Product categories

Pioneer DDJ-800 DJ controllers

DJ controllers

Showing 1–16 of 28 results

 • Pioneer DDJ-800 DJ controllers

  0 out of 5

  Pioneer DDJ-800 DJ controllers

  0 out of 5

  De Pioneer DDJ-800 is een 2 kanaals DJ controller voor gevorderden en professionele DJ’s. Het ontwerp lijkt op een Pioneer DJ set bestaande uit een DJM mixer en CDJ cd spelers. Hierdoor leer je draaien op een DJ controller die je in iedere discotheek vindt. Zo stoom jij jezelf klaar voor de top. Van de 2 kleurenschermen lees je nuttige informatie af. Deze informatie helpt je tijdens het draaien. Ook ben je minder afhankelijk van je laptopscherm. Door het compacte ontwerp en gewicht van 4,7 kilogram neem je de DJ controller eenvoudig mee naar optredens.

  Quick View
 • Hercules DJParty Set DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJParty Set DJ controllers

  0 out of 5

  Met de Hercules DJParty Set haal je alles in huis om een feestje te geven. Dit is een starterspakket voor beginners inclusief DJ controller, DJ koptelefoon, DJ software en led polsbanden. Het enige wat je nog nodig hebt, is een computer en set speakers. Als startende DJ raak je niet bedolven onder alle functies, want het ontwerp van de DJ controller is overzichtelijk. De 5 meegeleverde led polsbanden knipperen op de maat van de muziek. Zo worden jij en je vrienden dansende discolampen.

  Quick View
 • Numark DJGO2 DJ controllers

  0 out of 5

  Numark DJGO2 DJ controllers

  0 out of 5

  De Numark DJGO2 is iets voor jou als je een DJ controller voor onderweg of voor je kind zoekt. Je hebt geen audio interface nodig, want de DJ controller heeft een ingebouwde geluidskaart. Dit betekent dat je speakers direct met het exemplaar verbind. Ook luister je hierdoor via een koptelefoon naar je DJ mix. Door het compacte formaat neem je de DJ controller eenvoudig met je mee en neemt hij weinig ruimte in beslag. Hierdoor heb je altijd een DJ controller bij de hand om een DJ set mee te draaien. De controller wordt geleverd met de intro versie van Serato DJ. Met deze DJ software leer je als beginnend DJ de kneepjes van het vak.

  Quick View
 • Pioneer DDJ-200 DJ controllers

  0 out of 5

  Pioneer DDJ-200 DJ controllers

  0 out of 5

  De Pioneer DDJ-200 is een 2 kanaals DJ controller voor beginnende DJ’s en kinderen. Deze DJ controller werkt in combinatie met een smartphone, tablet of laptop. De benodigde apps en software worden meegeleverd om direct aan de slag te gaan. Je leert eenvoudig mixen dankzij de lessen in de WeDJ app. Onder andere leer je wat de meest gebruikte DJ termen zijn. Ook krijg je uitleg over de functies waarover de DJ controller beschikt. Je mixt muziek rechtstreeks via verschillende streamingdiensten. Hierdoor hoef je geen muziek meer te downloaden. Zo kies je tussen de diensten van Beatport Link, Soundcloud Go+, Deezer of Spotify. Let op: Deze DJ controller beschikt niet over een geluidskaart. Dit betekent dat je jouw speakers en koptelefoon met je laptop moet verbinden.

  Quick View
 • Native Instruments Traktor Kontrol S3 DJ controllers

  0 out of 5

  Native Instruments Traktor Kontrol S3 DJ controllers

  0 out of 5

  De Native Instruments Traktor Kontrol S3 is een 4 kanaals DJ controller voor gevorderde DJ’s of starters die de volgende stap willen zetten. Je mixt 4 platen tegelijkertijd, waardoor je of een complexe mix maakt en alle ruimte hebt om een nieuw nummer klaar te zetten. De meegeleverde DJ software is de volledige versie van Traktor Pro 3 waarin alle functies zijn vrijgegeven. Wil je in combinatie met je iPad draaien? Dan installeer je de meegeleverde versie van Traktor DJ 2 op je tablet. Via de software voeg je eigen geluidsfragmenten toe. Zo personaliseer je jouw sets met extra drumgeluiden, vocalen of noise effecten. Via de software lees je af in welke toon een nummer gemaakt is. Deze informatie gebruik je om harmonisch te mixen. Dankzij deze mixtechniek klopt de overgang ook tonisch.

