Product categories

Bosch DUL62FA21 Afzuigkappen

Bosch Afzuigkappen

Showing all 16 results

 • Bosch DUL62FA21 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DUL62FA21 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DUL62FA21 is een basismodel onderbouw afzuigkap zonder al te veel toeters en bellen. Je bedient het apparaat met de schuifknoppen aan de voorzijde. Hiermee kies je uit één van de 3 afvoerstanden. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Met de linkerknop zet je de ledverlichting aan. Hierdoor zie je precies hoeveel kruiden je toevoegt aan je pompoensoep. Vanwege zijn compacte formaat gebruik je dit apparaat in een kleine keuken, boven een 4 pits kookplaat. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan om het apparaat om te bouwen naar recirculatie afzuigkap. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DWP96BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DWP96BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Dankzij zijn formaat en afzuigcapaciteit is de Bosch DWP96BC50 geschikt om te gebruiken in grote, open keukens. Deze wandschouw afzuigkap is extra breed en plaats je daarom ook boven een 5 of 6 pits fornuis. Je hebt de keuze uit 3 verschillende afvoerstanden. Gebruik de laagste stand voor het bakken van een eitje. Ga je uitgebreid wokken of brandt je gerecht per ongeluk aan? Schakel dan naar stand 3 om alle kookdampen af te voeren. De afzuigkap is voorzien van heldere led verlichting zodat je een goed overzicht hebt tijdens het koken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DFR067A50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DFR067A50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DFR067A50 doet zijn werk graag in stilte. Deze vlakscherm afzuigkap is met een geluidsniveau van 43 decibel op stand 1 bijzonder stil te noemen. Prettig, wanneer je graag in alle rust je maaltijd bereidt. Tijdens het koken schijnen de 2 lampjes goed bij zodat je zicht hebt op je potten en pannen. Afhankelijk van de hoeveelheid geuren en dampen die vrijkomen tijdens het koken, selecteer je 1 van de 4 standen. Je kunt ook kiezen voor de intensiefstand. Die komt goed van pas wanneer je een uitgebreide maaltijd op tafel zet. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Bosch DWB67CM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DWB67CM50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DWB67CM50 is een wandschouw afzuigkap die geschikt is voor boven een 4 pits kookplaat of fornuis. Het apparaat is 60 centimeter breed en heeft genoeg capaciteit om een grote keuken weer geurvrij te krijgen. Met Touch Control kies je het juiste afzuigvermogen en schakel je de heldere ledverlichting in. De toetsen zijn voorzien van ledindicatie zodat je ook met weinig licht de juiste instellingen weet te vinden. De afzuigkap heeft 3 standaard afvoerstanden en 1 intensiefstand. Deze gebruik je om snel grote hoeveelheden kookdamp af te voeren. Na 6 minuten schakelt deze automatisch terug, zodat je niet te veel energie verbruikt. De meegeleverde vetfilters zijn eenvoudig schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Bosch DUL63CC20 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DUL63CC20 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Tijdens het koken neemt de Bosch DUL63CC20 met 1 van zijn 3 standen alle kookdampen op en voert deze naar buiten af. Is er in jouw keuken geen luchtafvoer? Gebruik de afzuigkap dan recirculerend. Op deze manier wordt de kooklucht gefilterd en weer schoon terug de keuken in geblazen. Je kiest de stand gemakkelijk met de drukknoppen aan de voorkant van de kap. Zet voor goed zicht op je pannen ook direct de verlichting aan. Zo voeg je niet per ongeluk te veel zout toe aan je maaltijd. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DEM66AC00 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DEM66AC00 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Met de Bosch DEM66AC00 haal je een krachtige afzuigkap in huis die je mooi wegwerkt in je keuken. De geïntegreerde afzuigkap hang je tussen 2 bovenkastjes en zie je alleen tijdens het koken. Wanneer het apparaat uitstaat, vormt het één geheel met je keukendesign. Als je gaat koken trek je de klep omhoog om de juiste afzuigstand te selecteren. Dankzij de hoge afzuigcapaciteit gebruik je deze afzuigkap ook in een grote of open keuken. Is je afzuigkap toe aan een schoonmaakbeurt? De filters zijn uitwasbaar en plaats je in de vaatwasser. Zo hoef je niet snel een nieuwe set aan te schaffen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DFL064A50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DFL064A50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DFL064A50 vlakscherm afzuigkap komt goed tot zijn recht in een keuken van gemiddeld formaat. Hij heeft een maximale afzuigcapaciteit van 420 m³ per uur. Schakel 1 van de 3 standen in tijdens het koken of kies voor de intensiefstand. Deze laatste gebruik je wanneer je snel veel geur en damp wilt laten verdwijnen. De intensiefstand schakelt vanzelf weer uit wanneer de klus is geklaard. Handig aan de DFL064A50 is ook de verlichting; zo voeg je nooit meer per ongeluk te veel zout aan de maaltijd toe. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Bosch DUL63CC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DUL63CC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Tijdens het koken neemt de Bosch DUL63CC50 met 1 van zijn 3 standen alle kookdampen op en voert deze naar buiten af. Is er in jouw keuken geen luchtafvoer? Gebruik de afzuigkap dan recirculerend. Op deze manier wordt de kooklucht gefilterd en weer schoon terug de keuken in geblazen. Je kiest de stand gemakkelijk met de drukknoppen aan de voorkant van de kap. Zet voor goed zicht op je pannen ook direct de verlichting aan. Zo voeg je niet per ongeluk te veel zout toe aan je maaltijd. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DHL885C Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DHL885C Afzuigkappen

