Product categories

Barbecook Alexia 5011 Barbecues

Barbecook Barbecues

Showing all 10 results

  • Barbecook Alexia 5011 Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Alexia 5011 Barbecues

    0 out of 5

    Met de Barbecook Alexia 5011 organiseer je gerust een barbecue op jouw balkon of dakterras. Op deze elektrische barbecue bereid je namelijk voor 7 personen een maaltijd, zonder dat er vuur aan te pas komt. Met de temperatuurschakelaar stel je de temperatuur in en binnen 5 minuten ligt het eerste gerecht al op de barbecue. Dankzij het onderstel werk je tijdens het grillen op een fijne hoogte en geef je de barbecue een vast plekje op jouw terras. Wil je de barbecue gebruiken als grillplaat? Dan haal je de barbecue gemakkelijk van het onderstel af en plaats je hem gewoon op tafel.

    Quick View
  • Barbecook Karl Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Karl Barbecues

    0 out of 5

    De stijlvolle Barbecook Karl is meer dan een houtskoolbarbecue alleen. Hij heeft namelijk een USB-aansluiting voor een powerbank en trendy LED-licht waardoor hij de show steelt in je tuin. Van binnen zorgt de houtskool voor een gloeiend hete temperatuur waardoor jij gemakkelijk je vlees of vis grilt. Dat grillen doe je op het verchroomd stalen rooster van 41,5 x 23,2 centimeter. Dat is groot genoeg om voor maximaal 5 personen te grillen. Jij bent de baas over de temperatuur dankzij de regelbare luchttoevoer. Wanneer je klaar bent met barbecueën, stop je alle onderdelen die je gemakkelijk demonteert in de vaatwasser. Na gebruik berg je de Barbecook Karl op in de meegeleverde draagtas. De 4 AA batterijen die je nodig hebt, krijg je er niet bij. Zijn je batterijen leeg? Sluit via de usb-ingang de powerbank aan en stuur de ventilator automatisch aan.

    Quick View
  • Barbecook Siesta 310 Zwart Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Siesta 310 Zwart Barbecues

    0 out of 5

    De Barbecook Siesta 310 Zart gebruik je om te barbecueën voor een groep familie en vrienden. Het kookoppervlak is namelijk 62 x 42 centimeter. Je barbecuet om deze reden op het gietijzeren rooster voor maximaal 12 personen. De gasbarbecue heeft 3 hoofdbranders met een totaal vermogen van 12 kilowatt. Deze branders zet je gemakkelijk aan met één hand dankzij de One-Hand bediening. Daarnaast heeft de Barbecook Siesta een zijtafel voor extra werkruimte en een zijbrander waarmee je je gerechten warm houdt. De 2 vetopvanglades en de gemakkelijk te onderhouden Repellant Glass-coating over de behuizing zorgen ervoor dat je de barbecue snel hebt schoongemaakt. De deksel van de barbecue zorgt voor een oveneffect en maakt indirect grillen mogelijk.

    Quick View
  • Barbecook Spring 2002 Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Spring 2002 Barbecues

    0 out of 5

    Op het grillrooster van de Barbecook Spring 2002 heb je voldoende ruimte om voor 10 personen tegelijkertijd te grillen. De 2 hoofdbranders ontsteek je gemakkelijk met de elektronische ontsteking. Dankzij de inklapbare zijtafels en de gereedschapshaken heb je alle benodigdheden tijdens het grillen bij de hand. Het gietijzeren rooster zorgt ervoor dat je mooie barbecue strepen in vlees maakt. De gerechten die je niet direct opdient, houd je warm op het warmhoudrooster. Het geëmailleerde materiaal is gemakkelijk schoon te maken en zorgt voor een lange levensduur.

    Quick View
  • Barbecook Spring 3212 Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Spring 3212 Barbecues

    0 out of 5

    Op het grillrooster van de Barbecook Spring 3212 heb je voldoende ruimte om voor 12 personen tegelijkertijd te grillen. De 3 hoofdbranders ontsteek je gemakkelijk met de elektronische ontsteking. De buitenkeuken heeft daarnaast een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten en soepen. Op de zijtafel maak je je gerechten alvast klaar. Gerechten die je niet direct opdient, houd je warm op het warmhoudrooster. Het geëmailleerde materiaal is gemakkelijk schoon te maken en zorgt voor een lange levensduur.

