Product categories

Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL Wasmachines

Bosch Wasmachines

Showing 1–16 of 21 results

 • Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je wast en droogt je wasgoed zuinig met de Bosch WAN28242NL + Bosch WTR85V01NL set. Wasmachine Je wast in de trommel met een vulgewicht van 7 kilogram de was van een huishouden van 1 tot 2 personen schoon. Via de draaiknop kies je uit één van de 14 programma¿s. Met varioPerfect kies je of je wasmachine extra zuinig of extra snel de was doet en was je tot 65% sneller. Wasdroger Met deze A++ warmtepompdroger heb je keuze uit 14 droogprogramma¿s om bijvoorbeeld jouw sportkleding, handdoeken en overhemden te drogen. Vul de trommel tot 7 kilogram en droog het wasgoed voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Je bespaart energie dankzij de sensoren die meten wanneer jouw wasgoed droog is en de automaat laten stoppen.

  Quick View
 • Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je wast en droogt voortaan meer wasgoed in één keer met de Bosch WAW32542NL + Bosch WTW87563NL. Wasmachine Je wast extra snel of extra zuinig met deze wasmachine van Bosch. Kies voor varioPerfect om van deze optie gebruik te maken of kies één van de 14 andere programma¿s. De automaat heeft 4 speciale vlekkenprogramma¿s die geschikt zijn voor grasvlekken, wijnvlekken, bloed of boter. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen? Maak dan gebruik van het Allergie+ programma dat allergenen uit je wasgoed spoelt. Wasdroger Droog je wasgoed in deze relatief stille en ruime warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kilogram. Je hebt keuze uit 14 programma¿s voor bijvoorbeeld wol, overhemden of sportkleding. Heb je haast? Maak dan gebruik van het snelprogramma. Hiermee droog je jouw favoriete outfit tot 2 kilogram wasgoed in 40 minuten. Daarnaast verwijder je allergenen uit je kleding met het AllergiePlus programma.

  Quick View
 • Bosch WAJ28000NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAJ28000NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Bosch WAJ28000NL beschikt over een kledingbeschermende trommel. Hierin slijt je wasgoed minder snel zodat je langer geniet van je favoriete shirts, broeken en truien. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kilo; genoeg voor het wasgoed van een huishouden van 1 of 2 personen. Met keuze uit 15 wasprogramma’s geef je elk kledingstuk de juiste behandeling. Zo komen ook kwetsbare stoffen als zijde en wol weer schoon uit de trommel. Ben je vergeten je sokken toe te voegen aan de was? Met de bijvulfunctie pauzeer je tijdelijk het wasprogramma en voeg je alsnog wasgoed toe.

  Quick View
 • Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Je gebruikt nooit meer te veel wasmiddel en wast en droogt meer in één keer met de Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87563NL. Wasmachine Met deze zuinige wasmachine was je tot wel 9 kilogram wasgoed schoon. Bedien de automaat via de app. Zo kies je gemakkelijk uit één van de 14 programma¿s, geschikt voor zijde tot sportkleding. Heb je een allergie? Met het iets langere en warmere AllergiePlus programma spoel je allergenen zoals pollen en huisstofmijt uit je wasgoed. Wasdroger In deze ruime warmtepompdroger heb je genoeg ruimte voor al jouw wasgoed. De trommel is met een vulgewicht van 9 kilogram geschikt voor huishoudens van 5 personen of meer. Je hoeft de warmtewisselaar niet zelf te reinigen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Wil je vanavond nog jouw favoriete jurkje aan? Droog deze dan in slechts 40 minuten met het Extra Snel `40 droogprogramma.

  Quick View
 • Bosch WAN28242NL + Bosch WTG846C0NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAN28242NL + Bosch WTG846C0NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Bosch WAN28242NL + Bosch WTG846C0NL was en droog je het wasgoed van 2 personen en heb je keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en fijne was. Wasmachine De wasmachine beschikt over varioPerfect technologie. Hiermee heb je keuze uit extra snel of extra zuinig wassen. Handig wanneer je haast hebt en bijvoorbeeld liever voor snel gaat. Met 7 kilo vulgewicht is de wasmachine geschikt voor een single of stel. Door de koolborstelloze motor heb je relatief weinig last van trillingen en geluid. Wasdroger Na het wassen droog je maar liefst 8 kilo wasgoed. Om zelf te bepalen hoe droog je wasgoed uit de trommel komt, heb je keuze uit de opties kastdroog, strijkdroog en extra droog. Wanneer je kleding de juiste droogtegraad heeft, stopt de wasdroger automatisch. Geen zin om telkens de condensbak te legen? Sluit de meegeleverde condensafvoerslang dan op de waterafvoer aan.