  0 out of 5

  Geen kookdampen ontsnappen aan de Bosch DHL885C. Deze inbouw afzuigkap heeft 2 ingebouwde motoren waardoor de afzuigkap extra krachtig is. Zo heeft hij een hoge afzuigcapaciteit en gebruik je deze afzuigkap gemakkelijk in een grote, open keuken. Dankzij de randafzuiging zuigt de afzuigkap ook de laatste dampen op van jouw heerlijke wokgerecht. Vanwege zijn formaat plaats je hem dan ook gemakkelijk boven een kookplaat met 5 of 6 pitten. Zo trek je alle pannen uit de kast voor een heerlijke maaltijd en geniet je achteraf niet ongewenst van hangende kookluchtjes maar van een keuken die weer schoon ruikt. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Bosch DHL555BL Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DHL555BL Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DHL555BL is een stille inbouw afzuigkap die geschikt is voor mensen die geen opzichtige afzuigkap willen. Dit apparaat bouw je namelijk in je keukenkastje en zie je vrijwel niet. En met een geluidsniveau van 44 decibel in stand 3 is hij relatief stil te noemen. Toch heeft deze afzuigkap genoeg afzuigcapaciteit om een grote keuken geurvrij te krijgen. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden. Zijn deze net niet krachtig genoeg? Dan heeft het apparaat ook nog een intensiefstand voor extra vermogen. Zo weet je zeker dat je keuken na het koken vrij is van vette kookluchtjes. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DHU965EL Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DHU965EL Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DHU965EL is een 90 centimeter brede onderbouw afzuigkap voor boven een 5- of 6 pits kookplaat. Je plaatst het apparaat aan de wand of onder een keukenkastje. Handig als je geen ruimte hebt voor een wandschouw model. De afzuigkap heeft 3 afvoerstanden en is voorzien van ledverlichting. Met de tiptoetsen aan de voorzijde selecteer je eenvoudig de gewenste afzuigcapaciteit. Zitten je filters vol met vetresten? Je maakt ze eenvoudig schoon met een sopje of door ze in de vaatwasser te plaatsen. Door dit regelmatig te doen, gaat je afzuigkap langer mee. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DHU665EL Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DHU665EL Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DHU665EL is een 60 centimeter brede onderbouw afzuigkap voor boven een 4 pits kookplaat. Je plaatst het apparaat aan de wand of onder een keukenkastje. Handig als je geen ruimte hebt voor een wandschouw model. De afzuigkap heeft 3 afvoerstanden en is voorzien van ledverlichting. Met de tiptoetsen aan de voorzijde selecteer je eenvoudig de gewenste afzuigcapaciteit. Zitten je filters vol met vetresten? Je maakt ze eenvoudig schoon met een sopje of door ze in de vaatwasser te plaatsen. Door dit regelmatig te doen, gaat je afzuigkap langer mee. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DHL755BL Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DHL755BL Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DHL755BL is een inbouw afzuigkap die geschikt is voor gebruik in een grote of open keuken. Je plaatst het apparaat in een keukenkastje, zodat het mooi opgaat in je keukendesign. Met de schuifregelaar kies je uit één van de 3 afvoerstanden of de intensiefstand. Deze laatste stand gebruik je wanneer je tijdelijk wat extra afzuigcapaciteit nodig hebt. In de hoogste afvoerstand heeft dit apparaat een geluidsniveau van slechts 56 decibel. Zo hoor je tijdens het koken precies wanneer de telefoon rinkelt of de bel gaat. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed overzicht op je gerecht. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DWB64BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DWB64BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DWB64BC50 is een wandschouw afzuigkap van 60 centimeter breed met ledverlichting. Hierdoor houd je je gerecht goed in de gaten tijdens het koken. Heb je per ongeluk te veel olie toegevoegd? Schakel naar de derde stand om zo alle kookdampen af te voeren. Wanneer het weer rustig is in de pan, schakel je terug naar stand 2 of 1. Je bedient het apparaat eenvoudig met de druktoetsen aan de voorkant. Na het koken maak je de afzuigkap eenvoudig schoon. De filters zijn van metaal en uitwasbaar. Je hoeft hierdoor niet snel nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Bosch DFL064W50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DFL064W50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Na het koken van een heerlijke maaltijd maakt de De Bosch DFL064W50 jouw keuken weer kookdampvrij. Trek de afzuigkap naar voren om gebruik te maken van zijn afzuigcapaciteit. Met de druktoetsen zet je de afzuigkap aan en kies je 1 van de 3 standen die je wilt gebruiken. Zo kies je voor een simpel gerecht stand 1 en voor een uitgebreide maaltijd stand 2 of 3. Na het koken schuif je het vlakscherm weer naar achteren, zodat de afzuigkap onder je keukenkastje verdwijnt en mooi opgaat in je keuken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Bosch DWP66BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Bosch DWP66BC50 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Bosch DWP66BC50 is een basis wandschouw afzuigkap die geschikt is om een grote keuken weer geurvrij te krijgen. De afzuigkap is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over heldere led verlichting. Zo zie je precies wanneer je biefstuk dreigt aan te branden. Met de druktoetsen kies je 1 van de 3 afvoerstanden. Je bepaalt zo precies hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel voor dat je de benodigde recirculatieset aanschaft. Met energieklasse A is deze afzuigkap relatief energiezuinig te noemen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
Top
X