Product categories

Bosch VitaMaxx MMBV625M vacuum blender Blenders

Bosch Blenders

Showing all 6 results

 • Bosch VitaMaxx MMBV625M vacuum blender Blenders

  0 out of 5

  Bosch VitaMaxx MMBV625M vacuum blender Blenders

  0 out of 5

  Met de Bosch VitaMaxx MMBV625M vacuum blender maak je gezonde smoothies en sauzen, die je bewaart in de meegeleverde vacuüm afgesloten bakjes. Tijdens het blenden maakt de blender gebruik van een speciale vacuum technologie. Dit betekent dat de blender eerst alle lucht uit de kan zuigt voordat `ie gaat mixen, zodat de vitaminen beter behouden blijven. Ook blijft een smoothie hierdoor langer vers. Neem je `m mee voor onderweg? Dan gebruik je gemakkelijk de meegeleverde vacuüm to go fles met dop. De stevige tritan blenderkan heeft een inhoud van 1,5 liter en is bestand tegen temperaturen tot aan 60 °C. Met 1000 watt vermogen beschikt de blender over genoeg kracht om ijs te crushen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Bosch VitaMaxx MMBV621M vacuum blender Blenders

  0 out of 5

  Bosch VitaMaxx MMBV621M vacuum blender Blenders

  0 out of 5

  De Bosch VitaMaxx MMBV621M vacuum blender maakt gebruik van een speciale vacuum technologie. Dit betekent dat de blender eerst alle lucht uit de kan zuigt voordat `ie gaat mixen, zodat de vitaminen beter behouden blijven. Ook blijft een smoothie hierdoor langer vers. Neem je `m mee voor onderweg? Dan gebruik je gemakkelijk de meegeleverde vacuüm to go fles met dop. De stevige tritan blenderkan heeft een inhoud van 1,5 liter en is bestand tegen temperaturen tot aan 60 ℃. Met 1000 watt vermogen beschikt de blender over genoeg kracht om ijs te crushen. Na gebruik reinig je de kan en messen snel met het automatische reinigingsprogramma. Voor een extra grondige reiniging doe je de losse onderdelen in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Bosch SilentMixx MMB64G6M Blenders

  0 out of 5

  Bosch SilentMixx MMB64G6M Blenders

  0 out of 5

  In de Bosch SilentMixx MMB64G6M mix je niet alleen een verse smoothie voor jezelf en 9 vrienden, maar snipper je ook snel een uitje. Deze blender wordt namelijk geleverd met zowel een glazen blenderkan van 2,3 liter als een hakmolen opzetstuk. Je stelt zelf de snelheid van het mixen in, of je gebruikt een van de 3 programma’s. Ga je voor een smoothie, crush dan eerst een handje ijsblokjes in de blenderkan met de ijscrushstand. Vul hem daarna met je favoriete fruit of groenten en laat de blender een minuutje op de automatische smoothiestand draaien. Ben je helemaal klaar, dan mogen alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

  Quick View
 • Bosch SilentMixx MMB66G5M Blenders

  0 out of 5

  Bosch SilentMixx MMB66G5M Blenders

  0 out of 5

  Met een vermogen van 900 watt en 20.000 rotaties per minuut maakt de Bosch SilentMixx MMB66G5M snel een gladde mix van harde of bevroren ingrediënten. Deze blender beschikt over een draaiknop waarmee je de snelheid traploos instelt en 3 drukknoppen. Wanneer je een verse smoothie maakt, gebruik je eerst de ijscrushstand voor het verpulveren van ijsklontjes. Hierna voeg je jouw favoriete fruit en groenten toe, en laat je de smoothiestand 1 minuut draaien. Je zet dus in een handomdraai een vers sapje op tafel. De highspeedknop komt goed van pas wanneer je harde ingrediënten, bijvoorbeeld wortels, snel wilt mixen. Na gebruik zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

  Quick View
 • Bosch SilentMixx MMB65G5M Blenders

  0 out of 5

  Bosch SilentMixx MMB65G5M Blenders

  0 out of 5

  Wanneer je het liefste elke dag een smoothie maakt voor jezelf en je gezinsleden, dan komt de Bosch SilentMixx MMB65G5M goed van pas. Deze blender met een glazen blenderkan van 2,3 liter mixt in één keer smoothies voor een groot huishouden. Op het bedieningspaneel heb je de keuze uit 3 drukknoppen, en een draaiknop. Je begint met de ijscrushfunctie die korte metten maakt met ijsklontjes. Wanneer dit is gemixt, voeg je jouw favoriete groenten en fruit toe. Druk vervolgens de smoothie knop in en binnen enkele minuten is jouw smoothie klaar. De draaiknop gebruik je om zelf de juiste mixsnelheid te bepalen, bijvoorbeeld wanneer je soep wilt maken. De blenderkan is hittebestendig, dus warme groenten die je hebt voorgekookt mogen gewoon direct gemixt worden.

  Quick View
 • Bosch MMB42G0B Blenders

  0 out of 5

  Bosch MMB42G0B Blenders

  0 out of 5

  In de Bosch MMB42G0B maak jij in het weekend een heerlijk gezonde smoothie als ontbijt, maar dan zonder de rest van het gezin wakker te maken. Deze blender maakt minder geluid tijdens het mixen dan vergelijkbare modellen, dankzij de stillere motor. Je hebt de keuze uit 2 verschillende snelheidsstanden en een pulsestand. Deze laatstgenoemde gebruik je wanneer je ijsklontjes of andere harde ingrediënten wilt vermalen. De blender mixt dan krachtig met korte tussenpozen voor een mooi egaal resultaat.

  Quick View
Top
X