Product categories

Frifri HSCCF 7005 3,5L Friteuses

FriFri Friteuses

Showing all 3 results

 • Frifri HSCCF 7005 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  Frifri HSCCF 7005 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  Je gebruikt de Frifri HSCCF 7005 3,5L veilig in de buurt van kinderen en dieren, dankzij de wand die koel blijft tijdens gebruik. Het geurfilter houdt nare luchtjes tegen tijdens het bakken. Fijn, want zo ruikt niet jouw hele huis naar frituur. Door het kijkvenster houd je het bakproces nauwlettend in de gaten, zodat je de friet en snacks op het juiste moment uit de frituur haalt. De frituurpan heeft een laadvermogen van 1 kg. Hierin bak je voor 3 tot 4 personen tegelijk friet. Is jouw frituurpan toe aan een schoonmaakbeurt? Geen probleem, je haalt alle losse onderdelen uit elkaar en reinigt deze in de vaatwasser.

  Quick View
 • Frifri 1905 DuoFil 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  Frifri 1905 DuoFil 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  In de Frifri 1905 DuoFil 3,5L friteuse bak je snel krokante frites. Hij heeft namelijk een hoog vermogen van 3200 watt waardoor snacks snel dichtschroeien en dus weinig vet opnemen. De vierkante mand is geschikt voor 1 kilogram frites. Hiervan eet je met 3 à 4 personen tegelijk. De behuizing is gemaakt van roestvrijstaal en ook de kuip is vervaardigd uit professioneel horeca roestvrijstaal. Hierdoor krijgt corrosie geen kans. Door de koude zone blijven er geen verbrande resten achter in het frituurvet maar zakken deze naar de bodem. Zo blijft je frituurvet langer schoon. Niet dat je veel schoonmaakwerk aan de friteuse zult hebben, want hij is demontabel en alle losse onderdelen mogen in de vaatwasmachine. Behalve het verwarmingselement natuurlijk.

  Quick View
 • FriFri 828 4L Friteuses

  0 out of 5

  FriFri 828 4L Friteuses

  0 out of 5

  Met de FriFri 828 4L geniet je snel met het hele gezin van snacks en friet. Het vermogen van 3.200 watt zorgt dat de olie snel op temperatuur is waardoor je jouw snacks snel bakt. Je stelt de temperatuur gemakkelijk in. De Cool Wall-technologie zorgt dat de wand van de friteuse koel blijft en dat je de 828 zonder je handen te branden aanraakt. Als je de FriFri niet gebruikt, sluit je de olie met een meegeleverde deksel af. Dit zorgt dat er geen stof en vuil in het frituurvet terecht komt. Na gebruik haal je de losse onderdelen gemakkelijk los en was je deze af in de vaatwasser.

  Quick View
Top
X