Product categories

Brabantia Galaxy 3-delig groot Pannen

Brabantia Pannen

Showing all 4 results

 • Brabantia Galaxy 3-delig groot Pannen

  0 out of 5

  Brabantia Galaxy 3-delig groot Pannen

  0 out of 5

  De Brabantia Galaxy 3-delig groot is geschikt voor middelgrote huishoudens, door het formaat van de pannen. De set bestaat namelijk uit een 16 cm steelpan, 28 cm koekenpan en een 30 cm koekenpan. In de steelpan maak je bijvoorbeeld een sausje, terwijl je in de kleine koekenpan 4 stukken kipfilet bakt. De grote koekenpan is geschikt om tot wel 6 biefstukken in te bakken. Dankzij de antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet aan de pan plakken en maak je ‘m na gebruik eenvoudig schoon. Geen zin om af te wassen? Reinig de pannen dan in de vaatwasser.

  Quick View
 • Brabantia Heat Pearl 4-delig Pannen

  0 out of 5

  Brabantia Heat Pearl 4-delig Pannen

  0 out of 5

  De Brabantia Heat Pearl 4-delig is erg licht van gewicht. Handig, want zo til je de pannen gemakkelijk van het aanrecht naar de tafel. De set bestaat uit een 16 cm steelpan, 20 cm koekenpan, 24 cm koekenpan en een 28 cm hapjespan. Maak in de steelpan bijvoorbeeld een sausje en bak in de kleine bakpan een eitje. De grote koekenpan gebruik je om aardappels in te bakken voor 2 tot 3 personen. De hapjespan is geschikt voor een eenpansgerecht voor zo’n 4 personen, zoals risotto. Na gebruik reinig je de pan met een afwasborstel en wat sop. Dankzij de antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet plakken en maak je de pan gemakkelijk schoon.

  Quick View
 • Brabantia Galaxy 3-delig klein Pannen

  0 out of 5

  Brabantia Galaxy 3-delig klein Pannen

  0 out of 5

  De Brabantia Galaxy 3-delig klein is geschikt voor kleine huishoudens, door het formaat van de pannen. De set bestaat namelijk uit een 16 cm steelpan, 20 cm koekenpan en een 24 cm koekenpan. In de steelpan maak je bijvoorbeeld een sausje, terwijl je in de kleine koekenpan een eitje bakt. De grote koekenpan is geschikt om 2 tot 3 biefstukken in te bakken. Dankzij de antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet aan de pan plakken en maak je ‘m na gebruik eenvoudig schoon. Geen zin om af te wassen? Laat de pannen dan schoon worden in de vaatwasser.

  Quick View
 • Brabantia Heat Pearl 3-delig Pannen

  0 out of 5

  Brabantia Heat Pearl 3-delig Pannen

  0 out of 5

  De Brabantia Heat Pearl 3-delig is erg licht van gewicht. Handig, want zo til je de pannen gemakkelijk van het aanrecht naar de tafel. De set bestaat uit een 16 cm steelpan, 20 cm koekenpan en 24 cm koekenpan. Dankzij de formaten is de set geschikt voor een klein huishouden. Terwijl je in de steelpan wat groenten kookt, bak je in de kleine bakpan een eitje en in de grote koekenpan bak je aardappels voor 2 tot 3 personen. Na gebruik reinig je de pan met een afwasborstel en wat sop. Dankzij de antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet plakken en maak je de pan gemakkelijk schoon.

  Quick View
Top
X