Product categories

Dualit NewGen 2 slot RVS Broodroosters

Dualit Broodroosters

Showing all 5 results

 • Dualit NewGen 2 slot RVS Broodroosters

  0 out of 5

  Dualit NewGen 2 slot RVS Broodroosters

  0 out of 5

  Het ene broodrooster is het andere niet. Deze NewGen toaster van Dualit wordt met de hand gemaakt in Engeland. De extra zware constructie uit gietaluminium en roestvrijstaal is zeer duurzaam en geschikt voor professioneel gebruik. Om over het uiterlijk maar niet te spreken. Je roostert er niet alleen sneetjes brood in, maar dankzij de brede sleuven ook bolletjes of bagels. Wil je maar één sneetje brood roosteren? Geen probleem, de sleuven zijn individueel verwarmbaar en dus energiezuinig. De Dualit NewGen toaster heeft bovendien een hoge lift zodat je ook kleine producten gemakkelijk verwijdert.

  Quick View
 • Dualit NewGen 4 slot RVS Broodroosters

  0 out of 5

  Dualit NewGen 4 slot RVS Broodroosters

  0 out of 5

  Het ene broodrooster is het andere niet. Deze NewGen toaster van Dualit wordt met de hand gemaakt in Engeland. De extra zware constructie uit gietaluminium en roestvrijstaal is zeer duurzaam en geschikt voor professioneel gebruik. Om over het uiterlijk maar niet te spreken. Je roostert er niet alleen vier sneetjes brood tegelijk in, maar ook bolletjes of bagels en dankzij de megeleverde tostiklemmen zelfs tosti’s. Wil je maar één sneetje brood roosteren? Geen probleem, de sleuven zijn individueel verwarmbaar en dus energiezuinig. De Dualit NewGen toaster heeft bovendien een hoge lift zodat je ook kleine producten gemakkelijk verwijdert.

  Quick View
 • Dualit Lite Gloss 2-slot Zwart Broodroosters

  0 out of 5

  Dualit Lite Gloss 2-slot Zwart Broodroosters

  0 out of 5

  Het Engelse Dualit is bekend geworden om zijn broodroosters. Met deze stijlvolle, trendy utivoering wordt het wel erg makkelijk om elke morgen te genieten van geroosterd brood. De toaster heeft extra brede sleuven van 36 mm, en is daarom ook geschikt voor dikke boterhammen en zelfs bagels. De gewenste bruiningsgraad is gemakkelijk in te stellen, net als de ontdooistand en speciale bagel-stand. Wil je het toch zelf in de gaten kunnen houden? Met de Peek & Pop-functi e controleer je de bruiningsgraad zonder het toasten te onderbreken.

  Quick View
 • Dualit Vario 2 + 1 Combi Broodroosters

  0 out of 5

  Dualit Vario 2 + 1 Combi Broodroosters

  0 out of 5

  Het ene broodrooster is het andere niet. Deze Vario 2 + 1 Combi toaster van Dualit wordt met de hand gemaakt in Engeland. De extra zware constructie uit gietaluminium en roestvrijstaal maakt het apparaat zeer duurzaam en geschikt voor professioneel gebruik. Om over het uiterlijk maar niet te spreken. Met het vermogen van maar liefst 1700 watt maak je tot maar liefst 98 geroosterde boterhammen in een uur! Wil je maar één sneetje brood roosteren? Geen probleem, de sleuven zijn individueel verwarmbaar en dus energiezuinig. De Dualit NewGen toaster heeft bovendien een hoge lift zodat je ook kleine producten gemakkelijk verwijdert.

  Quick View
 • Dualit Lite Gloss 4-slot Zwart Broodroosters

  0 out of 5

  Dualit Lite Gloss 4-slot Zwart Broodroosters

  0 out of 5

  De tijd dat je alleen een uitgebreid ontbijt in het weekend maakte is voorbij. Met de Dualit Lite Gloss 4-slot zet je binnen een paar minuten geroosterde boterhammen, tosti’s en bagels op tafel. In het broodrooster is plaats voor 4 boterhammen met een maximale dikte van 36 mm. Het is zelfs geen probleem om bevroren brood te roosteren. Dit bespaart weer kostbare tijd. Zo kun je elke dag het hele gezin voorzien van een heerlijk ontbijt.

  Quick View
Top
X