Product categories

Bosch CMG636BS2 Ovens

Bosch Ovens

Showing all 10 results

 • Bosch CMG636BS2 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CMG636BS2 Ovens

  0 out of 5

  Bakken, braden, grillen en verwarmen: de Bosch CMG636BS2 doet het allemaal. Deze combi oven beschikt naast de ovenfuncties ook over magnetron- en grillfuncties en is voorzien van een braadslede. Zo heb jij meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Weet je niet zeker welke instellingen jouw gerecht nodig heeft? De combi oven beschikt ook over assist, waarmee hij de bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht automatisch berekent en instelt. Hierdoor gebruikt de oven op het einde van het bakproces bijvoorbeeld de grillfunctie, voor een knapperige korst op je lasagne. Omdat de oven over katalytische wanden beschikt die vuil opnemen en verbranden, krijg je de oven na gebruik zo weer schoon.

  Quick View
 • Bosch CSG636BS3 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CSG636BS3 Ovens

  0 out of 5

  De Bosch CSG636BS3 is een bakoven met een gedeeltelijke stoomfunctie. Voeg stoom toe om etenswaren te ontdooien of deeg te laten rijzen. Je stelt zelf in hoe krachtig de stoomtoevoeging moet zijn. Zo maak je eenvoudig broodjes met een knapperige korst en een zachte binnenkant. Naast de stoomfunctie beschikt de oven over nog 12 andere verwarmingssystemen waaronder hetelucht, boven- en onderwarmte en een grill. Weet je niet zeker welke instellingen je nodig hebt? Als jij aangeeft wat je wil bereiden, selecteert de oven automatisch de juiste temperatuur en tijdsduur. Dankzij de katalytische achterwand, vangt het apparaat vuil op en verbrandt dit bij 200 graden. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het reinigen van de binnenruimte.

  Quick View
 • Bosch HBG632BS1 Ovens

  0 out of 5

  Bosch HBG632BS1 Ovens

  0 out of 5

  4D hetelucht verdeeld de warmte gelijkmatig waardoor je met de Bosch HBG632BS1 op 4 niveaus tegelijk bakt. Maar ook de andere bereidingssystemen, zoals de infra-circulatiegrill en boven- en onderwarmte, zorgen dat jouw eten de juiste bereiding krijgt in de 71 liter ovenruimte. Kies een temperatuur tussen de 30 en 300 graden. De Bosch verwarmt automatisch snel voor, zodat je gerecht zo snel mogelijk bereid wordt. Kinderbeveiliging en de maximale ovendeur temperatuur van 40 graden maken de Bosch HBG632BS1 extra veilig in gebruik.

  Quick View
 • Bosch CMG676BS1 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CMG676BS1 Ovens

  0 out of 5

  Welk gerecht er ook op het menu staat, met de Bosch CMG676BS1 maak je elke maaltijd in een handomdraai. Dankzij de Assist-functie hoef je zelf geen stand, bereidingssysteem en tijd in te stellen. Je kiest simpelweg het gerecht dat je wilt bereiden en de oven doet de rest. Welk bereidingssysteem er nodig is, kiest de oven zelf. Zo kun jij alvast de tafel dekken of je bezig houden met het nagerecht. En wil je liever zelf bepalen of je de hetelucht-, grill- of magnetronfunctie gebruikt? Dat kan uiteraard ook. Na het koken is de Bosch CMG676BS1 zo weer schoon. Het pyrolyseprogramma verwarmt de oven tot maar liefst 480 graden zodat al het vuil op de wanden in as verandert. Het enige wat jij hoeft te doen, is de as verwijderen.

  Quick View
 • Bosch CMG636BS2 (45cm) + Bosch HMG636BS1 (60cm) Ovens

  0 out of 5

  Bosch CMG636BS2 (45cm) + Bosch HMG636BS1 (60cm) Ovens

  0 out of 5

  Met de Bosch CMG636BS2 + Bosch HMG636BS1 heb je gelijk 2 inbouw combi ovens in huis, zodat je veel verschillende bereidingsmogelijkheden hebt. Inbouw combi oven 45 centimeter Je bakt, braadt, grilt en verwarmt met de Bosch CMG636BS2. Je hebt meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking voor een heerlijke maaltijd. Kom je er niet uit? Dan helpt de assist je een handje op weg, die de instellingen en tijdsduur automatisch berekent en instelt. De katalytische wanden nemen het vuil op en verbanden dit, zodat je de oven snel schoon krijgt. Inbouw combi oven 60 centimeter De Bosch HMG636BS1 beschikt over 5 magnetronfuncties en een inhoud van 67 liter, zodat je veel tegelijkertijd opwarmt. Kies zelf één of meerdere van de 9 verwarmingssystemen om het gerecht precies op jouw manier klaar te maken. En maak je geen zorgen om spetterend vet; de speciale EcoClean binnenwanden absorberen al het vet en verbranden dit. Je ruimt dus alleen het as op.

