Product categories

Bosch GSN29UL3P Vriezers

Bosch Vriezers

Showing all 13 results

 • Bosch GSN29UL3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN29UL3P Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN29UL3P vriest je boodschappen tot -26 graden Celsius in. Door No Frost hoef je niet bang te zijn voor een ijsklomp in je vrieskast. De technologie gaat ijsvorming tegen, waardoor jij de diepvriezer nooit hoeft te ontdooien. Met 200 liter inhoud is de A++ vrieskast geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Na het doen van je boodschappen verdeel jij je diepvriesgroenten, -friet en ijsjes over de transparante vrieslades. De BigBox diepvrieslade gebruik je voor het stapelen van bijvoorbeeld pizzadozen. Wil jij de vrieskast tegen de muur zetten? Geen probleem. Door PerfectFit heeft de deur een openingshoek van 90 graden. Hiermee haal jij je pizza’s soepel uit de lades.

  Quick View
 • Bosch GSN58AWDP Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN58AWDP Vriezers

  0 out of 5

  Met een energieklasse van A+++ is de Bosch GSN58AWDP een zeer zuinige vriezer. Met een inhoud van 365 liter en een breedte van 70 centimeter heb je genoeg ruimte voor je favoriete pizza’s, ijs of diepvriesfruit. Je hoeft niet meer naar de ijsvorming om te kijken, omdat deze vrieskist voorzien is van No Frost. Zo blijft je pizza écht bevroren en verandert de smaak niet. Ook fijn: de vriezer heeft een geluidsniveau van 38 decibel en is daarmee relatief stil. De indeling deel je volledig naar wens in, zodat je snel meer ruimte creëert voor bakken soep. Of je gebruikt de BigBox, die groter is dan de andere 5 lades.

  Quick View
 • Bosch GSN58AWEV Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN58AWEV Vriezers

  0 out of 5

  Met de Bosch GSN58AWEV heb je dankzij de 365 liter inhoud en 70 centimeter breedte genoeg ruimte voor al je diepvriesfruit, -pizza’s of de tomatensoep van gisteren. De FreshSense sensoren houden de temperatuur stabiel, terwijl de luchtcirculatie de koude lucht gelijkmatig door de vriezer heen verspreidt. Hierdoor blijven jouw diepvriesproducten goed bewaard en lekker van smaak. Dankzij de inverter compressor doet hij dat ook nog eens stil en zuinig. Je hoeft je geen zorgen te maken om ijsvorming: de vriezer is uitgerust met No Frost, zodat je hem nooit hoeft te ontdooien.

  Quick View
 • Bosch GSN51DWDV Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN51DWDV Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN51DWDV is een zeer zuinige en extra brede vrieskast, dankzij de energieklasse van A+++. Je bespaart hiermee kosten voor je portemonnee en helpt het milieu een handje. Je kijkt niet meer om naar de ijsvorming van deze vriezer: dankzij de NoFrost hoef je nooit te ontdooien. Daarnaast verliest je stuk zalm of zak vriesfruit de structuur en smaak niet. Heb je veel boodschappen ingeslagen? Geen probleem, met het supervriezen zijn je etenswaren binnen een mum van tijd bevroren. En met de 5 uitneembare plateaus maak je vliegensvlug meer ruimte voor je dozen diepvriespizza’s. Je hebt geen last van vervelend geluid bij deze Bosch vriezer; met een geluidsniveau van slechts 38 decibel heb je nauwelijks het idee dat hij aanstaat.

  Quick View
 • Bosch GTV15NW3A Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GTV15NW3A Vriezers

  0 out of 5

  In de 82 liter ruime Bosch GTV15NW3A vriezer bewaar je met gemak 2 ruime shopper boodschappentassen met vriesproducten. De 3 vrieslades zijn doorzichtig, zodat je in 1 oogopslag ziet waar de doosjes vriesfruit of ingevroren haricot verts liggen. De deur van de vriezer draait standaard naar rechts, maar deze is aan te passen naar linksdraaiend. Zo maak je de vriezer geschikt voor elke ruimte. Als je ’s nachts trek hebt in een ijsje is het verstandig als je het licht in de keuken aan doet. De Bosch diepvriezer heeft namelijk geen binnenverlichting.

  Quick View
 • Bosch GSN36VW3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN36VW3P Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN36VW3P is met een inhoud van 242 liter geschikt voor de boodschappen van een groot huishouden van 5 of meer personen. In de BigBox vrieslade bewaar je met gemak een stapel diepvriespizza’s voor het hele gezin. Voor een groot huishouden doe je veel boodschappen tegelijk. Zodra je de vriezer inlaadt met opgewarmde producten uit de boodschappentas, registreren de FreshSense sensoren de temperatuursverhoging. De invriesautomaat verlaagt de temperatuur, zodat alle boodschappen snel weer volledig ingevroren zijn voor behoud van smaak en vitamines. Hierna schakelt de invriesautomaat automatisch uit. Handig, door het Air Channel deursysteem open je de deur extra gemakkelijk.

