig opgeladen Apple Airpods 2 en een volledig opgeladen case luister je tot wel 24 uur naar de bekendste podcasts. Op Apple AirPods 2019 werkt Siri spraakgestuurd, net zoals bij iPhone. Je AirPods laden veilig op met de Belkin oplader. Vanwege de antislip afwerking van de oplader blijft de gladde case van AirPods stevig op zijn plek liggen tijdens het laden. Ook je iPhone laad je draadloos op met deze Belkin oplader. Apple AirPods 2 hebben dezelfde pasvorm als Apple Earpods.

  Quick View
 • Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase Oordopjes

  0 out of 5

  Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase Oordopjes

  0 out of 5

  Met Apple AirPods 2 Met Wireless Charging Case is gedoe met stekkertjes verleden tijd. De charging case ondersteunt namelijk de Qi standaard, waardoor je het doosje draadloos oplaadt. Met een volle accu luister je tot wel 24 uur naar jouw favoriete nummers. Nieuw aan de Apple AirPods 2019 versie is dat je Siri aanspreekt zonder dat je op de oordopjes hoeft te tikken. Dit werkt nu gewoon spraakgestuurd, net zoals bij iPhone. Met de Apple H1 chip is de draadloze verbinding met je apparaat stabieler en wissel je sneller tussen verschillende apparaten. Apple AirPods hebben dezelfde pasvorm als Apple Earpods.

  Quick View
 • Apple AirPods 2 met oplaadcase Oordopjes

  0 out of 5

  Apple AirPods 2 met oplaadcase Oordopjes

  0 out of 5

  De meegeleverde oplaadcase laad je alleen bedraad op. Met Apple AirPods 2 Met Charging Case spreek je Siri aan, zonder dat je op de oordopjes hoeft te tikken. Dit werkt nu gewoon spraakgestuurd, net zoals bij iPhone. Apple AirPods gaan automatisch aan als je ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze uitdoet. Met de Apple H1 chip is de draadloze verbinding met je apparaat stabieler en wissel je sneller tussen verschillende apparaten. De charging case laad je op met de meegeleverde lightning naar usb oplaadkabel. Met een volle accu gebruik je de AirPods 5 uur lang voor het luisteren van muziek. Als je de batterij van de Charging Case erbij optelt, ga je maar liefst 24 uur lang aan de slag met muziek luisteren of beschik je over 18 uur gesprekstijd. Apple AirPods hebben dezelfde pasvorm als Apple Earpods.

  Quick View
 • Apple Earpods Lightning Connector Oordopjes

  0 out of 5

  Apple Earpods Lightning Connector Oordopjes

  0 out of 5

  Apple Earpods zijn oordopjes met een lightning connector. Hiermee luister je naar muziek van je iPhone, iPad of iPod touch die iOS 10 of hoger ondersteunt en een lightning poort heeft. Verder zijn de oordopjes hetzelfde als de originele Apple Earpods. Dankzij het geometrische ontwerp zitten de oordopjes comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Via de afstandsbediening in de kabel voer je handsfree telefoongesprekken, pas je het volume aan en blader je door de muziek. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten. Geschikt voor alle modellen die zijn voorzien van een lightning connector en die iOS 10 of hoger ondersteunen.

  Quick View
 • Apple Earpods 3,5 mm Jack Oordopjes

  0 out of 5

  Apple Earpods 3,5 mm Jack Oordopjes

  0 out of 5

  Apple Earpods zitten comfortabeler dan ronde earbud oordopjes. Dit komt doordat het ontwerp is gebaseerd op de vorm van het oor. Met de afstandsbediening in de kabel pauzeer je de muziek, bepaal je het volume, skip je nummers en neem je inkomende oproepen aan. Dankzij de interne microfoon bel je handsfree. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten. Je sluit de oordopjes aan op de 3,5 mm ingang van je smartphone, tablet of mp3 speler. Geschikt voor alle iPod, iPhone en iPad modellen met een 3.5 mm aansluiting. Alle iPhone 6S modellen en ouder hebben nog een 3.5 mm aansluiting.

  Quick View
Top
X