Product categories

Eve Flare Smart lampen

EVE Smart lampen

Showing all 3 results

 • Eve Flare Smart lampen

  0 out of 5

  Eve Flare Smart lampen

  0 out of 5

  De Eve Flare werkt op een batterij. Je plaatst deze smart lamp daardoor overal waar je extra sfeer wilt creëren. Via de Eve app voor iPhone en iPad stel je deze slimme lamp in op 16 miljoen kleuren en verschillende tinten wit. Zo zorg je altijd voor het juiste licht. Zowel in de woonkamer als op het terras. Combineer de Eve Flare met Apple HomeKit en je koppelt de smart lamp ook aan andere slimme producten. Daarnaast bedien je de smart lamp van Eve zo via Siri.

  Quick View
 • Eve Light Strip 2m extension Smart lampen

  0 out of 5

  Eve Light Strip 2m extension Smart lampen

  0 out of 5

  Breid je Eve Light Strip uit met deze 2 meter uitbreiding. Zo zorg je ervoor dat je ook grotere kamers voorziet van sfeerlicht. Plak de uitbreiding eenvoudig naast de al bestaande lichtstrip en koppel hem via wifi of bluetooth aan jouw apparaten. Vervolgens stel je ook de uitbreiding in op verschillende kleuren en intensiteiten. Stel verschillende scènes in en je wisselt met 1 druk op de knop óf met een simpel commando naar licht dat past bij jouw stemming. Je koppelt meerdere light strips en uitbreidingen zonder bridge.

  Quick View
 • Eve Light Strip Smart lampen

  0 out of 5

  Eve Light Strip Smart lampen

  0 out of 5

  Verander de sfeer van iedere kamer in je huis met de Eve Light Strip. Koppel deze light strip met Apple HomeKit en je bestuurt hem met spraakcommando’s via Siri. Vanzelfsprekend kies je ook in de app van de Eve Light Strip verschillende kleuren en lichtintensiteiten. Stel verschillende scènes in en je wisselt met 1 druk op de knop óf met een simpel commando naar licht dat past bij jouw stemming. Je kort de lichtslang eenvoudig in als deze te lang is, of verlengt hem met een uitbreiding. Doordat de snoer erg dun is, plaats je hem bijna overal. Er is geen bridge nodig om de light strip te verbinden met je netwerk. De lichtslang heeft wifi en bluetooth ingebouwd.

  Quick View
Top
X