Product categories

Candy CMCL 5142W Koelkasten

Candy Koelkasten

Showing all 3 results

 • Candy CMCL 5142W Koelkasten

  0 out of 5

  Candy CMCL 5142W Koelkasten

  0 out of 5

  De Candy CMCL 5142W koel-vriescombinatie houdt je paprika¿s, champignons en aardbeien langer vers in de vershoudzone. Stel hiervoor de temperatuur in, zodat je je boodschappen goed bewaart. De inhoud van deze 144 centimeter hoge koelkast is geschikt voor de wekelijkse boodschappen van 3 personen. Waar je je pak hamburgers neerzet maakt niet uit. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat je eten op elke plank even koel is. In het vriesgedeelte bewaar je restjes, diepvriesfruit of je favoriete bak ijs. Je bent minder tijd kwijt aan het ontdooien: dankzij Low Frost doe je dit namelijk maar één tot 2 keer per jaar.

  Quick View
 • Candy CMCL 5172X Koelkasten

  0 out of 5

  Candy CMCL 5172X Koelkasten

  0 out of 5

  De Candy CMCL 5172X koel-vriescombinatie is een goede oplossing als een koelkast zoekt zonder poespas. Je hebt ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Om je groente en fruit goed te bewaren, gebruik je de vershoudzone onder in het koelgedeelte. Hier blijft je Chinese kool lekker knapperig en blijven je appels vol van vitamines. Dankzij de luchtcirculatie ben je verzekerd van dezelfde koelte op elke plank. Het maakt dus niet uit waar je de grillworst legt. Ook handig: je ontdooit het vriesgedeelte één of 2 keer per jaar, zodat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken.

  Quick View
 • Candy CMCL 5174X Koelkasten

  0 out of 5

  Candy CMCL 5174X Koelkasten

  0 out of 5

  In de Candy CMCL 5174X heb je genoeg ruimte om eten en drinken voor 3 of 4 personen te bewaren. Leg je groente en fruit in de vershoudzone, zodat je een paar dagen later nog steeds van verse bananen en knapperige paprika’s geniet. Wil je een grote pan tomatensoep bewaren? Creëer dan meer ruimte door de plateaus eenvoudig te verstellen. En waar je de soep uiteindelijk neerzet, maakt niet uit. Dankzij de luchtcirculatie is het op elke plank even koel. Om brood, restjes of pizza in te vriezen, gebruik je het vriesgedeelte van 62 liter onderin. Handig: dankzij Low Frost ontdooi je de vriezer maar één of 2 keer per jaar.

  Quick View
Top
X