  Quick View
 • Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL Wasmachines

  0 out of 5

  Was en droog jouw wasgoed door de zuinige Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL te bedienen via één app. Wasmachine Ben je vergeten de was aan te zetten? Met de app start je één van de wasprogramma’s, bijvoorbeeld het AllergiePlus programma bij een gevoelige huid. In de ruime trommel met een vulgewicht van 9 kilogram is genoeg ruimte voor de was van een huishouden van 5 personen of meer. Daarnaast voorkomt de automatische wasmiddeldosering dat je wasmiddel verspilt en blijft je was langer mooi. Wasdroger Deze energiezuinige en stille warmtepompdroger bedien je vanaf een afstand via een app. Zo check je onderweg naar huis hoelang het nog duurt tot het programma klaar is. De trommel heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is daarmee geschikt voor huishoudens van 3 tot 5 personen. Ook jouw favoriete wollen trui en zijden blouse kan in de wasdroger met het speciale wolprogramma.

  Quick View
 • Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87561NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87561NL Wasmachines

  0 out of 5

  Gebruik nooit meer te veel wasmiddel en verwijder allergenen uit je wasgoed met de Bosch WAWH2643NL + Bosch WTW87561NL. Wasmachine Met deze wasmachine gebruik je door de automatische dosering nooit meer te veel wasmiddel. Je kiest in de app een passend wasprogramma voor bijvoorbeeld wol of dekens. Zet de wasmachine aan via je smartphone of tablet en check onderweg hoelang het wasprogramma nog duurt. Ook heeft de wasmachine een speciaal programma dat allergenen uit je wasgoed haalt. Wasdroger Droog je handdoeken, blouses en sportkleding met een passend programma in deze warmtepompdroger. Ben je allergisch voor bijvoorbeeld huisstofmijt of dierenharen? Maak dan gebruik van het AllergiePlus droogprogramma. Dit programma is iets warmer en langer, waardoor het bacteriën en allergenen verwijdert. Kies voor het snelprogramma om in 40 minuten 2 kilogram wasgoed te drogen. Zo kan je snel jouw favoriete outfit dragen.

  Quick View
 • Bosch WAW32642NL i-DOS + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAW32642NL i-DOS + Bosch WTW87563NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Bosch WAW32642NL i-DOS + Bosch WTW87563NL haal je een zeer energiezuinige, ruime was- en droogset in huis. Wasmachine Met 9 kilo vulgewicht is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je wast 30% zuiniger dan A+++ met deze wasmachine. Het i-DOS systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, zodat je nooit te veel gebruikt. Zo blijft je kleding langer als nieuw en bespaar je wasmiddel. Wasdroger Na het wassen stop jij je vochtige wasgoed in de 9 kilo ruime warmtepompdroger. De A++ wasdroger beschikt over een SelfCleaning Condenser die zichzelf reinigt tijdens het drogen. Dit betekent minder onderhoud en een lager energieverbruik. Net als de wasmachine heeft de wasdroger 14 verschillende programma’s, met voor elk textiel de juiste behandeling.

  Quick View
 • Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Bosch WAYH2842NL + Bosch WTYH8782NL was je zeer energiezuinig 9 kilo en droog je 8 kilo met de energiebesparende warmtepompdroger. Wasmachine Met de Home Connect app kies je zelf wanneer de wasmachine klaar is met wassen. Hierdoor heb je schoon wasgoed als je uit je werk komt. Het i-DOS systeem zorgt ervoor dat je nooit te veel wasmiddel gebruikt. Speciale sensoren passen de hoeveelheid wasmiddel aan op het gewicht, de textielsoort en de bevuiling van je wasgoed. De wasmachine wast 30% zuiniger dan A+++. Wasdroger Net als de wasmachine is de energiezuinige wasdroger met de Home Connect app te bedienen. Zo is je kleding schoon en droog wanneer jij wilt. Met 8 kilo vulgewicht is de wasdroger geschikt voor het huishouden van 3 tot 5 personen. De zelfreinigende condensor houdt zichzelf schoon tijdens het drogen. Je hebt hierdoor weinig onderhoud en een lager energieverbruik.

