Product categories

Corsair K57 RGB Wireless Gaming Toetsenbord QWERTY toetsenborden

Corsair toetsenborden

Showing all 7 results

 • Corsair K57 RGB Wireless Gaming Toetsenbord QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K57 RGB Wireless Gaming Toetsenbord QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Neem het Corsair K57 RGB Wireless Gaming Keyboard mee in een tas en game op locatie. Dat is handig als je vaak toernooien speelt of graag bij vrienden gamet met je eigen toetsenbord. Met de middelhoge keycaps sla je makkelijk de juiste toetsen aan om je character te besturen. Koppel het toetsenbord aan 4 apparaten tegelijk. Zo schakel je van jouw game pc over naar je computer waarop je een highlight reel maakt die op YouTube komt. Daarbij werk je met dit toetsenbord ergonomisch dankzij de meegeleverde polssteun. Het toetsenbord beschikt over Corsair Capellix LEDs, welke veel feller branden en veel minder energie verbruiken. Daardoor gaat de batterij van het toetsenbord langer mee op een volle lading dan een draadloos toetsenbord zonder deze LEDs.

  Quick View
 • Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Met de Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red beschik je over alle voordelen van een K70 mechanisch toetsenbord in combinatie met een geüpdatet design. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de K70 Mk.2 (Mark 2) namelijk een grotere en zachtere polssteun en zijn multimedia en bedieningstoetsen verbeterd. Hierdoor speel je comfortabeler en voel je eenvoudig blind aan welke multimediatoets je aanraakt. Ook is de behuizing van de mechanische switches verbeterd, zodat deze meer licht doorlaat voor jouw zelfontworpen lichtpatroon. Dit model beschikt over rode mechanische switches, voor een snelle reactietijd zonder voelbare bump of duidelijke klik.

  Quick View
 • Corsair K63 Cherry MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K63 Cherry MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Haal het meeste uit je reactiesnelheid met het Corsair K63 Cherry MX Red mechanische gaming toetsenbord. Dankzij de gevoelige Cherry MX Red switches worden ook de lichte aanrakingen geregistreerd. Zo ben jij de eerste die zijn hagel afvuurt tijdens een close combat shotgun duel. Ingewikkelde toetscombinaties zijn voor dit gaming toetsenbord geen uitdaging. De anti-ghosting techniek registreert namelijk tot wel 15 toetsaanslagen tegelijk. Na een prachtige killing streak zet je snel je overwinningsmuziek op met de ingebouwde multimediatoetsen. In de game modus verlaat je nooit per ongeluk je spel dankzij de uitschakelde Windows toets.

  Quick View
 • Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Speed QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Speed QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Met de Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Speed beschik je over alle voordelen van een K70 mechanisch toetsenbord in combinatie met een geüpdatet design. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de K70 Mk.2 (Mark 2) namelijk een grotere en zachtere polssteun en zijn multimedia en bedieningstoetsen verbeterd. Hierdoor speel je comfortabeler en voel je eenvoudig blind aan welke multimediatoets je aanraakt. Ook is de behuizing van de mechanische switches verbeterd, zodat deze meer licht doorlaat voor jouw zelfontworpen lichtpatroon. Dit model beschikt over Cherry MX Speed switches, hierbij ligt het actuatiepunt (registratiepunt) hoger dan bij andere switches, waardoor ze nóg gevoeliger zijn.

  Quick View
 • Corsair K63 Wireless Mechanical MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K63 Wireless Mechanical MX Red QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Draadloos gamen met mechanische toetsen doe je met het Corsair K63 Cherry MX Red mechanische gaming toetsenbord. Dit toetsenbord met blauwe verlichting houdt het namelijk 15 uur vol op een lading. Schakel je de verlichting uit, dan gaat ie zelfs tot 75 uur mee. Je maakt verbinding via bluetooth of via de meegeleverde 1 ms 2.4 Ghz adapter, waarbij je verbinding veilig blijft dankzij de 128 bit AES encryptie. Dankzij de gevoelige Cherry MX Red switches worden ook de lichte aanrakingen geregistreerd. Zo ben jij de eerste die zijn hagel afvuurt tijdens een close combat shotgun duel. Na een rondelange killing streak zet je snel je overwinningsmuziek op via de ingebouwde multimediatoetsen.

  Quick View
 • Corsair K65 Rapidfire RGB QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K65 Rapidfire RGB QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Neem je pc-gaming een klein beetje serieus, dan heb je goede apparatuur nodig. Hardware die jou niet onnodig ophoudt. Vertraging op de lijn gaat immers ten koste van je reactiesnelheid. En een fractie van een seconde oponthoud kan al snel het verschil betekenen tussen overwinning en nederlaag. Aan de Corsair K65 Rapidfire RGB mag het in ieder geval niet liggen. Zijn naam zegt het eigenlijk al. Rapidfire slaat op de in dit toetsenbord gebruikte mechanische Cherry MX Speed-switches. Deze zijn zo’n 40% sneller dan de Cherry MX Red-variant. Oftewel: jouw opdrachten worden nog sneller vertaald naar in-game actie.

  Quick View
 • Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown QWERTY toetsenborden

  0 out of 5

  De Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown, een luxe gaming toetsenbord dat voldoet aan de wensen van de meest veeleisende gamers. Dankzij de Cherry MX Brown switches voel je precies wanneer de aanslag registreert en weet je precies hoe je skillshot combo’s moet timen. De body van het toetsenbord is gemaakt van duurzaam aluminium, hierdoor ligt hij stevig op je bureau en kan het luxe uiterlijk ook nog eens tegen een stootje. Je bepaalt zelf welke knoppen in welke van de 16,8 miljoen kleuren oplichten. Zo laat je bijvoorbeeld per game de belangrijkste knoppen in een andere, fellere kleur oplichten. Met de 6 macro knoppen met ingebouwd geheugen beschik je in elke game over jouw specifieke macros.

  Quick View
Top
X