  Quick View
 • Bosch HMG636BS1 Ovens

  0 out of 5

  Bosch HMG636BS1 Ovens

  0 out of 5

  Met de Bosch HMG636BS1 zet je in de helft van de tijd een maaltijd op tafel. Dankzij de 5 magnetronfuncties warmt de 67 liter ruime inbouw combi oven namelijk razendsnel op. Door met het touchdisplay vervolgens een automatisch programma te kiezen wordt de volledige bereiding van de maaltijd voor je geregeld. Of kies zelf 1 of meerdere van de 9 verwarmingssystemen om het gerecht precies op jouw manier klaar te maken. En maak je tijdens het kokkerellen vooral geen zorgen om hier en daar te spetteren; de speciale EcoClean-binnenwanden absorberen al het vet en verbranden dit.

  Quick View
 • Bosch CSG636BS3 (45cm) + Bosch CBG675BS3 (45cm) Ovens

  0 out of 5

  Bosch CSG636BS3 (45cm) + Bosch CBG675BS3 (45cm) Ovens

  0 out of 5

  Met de Bosch CSG636BS3 + Bosch CBG675BS3 bereid je knapperige broodjes voor de zondagochtend en bak je meerdere gerechten tegelijkertijd. Inbouw combi stoomoven Bij de Bosch CSG636BS3 voeg je stoom toe om etenswaren te ontdooien, deeg te laten rijzen of broodjes knapperig te bakken. Je kiest uit 12 verwarmingssystemen die bij jouw gerecht passen. Dankzij de katalytische achterwand ben jij minder tijd kwijt aan een schoonmaakbeurt. Het apparaat vangt namelijk vuil op en verbrandt dit bij 200 graden. Inbouw solo oven Geen maaltijd is te gek voor de Bosch CBG675BS3: hij heeft namelijk 13 bereidingssystemen en 10 automatische programma’s. Dankzij 4D hetelucht is het ook nog eens overal in de oven precies dezelfde temperatuur. En maak je geen zorgen als de kaas van de pizza druipt: de oven reinigt zichzelf met het pyrolyse reinigingssysteem. Hier hoef jij niks voor te doen.

  Quick View
 • Bosch HBF114BS0 Ovens

  0 out of 5

  Bosch HBF114BS0 Ovens

  0 out of 5

  De Bosch HBF114BS0 is een bakoven die geschikt is voor het bereiden van gerechten op meerdere niveaus. Dankzij de turbo hetelucht verspreidt de warmte zich gelijkmatiger door de ovenruimte. Zo gaart je gerecht aan alle kanten even snel. In totaal heb je de keuze uit 7 verwarmingssystemen om mee te bakken en grillen. Kies de speciale pizzastand als je graag zelf pizza’s maakt. Hiermee bereid je pizza’s met een knapperige bodem en krokante korst. Heb je geen zin om lang te wachten op je avondeten? Met snel voorverwarmen warmt de oven in slechts een paar minuten op tot 180 graden.

  Quick View
 • Bosch HBA534BS0 Ovens

  0 out of 5

  Bosch HBA534BS0 Ovens

  0 out of 5

  Bereid met 3D hetelucht meerdere gerechten tegelijk in de Bosch HBA534BS0. Op 3 niveaus verspreidt de warmte gelijkmatig, zodat alle 3 de gerechten goed garen. De oven heeft 7 verwarmingsmogelijkheden, waaronder gelijktijdige boven- en onderwarmte en een pizzastand. Met gelijktijdige boven- en onderwarmte bak je taarten en gebak. Met de pizzastand bereid je een pizza met een knapperige korst en bodem. De achterwand is katalytisch, wat inhoudt dat hij vet en vuil absorbeert en dit bij een temperatuur van 200 graden Celsius verbrandt. Je hoeft de achterwand dus niet te reiningen.

  Quick View
 • Bosch CBG675BS3 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CBG675BS3 Ovens

  0 out of 5

  Met maar liefst 13 bereidingssystemen en 10 automatische programma’s is geen enkele maaltijd te gek voor de Bosch CBG675BS3. Plaats je gerecht waar je wil in de oven. Dankzij 4D hetelucht is het overal in de oven precies dezelfde temperatuur. Met de pizzastand bereid je pizza’s met een knapperige bodem. Smelt chocolade au-bain marie met onderwarmte om deze vervolgens over je chocoladetaart te gieten die je met boven- en onderwarmte hebt gebakken. Geen zorgen als je wat chocolade op de bodem hebt gemorst. De oven reinigt zichzelf met het pyrolyse reinigingssysteem. Hier hoef jij niks voor te doen.

  Quick View
Top
X