  Quick View
 • Bosch WAT28320NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAT28320NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Bosch WAT28320NL is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++-30% en een koolborstelloze motor. Dankzij deze motor heb je minder last van trillingen en geluid. En is hij 30% zuiniger dan A+++. De wasmachine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo en is hiermee geschikt om het wasgoed van een huishouden van 1 tot 2 personen te wassen. Wanneer je allergisch bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt of dierenharen, gebruik je het programma AllergiePlus 60°C. Hiermee bereik je een hogere temperatuur en zijn er meer spoelbeurten. Je kleding bevat na het wassen veel minder huisstofmijt of haren waar je jeuk van krijgt. Handig is dat je de wastijd met het slimme VarioPerfect-programma met 65% verkort, waardoor je minder energie verbruikt. Zo bespaar je geld op je energierekening.

  Quick View
 • Bosch WAW32542NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAW32542NL Wasmachines

  0 out of 5

  In de ruime trommel van de Bosch WAW32542NL was je met gemak de shirts van een heel voetbalelftal in 1 keer. Er is namelijk ruimte voor 9 kilogram wasgoed en dus is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 6 personen of meer. Zitten er hardnekkige grasvlekken in de voetbalshirts? Selecteer 1 van de 4 speciale vlekkenprogramma’s voor gras, rode wijn, bloed of boter en je was komt vlekvrij uit de trommel. Met de SpeedPerfect functie verkort je het wasprogramma met 66% van de tijd. De wasmachine centrifugeert met 1600 toeren per minuut dus binnen 1 uur heb jij een schone was, die nog maar heel even hoeft te drogen. Met energieklasse A+++-30% is hij 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Bosch WAT28461NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAT28461NL Wasmachines

  0 out of 5

  De Bosch WAT28461NL is een zeer energiezuinige wasmachine met 12 programma’s om onder meer overhemden, dekens en zijde kleding van 1 of 2 personen te wassen. Ben je vergeten om jouw geliefde trui in de wasmachine te doen? Met de pauzeknop pauzeer je de wasmachine om tussentijds was toe te voegen. Ben je bang dat je wasmachine gaat ruiken? Geen zorgen. De wasmachine geeft je om de zoveel tijd een seintje om het programma voor trommelreiniging aan te zetten. De wasmachine met energieklasse A+++-30% beschikt over een koolborstelloze motor, waardoor je minder last hebt van trillingen en geluid. Handig, zo zet je de wasmachine ook aan als je slaapt. En hij is 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Bosch WAT28542NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAT28542NL Wasmachines

  0 out of 5

  Bescherm je kleding tijdens het wassen met de VarioTrommel van de Bosch WAT28542NL. Hiermee komen je wollen truien weer schoon en onbeschadigd uit de wasmachine. Het vlekkenprogramma rekent af met gras en rode wijn vlekken. Je vult de trommel met maximaal 8 kilogram wasgoed. Dit is geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Ben je een sok vergeten en is de was al aan het draaien? Je gebruikt de pauzeknop op het digitale display om vergeten kledingstukken alsnog toe te voegen. De wasmachine heeft energielabel A+++-30% door de koolborstelloze motor die tijdens het wassen stil en zuinig te werk gaat. Dit is 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Bosch WAYH2842NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAYH2842NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  De energiezuinige Bosch WAYH2842NL i-DOS doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Door het i-DOS systeem hoef je dit niet meer handmatig te doseren en blijft je was langer mooi. Handig is dat je i-DOS met je eigen vertrouwde wasmiddel en wasverzachter gebruikt. De wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram en is hiermee geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kiest met de Home Connect app het juiste wasprogramma op afstand. Zo heb je schoon beddengoed wanneer je uit je werk komt. Ook zie je vanaf je smartphone of tablet hoelang het nog duurt tot je overhemden schoon zijn. Met energieklasse A+++-30% is de automaat 30% zuiniger dan A+++.

  Quick View
 • Bosch WAWH2643NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  Bosch WAWH2643NL i-DOS Wasmachines

  0 out of 5

  De Bosch WAWH2643NL i-DOS doseert automatisch jouw eigen wasmiddel en wasverzachter dankzij het i-DOS systeem. Je gebruikt zo altijd de juiste hoeveelheid, waardoor je was langer mooi blijft. De wasmachine is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Om de wasautomaat op afstand te bedienen, koppel je deze via je wifi-netwerk aan je smartphone of tablet. Zo kies je zelf een programma en zie je wanneer je was schoon is. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en dekens. Heb je een allergie? Gebruik dan het AllergiePlus programma, waarmee de wasmachine een extra spoelbeurt toevoegt en langer op een hoge temperatuur wast. Hierdoor verdwijnen allergenen als huisstofmijt en pollen uit je kleding en heb je minder last van jeuk.

  Quick View
Top
X