Product categories

Bosch MFQ2600W Clevermixx Handmixers

Bosch Handmixers

Showing all 5 results

 • Bosch MFQ2600W Clevermixx Handmixers

  0 out of 5

  Bosch MFQ2600W Clevermixx Handmixers

  0 out of 5

  De Bosch MFQ2600W Clevermixx neemt niet alleen het klop- en mixwerk van je over, maar ook het vasthouden van de mengkom. Deze handmixer heeft namelijk een standaard met daarop een mengkom zodat jij geen lamme armen meer krijgt en je handen vrij hebt voor andere dingen. Het enige wat je nog wel moet doen, is een van de 5 snelheidsstanden selecteren. Wanneer je klaar bent, plaats je alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

  Quick View
 • Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Ben je op zoek naar een eenvoudige handmixer? De Bosch MFQ36440 heeft twee gardes en twee kneedhaken. Met 5 verschillende standen en een turbofunctie roer, klop of kneed je veel verschillende ingrediënten. Het vermogen van 450 watt is krachtig, maar stil in gebruik. Daarnaast wordt een blendervoet meegeleverd en een mengbeker waarin je ingrediënten blendert en pureert. Het handvat heeft daarbij een ergonomisch ontwerp met een zachte grip waardoor hij prettig in je hand ligt. Heb je de mengsel niet meteen nodig of wil je het bewaren? Dankzij de deksel kun je het in de mengbeker bewaren. Na gebruik berg je het snoer gemakkelijk op in het apparaat en neemt de handmixer dus niet veel ruimte in beslag.

  Quick View
 • Bosch MFQ4070 Handmixers

  0 out of 5

  Bosch MFQ4070 Handmixers

  0 out of 5

  Deze handmixer is net iets ambitieuzer. Hij heeft namelijk niet alleen twee kloppers en twee deeghaken, maar ook een RVS staafmixervoet. Bovendien heeft de Bosch MFQ4070 een krachtige, stille en lichte motor met een vermogen van 500 watt, vijf snelheidsstanden en een turbofunctie. Zo klop, roer, kneed en mix je een heel scala aan gerechten. Het is een keukenhulp waarmee je verschillende apparaten combineert, maar die toch niet veel ruimte in beslag neemt.

  Quick View
 • Bosch MFQ36470 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Bosch MFQ36470 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Deze Bosch MFQ36470 handmixer is net iets ambitieuzer dan de meeste handmixers. Hij heeft namelijk niet alleen twee kloppers voor het kloppen van beslag en twee deeghaken voor het kneden van deeg, maar ook een RVS staafmixervoet. Deze afneembare RVS staafmixervoet maakt deze Bosch MFQ36470 een stuk veelzijdiger. Bovendien heeft de handmixer een krachtige, stille en lichte motor met een vermogen van 450 watt, vijf snelheidsstanden en een turbofunctie. Zo klop, roer, kneed en mix je een heel scala aan gerechten. Het is een keukenhulp die je met verschillende apparaten combineert, maar die toch niet veel ruimte in beslag neemt.

  Quick View
 • Bosch MFQ36400 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Bosch MFQ36400 ErgoMixx Handmixer Handmixers

  0 out of 5

  Ben je op zoek naar een eenvoudige handmixer? De Bosch MFQ36400 heeft twee gardes en twee kneedhaken. Met vijf standen en een turbofunctie roer, klop of kneed je veel verschillende ingrediënten. Met 450 watt vermogen heeft de handmixer genoeg kracht, maar spat niet direct alles uit je kom. Na gebruik berg je het snoer gemakkelijk op in het apparaat en neemt de handmixer dus niet veel ruimte in beslag.

  Quick View
Top
X