  Quick View
 • Hercules DJLearning Kit DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJLearning Kit DJ controllers

  0 out of 5

  De Hercules DJLearning Kit is een starterspakket waarmee je als onervaren DJ je eerste stappen zet. In dit pakket zit een controller, koptelefoon, speakers, software en kabels. Je hoeft alleen zelf nog een laptop met de DJ controller te verbinden. De Hercules DJControl Inpulse is een DJ controller die over een ingebouwde assistent beschikt. Met behulp van de lichtbegeleiding maak jij je eerste mix. De lichten geven aan welke functie je moet gebruiken. Zo mix je ondanks dat je nog geen ervaring hebt toch platen met elkaar. Kom je er niet uit? Via de meegeleverde DJUCED DJ software bekijk je tutorials. Zo zie je waarvoor de functies dienen en word je niet aan je lot overgelaten.

  Quick View
 • Hercules DJControl Starlight DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJControl Starlight DJ controllers

  0 out of 5

  De Hercules DJControl Starlight is een compacte DJ controller voor kinderen en startende DJ’s. Dankzij de ingebouwde geluidskaart luister je via een koptelefoon naar je DJ mix. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te luisteren of 2 nummers goed bij elkaar passen voordat je ze met elkaar mixt. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee, want hij is compact van formaat. Hierdoor past hij gemakkelijk in je tas en is hij niet zwaar om te tillen. Je kunt direct je eerste DJ mix maken, want de DJ controller wordt geleverd met Serato DJ Lite. Dit is professionele DJ software waarmee DJ’s ook in clubs en op festivals draaien.

  Quick View
 • Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK3 DJ controllers

  0 out of 5

  Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK3 DJ controllers

  0 out of 5

  De Traktor Kontrol S4 MK3 is een 4 kanaals DJ controller voor gevorderde DJ’s en beginnende DJ’s die het serieus aan willen pakken. Je leest nuttige informatie af van de 2 kleurenschermen die verwerkt zijn in beide decks. Hierdoor zie je de geluidsgolven van de muziek, lengtes van je loops en lees je de beats per minute af. Wanneer je wilt draaien met vinyl of cd’s verbind je een platen- of cd speler met het exemplaar. Door zonder sync knop muziek te mixen, leer je beatmatchen op gehoor. Dit is een vaardigheid die onmisbaar is voor ervaren DJ’s. Bij deze DJ controller wordt de volledige versie van Traktor Pro 3 meegeleverd. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt.

  Quick View
 • Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 DJ controllers

  0 out of 5

  Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 DJ controllers

  0 out of 5

  De Traktor Kontrol S2 MK3 is iets voor jou wanneer je net begint met draaien. Deze DJ controller wordt inclusief de volledige DJ software Traktor Pro 3 geleverd. Met deze professionele DJ software haal je het maximale uit de controller. Stel zelf een reeks aan effecten samen, neem je DJ sets op of remix nummers uit de losse pols met de remix decks. De DJ controller werkt in combinatie met je laptop, iPad of iPhone. Wil je onderweg je DJ set voorbereiden? Met de mobiele applicatie creëer je overal afspeellijsten of stel je cue points in.

  Quick View
 • Hercules DJ Starter Kit DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJ Starter Kit DJ controllers

  0 out of 5

  De Hercules DJ Starter Kit is een DJ set voor beginners. Dit starterspakket bestaat uit een DJ controller, DJ koptelefoon en DJ speakers. Hierdoor ben je startklaar om je eerste DJ mix te maken. Dankzij de ingebouwde geluidskaart en meegeleverde koptelefoon luister je of 2 nummers op hetzelfde tempo en in de maat spelen. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee door het compacte formaat. Dit betekent dat hij gemakkelijk in je tas past. Het formaat van de speakers is ideaal voor in kleine ruimtes, zoals slaapkamers. Hiermee bereid je thuis je optredens voor. Je installeert de meegeleverde DJ software op je laptop of computer. Deze software gebruik je om je digitale muziekcollectie te spelen.

  Quick View
 • Hercules DJControl Inpulse 300 DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJControl Inpulse 300 DJ controllers

  0 out of 5

  De Hercules DJControl Inpulse 300 is een DJ controller waarmee je leert draaien via lichtbegeleiding. Dankzij de intelligent music assistent leer je wat je moet doen om muziek goed met elkaar te mixen. Zo leer je bijvoorbeeld beatmatchen en krijg je hulp bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en niet achteraf de volledige versie hoeft aan te schaffen. De 16 drumpads gebruik je voor het bedienen van de hot cue’s, effecten, sampler en loop functies. Hiermee personaliseer je jouw muziekstijl en bereid je jouw DJ set goed voor.

