Product categories

Arturia MicroFreak Synthesizers

Arturia Synthesizers

Showing all 3 results

 • Arturia MicroFreak Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MicroFreak Synthesizers

  0 out of 5

  De Arturia MicroFreak is een veelzijdige hybride synthesizer die over een analoge filter beschikt. Je creëert verschillende soorten geluiden dankzij de physical modelling, wavetable en virtueel analoge engines. Met deze engines maak je geluiden die in de buurt komen van die van akoestische instrumenten. Ook creëer je geluiden die je met digitale synthesizers en analoge synthesizers maakt. Dankzij het aanraakgevoelige keyboard moduleer je parameters door met je vingertoppen over de toetsen te schuiven. Zo verander je het geluid zonder dat je aan een knop hoeft te draaien. Deze synthesizer voorzie je van voeding via usb. Wanneer je hem via een powerbank van stroom voorziet, gebruik je hem waar je maar wilt.

  Quick View
 • Arturia MiniBrute 2S Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MiniBrute 2S Synthesizers

  0 out of 5

  De Arturia MiniBrute 2S is een monofone semi modulaire analoge synthesizer waarmee je een Eurorack systeem aanstuurt. Doordat de synthesizer semi modulair is, bepaal je zelf hoe je de geluiden moduleert. Door met 3,5 mm patchkabels nieuwe verbindingen te maken, creëer je complexe basgeluiden, leads en percussie. Bestuur je modulaire Eurorack systeem met de uitgebreide step sequencer. Je stuurt de ritmes en melodieën die je met de MiniBrute 2S creëert naar je modulaire apparatuur. Hierdoor is de synthesizer geschikt als startpunt voor je modulaire systeem. Ben je nog niet bekend met modulaire systemen? Dan is de MiniBrute 2S iets voor jou. Met deze semi modulaire synthesizer leer je eenvoudig de basis.

  Quick View
 • Arturia MatrixBrute Synthesizers

  0 out of 5

  Arturia MatrixBrute Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Arturia MatrixBrute programmeer je geluiden met de flexibiliteit van een modulaire synthesizer. Je moduleert de geluiden van de analoge monofone synthesizer met de uitgebreide step sequencer. In totaal heb je 16 modulation slots. Bij 4 slots bepaal je zelf welke parameters je moduleert. Doordat je alle knoppen van de sequencer voor je ziet, stel je de gewenste stappen binnen een handomdraai in. Dankzij de Parker Steiner en Moog filters creëer je geluiden met verschillende klanken. Zo schakel je bijvoorbeeld de Moog filter in als je een vol basgeluid maakt. Je kiest zelf of je de filters in een serie of parallel van elkaar gebruikt.

  Quick View
Top
X