    Quick View
  • Barbecook Siesta 412 Zwart Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Siesta 412 Zwart Barbecues

    0 out of 5

    De Barbecook Siesta 412 Zwart rijd je zo de tuin in als de eerste zonnestralen zich laten zien. De verrijdbare buitenkeuken heeft een kookoppervlakte van 70 x 43 centimeter en biedt je genoeg ruimte om maar liefst 14 personen van eten te voorzien. De 4 rvs hoofdbranders zet je aan met elektronische ontsteking, evenals de zijbrander om die lekkere saus mee op te warmen. De temperatuur blijft constant dankzij de thermo air cushion, waardoor je gerechten op een gelijkmatige wijze grilt. De deksel van de barbecue zorgt bovendien voor een oveneffect en maakt indirect grillen mogelijk. En als iedereen is uitgegeten, dan is ook het onvermijdelijke schoonmaken achteraf zo gedaan. Hier zorgen de 2 vetopvanglades en de gemakkelijk te onderhouden Repellant Glass-coating over de behuizing wel voor. In de opbergruimte in het onderstel bewaar je al je barbecue accessoires netjes voor de volgende keer dat de branders weer aangaan.

    Quick View
  • Barbecook Carlo Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Carlo Barbecues

    0 out of 5

    Gril rookvrij met de Barbecook Carlo houtskoolbarbecue. Het ontwerp en de ventilator zorgen ervoor dat er geen rook vrijkomt tijdens het barbecueën. Dankzij de regelbare luchttoevoer heb jij de controle over de temperatuur. Het grilloppervlak van 38,5 x 28,5 centimeter is groot genoeg om voor maximaal 5 personen te grillen. Je gebruikt de Barbecook Carlo als tafelbarbecue. Terwijl je je vlees of vis grillt, blijf je dus gezellig bij je gasten aan tafel zitten. Ben je klaar met barbecueën? Je demonteert alle onderdelen gemakkelijk. Daarna stop je de onderdelen gewoon in de vaatwasser. Wanneer alle onderdelen schoon zijn, berg je de barbecue op in de tas die je meegeleverd krijgt. De ventilator van de barbecue werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).

    Quick View
  • Barbecook Adam 50 Top Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Adam 50 Top Barbecues

    0 out of 5

    Met de Barbecook Adam 50 Top tot je beschikking hoeven jouw gasten nooit lang te wachten tot het vlees op de grill ligt. Dankzij het QuickStart systeem heb je geen aanmaakproducten meer nodig. Je maakt 3 vellen krantenpapier aan in de buis en binnen 15 minuten is de grill op temperatuur. Het QuickStop systeem houdt in dat je het waterreservoir voordat je aan de slag gaat, vult met water. Hierdoor staat de barbecue staat niet alleen stabieler, de hete as die door het rooster valt wordt meteen geblust. De metalen deksel heeft een thermometer waarop je precies ziet hoe heet het in de barbecue is. Je hebt de keuze uit 2 standen om het verchroomde rooster op vast te zetten, zodat je vlees niet aanbrandt. Ook de luchttoevoer is regelbaar, waardoor je alle controle hebt over de hoogte van de vlammen.

    Quick View
  • Barbecook Oskar M Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Oskar M Barbecues

    0 out of 5

    De Barbecook Oskar M rookoven gebruik je het hele jaar door. Roken is namelijk voor ieder seizoen, zelfs voor in de winter. Om te beginnen maak je een vuurtje met houtskool en natte rookchips in het onderste gedeelte: de vuurschaal. Boven de vuurschaal, plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar wens. Vervolgens plaats je je vlees of vis bovenin en sluit je de deksel. Nu kan het roken beginnen. Het geëmailleerde staal zorgt ervoor dat de warmte in de rookoven goed behouden blijft. Hoe warm het daadwerkelijk is, check je op de geïntegreerde dekselthermometer. Om grotere stukken vlees te roken, krijg je een vleeshaak meegeleverd. Zo kun je hangend roken. Ben je klaar met barbecueën en wil je gezellig natafelen? Gebruik dan het onderste gedeelte als vuurschaal om jou en je gezelschap warm te houden.

    Quick View
  • Barbecook Oskar S Barbecues

    0 out of 5

    Barbecook Oskar S Barbecues

    0 out of 5

    De Barbecook Oskar S rookoven gebruik je het hele jaar door. Roken is namelijk voor ieder seizoen, zelfs voor in de winter. Om te beginnen maak je een vuurtje met houtskool en natte rookchips in het onderste gedeelte: de vuurschaal. Boven de vuurschaal, plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar wens. Vervolgens plaats je je vlees of vis bovenin en sluit je de deksel. Nu kan het roken beginnen. Het geëmailleerde staal zorgt ervoor dat de warmte in de rookoven goed behouden blijft. Hoe warm het daadwerkelijk is, check je op de geïntegreerde dekselthermometer. Om grotere stukken vlees te roken, krijg je een vleeshaak meegeleverd. Zo kun je hangend roken. Ben je klaar met barbecueën en wil je gezellig natafelen? Gebruik dan het onderste gedeelte als vuurschaal om jou en je gezelschap warm te houden.

    Quick View
Top
X