  Quick View
 • DJ Set Pioneer Wego4 + Pioneer DM 40 DJ controllers

  0 out of 5

  DJ Set Pioneer Wego4 + Pioneer DM 40 DJ controllers

  0 out of 5

  Beluister je DJ set in hoge kwaliteit terug met deze Pioneer iPad DJ set. Het pakket bestaat uit een Pioneer Wego4 DJ controller en de Pioneer DM 40 studio monitors. Doordat de DJ controller een ingebouwde geluidskaart heeft, heb je geen externe audio interface nodig. Bij de controller worden de licenties van Rekordbox en WeDJ meegeleverd. De 4 inch woofers van de monitors voorzien je van de midden- en lage frequenties. Aan de voorkant van de monitors zitten gaten waardoor de bas beter ventileert en je de lage tonen beter hoort. Dankzij de 0.75 inch soft dome tweeter luister je naar een helder geluid.

  Quick View
 • Hercules DJControl Inpulse 200 DJ controllers

  0 out of 5

  Hercules DJControl Inpulse 200 DJ controllers

  0 out of 5

  Met de Hercules DJControl Inpulse 200 leer je als beginnende DJ de kneepjes van het vak. Deze 2 kanaals DJ controller beschikt over een intelligent music assistent. De assistent geeft door middel van lichtbegeleiding aan wat je moet doen om de muziek goed te mixen. Zo leer je beatmatchen en helpt de DJ controller jou bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en niet achteraf de volledige versie hoeft aan te schaffen. De 8 drumpads gebruik je voor het bedienen van de hot cue’s, effecten, sampler en loop functies. Hiermee personaliseer je jouw muziekstijl en bereid je jouw DJ set goed voor.

  Quick View
 • Reloop Mixtour DJ controllers

  0 out of 5

  Reloop Mixtour DJ controllers

  0 out of 5

  Als je een compacte 2 kanaals DJ controller zoekt, is de Reloop Mixtour iets voor jou. Dankzij de ingebouwde geluidskaart heb je geen audio interface nodig. Je gebruikt de DJ controller met een laptop, tablet of telefoon. Met de meegeleverde Android of iOS kabels sluit je deze apparaten eenvoudig aan. Navigeer met de controller door je muziek en zet alvast de volgende track klaar die je wilt mixen. Ondanks het kleine formaat van de controller vind je alle belangrijke functies terug. Speel met de effecten en loop je tracks tijdens het in- of uitmixen. Ben je nog onervaren en sync je de muziek liever? Druk dan op de sync knop om het tempo van 2 nummers op elkaar af te stemmen. Systeemeisen DJ software: Mac OS X 10.9 of hoger / iOS 7 of hoger / Android 5 of hoger.

  Quick View
 • Numark Mixtrack Pro 3 DJ controllers

  0 out of 5

  Numark Mixtrack Pro 3 DJ controllers

  0 out of 5

  Met de Numark Mixtrack Pro 3 ben je klaar om te mixen. Deze DJ controller heeft een ingebouwde geluidskaart. Hierdoor heb je geen externe audio interface nodig. Je gebruikt de drumpads voor het loopen van je muziek of voor het aansturen van samples. Ook stel je met de drumpads je cue punten in. Hiermee spring je gemakkelijk naar een vooraf ingesteld gedeelte van de plaat. Op deze manier creëer je een persoonlijke stijl van mixen. Met de aanraakgevoelige strip bedien je de effecten en navigeer je snel door je platencollectie. Systeemeisen DJ software: Mac OS X 10.6 of hoger / Windows Vista of hoger. Let op: De Serato DJ software werkt niet op computers met een AMD processor.

  Quick View
 • Pioneer DDJ-WeGO4 Zwart DJ controllers

  0 out of 5

  Pioneer DDJ-WeGO4 Zwart DJ controllers

  0 out of 5

  Ben je een beginnende DJ of wil je af en toe een plaatje draaien? Dan is de Pioneer WeGO4 iets voor jou. Je kiest ervoor om de sync knop te gebruiken of je beatmatcht de muziek handmatig. Hiervoor gebruik je de jogwheels in combinatie met de pitchfader. Doordat de DJ controller een ingebouwde geluidskaart heeft, heb je geen externe audio interface nodig. Je wisselt tussen een 3 bands equalizer of een 2 bands equalizer met een filter. Zo pas je de equalizer aan naar jouw persoonlijke voorkeur. Bij de controller worden de licenties van Rekordbox en WeDJ meegeleverd. Deze software programma’s gebruik je voor het draaien met je laptop of iPad. Systeemeisen DJ software: Mac OS X 10.9 of hoger / Windows 7 of hoger.

  Quick View
Top
X