  Quick View
 • Bosch GSN29UW3V Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN29UW3V Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN29UW3V diepvriezer is geschikt om direct tegen een zijwand te plaatsen. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je keuken. In het vriesgedeelte zitten sensoren die de temperatuur meten een aanpassen. Hierdoor blijft de vriestemperatuur stabiel en je eten langer goed. De vriezer heeft No Frost, dus ontdooien is niet nodig. Ook blijven door No Frost verse producten, zoals aardbeien en bessen ijsvrij. Na een paar weken in de vriezer smaken ze nog net zo lekker als voor het invriezen. De derde lade van onder is een bigBox vrieslade. Als je wil, bewaar je hier een hele gans in. Over het algemeen bewaar je er vooral een grote taartdoos of hoog diepvriesproduct in.

  Quick View
 • Bosch GSN54DWDV Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN54DWDV Vriezers

  0 out of 5

  Ben je op zoek naar een ruime én energiezuinige vrieskast, dan zit je bij de Bosch GSN54DWDV goed. Je hebt bij deze 70 centimeter brede vriezer 323 liter tot je beschikking voor je boodschappen. En dat allemaal energiezuinig, want met een energieklasse van A+++ heb je geen last van hoge kosten. In één keer je boodschappen invriezen is ook geen probleem, dankzij het supervriezen. Je houdt hiermee de binnentemperatuur van de vriezer laag en je boodschappen blijven langer vers. Dankzij de No Frost ben je geen tijd kwijt aan het ontdooien en schoonmaken van je vriezer. Dat scheelt weer. De 6 plateaus en 5 lades deel je naar eigen wens in, zodat je snel ruimte maakt voor een stapel diepvriespizza’s.

  Quick View
 • Bosch GSV24VWEV Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSV24VWEV Vriezers

  0 out of 5

  Je zet de Bosch GSV24VWEV vlak tegen een muur, dankzij het speciale scharnier. Deze opent de deur in 90 graden, zodat je minimale ruimte nodig hebt langs de zijkanten. Sensoren in de vriezer meten de temperatuur en passen deze indien nodig aan. Zo is de binnentemperatuur altijd stabiel en dit is beter voor je boodschappen. De vriezer heeft een totale inhoud van 173 liter. Sla je slag in de supermarkt en vul hem met 4 shopper boodschappentassen aan diepvriesproducten. Kies voor de functie supervriezen als je veel boodschappen in 1 keer inruimt. De temperatuur verlaagt tijdelijk extra, zodat jouw boodschappen sneller afkoelen.

  Quick View
 • Bosch GUD15A55 Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GUD15A55 Vriezers

  0 out of 5

  Met een hoogte van 82 centimeter heeft de Bosch GUD15A55 genoeg plek om het eten van een klein huishouden in te vriezen. Dankzij de 3 transparante vriesladen zie je bij het openen van de softclose-deur in één oogopslag wat je nog in huis hebt. Nieuwe boodschappen vries je met de snelvriesfunctie snel in. Met deze functie verlaag je de temperatuur zodra je eten in de vriesruimte plaatst. Tel daar een invriesvermogen van 12 kilogram per dag bij op, en je hebt een inbouw vriezer waar je nog lang gemak van hebt.

  Quick View
 • Bosch GSN33VW3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN33VW3P Vriezers

  0 out of 5

  Met een inhoud van 225 liter is de Bosch GSN33VW3P geschikt voor een gemiddeld gezin van 3 tot 4 personen. De vrieskast heeft FreshSensoren die constant de temperatuur meten en aanpassen. Hierdoor houdt de vriezer een stabiele temperatuur. Je ijs is dus nooit te hard of te zacht en je producten blijven langer vers. Naast 4 lades, waarvan 1 BigBox voor grotere producten, heb je 3 plateaus tot je beschikking. Bewaar hier de diepvriesproducten die je vaak gebruikt. De plateaus zijn onderdeel van de VarioZone. Verwijder de plateaus voor het bewaren van bijvoorbeeld een grote ijstaart of hoge voordeelverpakking.

  Quick View
 • Bosch GSN36AI3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN36AI3P Vriezers

  0 out of 5

  De Bosch GSN36AI3P is een energiezuinige vrieskast met led verlichting en 4 transparante vrieslades. Hierdoor heb je 242 liter aan vriesruimte beschikbaar. Maar ook je voorraad aan bevroren groenten en fruit, en complete maaltijden passen hierin. De vriezer heeft ook uitneembare glazen plateaus. Zo deel jij de vrieskast naar wens in wanneer je er een grote ijstaart in kwijt wilt. Doordat de vriezer warmte en luchtvochtigheid automatisch afvoert, hoef je het apparaat nooit meer te ontdooien.

  Quick View
 • Bosch GSN29VW3P Vriezers

  0 out of 5

  Bosch GSN29VW3P Vriezers

  0 out of 5

  Wil jij de vriezer vlak langs een zijwand plaatsen, dan is de Bosch GSN29VW3P geschikt voor jou. De openingshoek van de PerfectFit vrieskast is namelijk 90 graden. De vriezer heeft FreshSense sensoren die constant de temperatuur meten en aanpassen. Hierdoor blijft de temperatuur stabiel. Diepvriesproducten bewaar je dankzij No Frost ijsvrij in 1 van de 4 vriesladen of op de 2 gemakkelijk bereikbare plateaus. Deze 2 plateaus zijn onderdeel van de VarioZone. Dit betekent dat je ze gemakkelijk uitneemt om ruimte te maken voor bijvoorbeeld een hoge ijstaart. Je opent de deur van deze Bosch vriezer eenvoudig. In het deursysteem zit namelijk een klein ventiel dat het vacuüm verwijdert.

  Quick View
Top
X