Product categories

Blendtec Total Blender Zwart Blenders

Blendtec Blenders

Showing all 3 results

 • Blendtec Total Blender Zwart Blenders

  0 out of 5

  Blendtec Total Blender Zwart Blenders

  0 out of 5

  Met de Blendtec Total Blender Zwart mix je de meest harde ingrediënten tot een gladde massa dankzij de krachtige motor. Kies uit 6 automatische programma’s voor het maken van soep, smoothies, ijs of cocktails. Schakel je de soepfunctie in? Dan mixt de blender met zo veel power, dat de ingrediënten tijdens het mixen verwarmd worden. Dankzij de traploos instelbare snelheid heb je veel invloed op het eindresultaat. Voor een luchtige smoothie kies je de hoogste snelheid. Maak je een gladde saus, dan kies je een middelmatige snelheid. Voor het maken van een quacamole dip kies je een lage snelheid, zodat er nog wat stukjes in zitten. Na gebruik reinig je kan met het automatische programma.

  Quick View
 • Blendtec Professional 750 Blenders

  0 out of 5

  Blendtec Professional 750 Blenders

  0 out of 5

  De stevige messen van de Blendtec Professional 750 zijn gemaakt van gehard staal. In combinatie met het krachtige vermogen van 1800 watt vermaalt deze blender de meest harde ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan het malen van koffiebonen of granen. Zelfs voor het kneden van lichte deegsoorten en fijnhakken van ingrediënten komt deze power blender van pas. Dankzij de automatische programma’s heb je in één druk op de knop de juiste instellingen, dát scheelt tijd. Daarbij stel je de blender nauwkeurig in met de 10 snelheden. Met de pulsestand geef je kort extra kracht om hardnekkige stukjes te mixen. De blender heeft geen automatische schoonmaakprogramma, maar met wat sop en water mix je de blenderkan zo schoon.

  Quick View
 • Blendtec Professional 800 Zwart Blenders

  0 out of 5

  Blendtec Professional 800 Zwart Blenders

  0 out of 5

  De Blendtec Professional 800 Zwart is ideaal voor in een koffie- of lunchzaak, dankzij de geluiddempende kap. De kap vermindert het geluid met 50%, zodat klanten elkaar nog verstaan en je niet teveel last hebt van het geluid. Dankzij het vermogen van 1800 watt mix je ook harde ingrediënten en laat je de blender gerust de hele dag draaien. De tritan blenderkan is zo sterk als glas en zo licht als kunststof. Daarbij neemt de kan geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan en is ‘ie hittebestendig. Dankzij de inhoud van 2,8 liter maak je 8 tot 9 smoothies tegelijk. Met het schoonmaakprogramma reinig je de blender met één druk op de knop, zodat je ‘m gemakkelijk meerdere keren achter elkaar gebruikt.

  Quick View
Top
X