Product categories

Bosch MUM9A66R00 rood Keukenmixers

Bosch Keukenmixers

Showing all 3 results

 • Bosch MUM9A66R00 rood Keukenmixers

  0 out of 5

  Bosch MUM9A66R00 rood Keukenmixers

  0 out of 5

  Je haalt met de Bosch MUM9A66R00 rood een keukenmixer in huis waarmee je op een professionele manier zwaar deeg mengt en kneed. De meegeleverde 5,5 mengkom is geschikt voor grote hoeveelheden. De Smart Dough Sensor zorgt dat het deeg zo perfect mogelijk wordt gekneed. Dankzij de Smart tool detection techniek weet de machine welke van de 3 meegeleverde opzetstukken gebruikt wordt en wat daarvoor de beste snelheid is. Daarnaast stel je handmatig 7 snelheden in. De makkelijk te verplaatsen arm maakt dat je de keukenmixer gemakkelijk gebruikt. Na het bereiden van je favoriete recept, was je de onderdelen af in de vaatwasser.

  Quick View
 • Bosch MUM4830 Keukenmixers

  0 out of 5

  Bosch MUM4830 Keukenmixers

  0 out of 5

  Met de Bosch MUM4830 haal je een uitgebreid instapmodel in huis. Met de blender mix je sapjes en met de foodprocessor snijd en rasp je ingrediënten fijn. Zo bespaar je jezelf een hoop snij- en raspwerk en krijg je mooie gelijke plakken of stukken. Ideaal voor plakjes appel in een appeltaart. De keukenmixer is met een vermogen van 600 watt geschikt voor het mixen van beslag en het kneden van licht deeg. Zo kneed je bijvoorbeeld wel koekjesdeeg, maar brooddeeg is te zwaar voor de mixer. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser. Het snoer rolt automatisch op door het oprolsysteem, zodat ‘ie niet in de weg ligt.

  Quick View
 • Bosch MUM4405 Keukenmixers

  0 out of 5

  Bosch MUM4405 Keukenmixers

  0 out of 5

  De Bosch MUM4405 is ideaal wanneer je af en toe een taart bakt. Met het vermogen van 500 watt, mix je in een mum van tijd beslag en licht deeg tot één geheel. Maak bijvoorbeeld een taart of koekjes. De antispatdeksel zorgt ervoor dat de ingrediënten tijdens het mixen in de kom blijven en dankzij het vulgat voeg je gemakkelijk ingrediënten toe. Handig, als je bijvoorbeeld stukjes chocolade of nootjes wil toevoegen aan het beslag. De keukenmixer heeft 3 snelheden en een pulsestand. Met de pulsestand gaat de mixer op z’n hardst mixen. Dit gebruik je om kort en snel iets op te kloppen of te mengen. Deze Bosch is een mooi instapmodel en heeft alle basisfuncties van een keukenmixer.

  Quick View
Top
X