Product categories

Ninja AF100EU Friteuses

Friteuses

Showing 1–16 of 28 results

 • Ninja AF100EU Friteuses

  0 out of 5

  Ninja AF100EU Friteuses

  0 out of 5

  Met de Ninja AF100EU warm je eten op met één druk op de knop. Ideaal, want zo heb je het lekkere resultaat van de oven en de snelheid van een magnetron. Met de dehydrate functie haal je vocht uit de airfryer, zodat jouw frietjes en snacks lekker knapperig bakken. Naast friet en snacks bereid je ook vlees en groenten in de hetelucht friteuse. Het bakmandje heeft gaatjes om de warmte goed door de pan te verdelen en ingrediënten ook aan de onderkant te verwarmen. Dankzij het kookrek grill je ingrediënten, zoals groentespiezen of kippenpoten. De airfryer is geschikt voor 3 tot 4 personen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine.

  Quick View
 • Philips Airfryer XL HD9260/90 + bakmeesterset HD9945/01 Friteuses

  0 out of 5

  Philips Airfryer XL HD9260/90 + bakmeesterset HD9945/01 Friteuses

  0 out of 5

  Met de Philips Airfryer XL HD9260/90 + Philips bakmeesterset HD9945/01 gebruik je jouw Airfryer niet alleen voor het bakken van knapperige snacks zoals frietjes of een hele kip met krokant korstje. Met de meegeleverde bakmeesterset bak jij heerlijke cakes, quiches en andere deegrecepten. De Airfryer slaat jouw favoriete gerechten op. Zo stel je met één druk op de knop de juiste temperatuur en baktijd voor knapperige frietjes of mals gebakken stukje zalm in. Heb je geen inspiratie voor recepten? Download dan de NutriU app waar honderden speciaal ontwikkelde Airfryer recepten staan. Daarnaast ontvang je er ook een receptenboekje bij waaruit je inspiratie op doet. Na gebruik was je de losse onderdelen en accessoires gemakkelijk in de vaatwasser af.

  Quick View
 • Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Friteuses

  0 out of 5

  Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Friteuses

  0 out of 5

  Met de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL bak je 1,2 kg snacks of een hele kip in één keer. Zo zit je gezellig met het hele gezin aan tafel. Via het touchscreen display selecteer je één van de 8 automatische bakprogramma’s. Bijvoorbeeld voor het garen van kip, vis, of voor het bakken van een taart. Handig, want dan hoef je zelf niet de temperatuur en baktijd in te stellen. Je bakt friet en snacks met slechts 1 eetlepel olie rondom gaar en knapperig. Hierdoor zijn je snacks een stuk gezonder dan uit een traditionele friteuse. Dankzij de oververhittingsbeveiliging en de koele wand is de friteuse zeer veilig in gebruik.

  Quick View
 • Inventum GF431S Friteuses

  0 out of 5

  Inventum GF431S Friteuses

  0 out of 5

  Met de Inventum GF431S bak je frites goudgeel en krokant. Je stelt op deze friteuse gemakkelijk de gewenste baktemperatuur in met de bedieningsknop. De koude zone onder in de pan voorkomt dat kruimels verder door bakken. Hierdoor gaat de olie langer mee. Ben je klaar met frituren? De losse onderdelen van deze Inventum frituurpan reinig je in de vaatwasmachine. Na het bakken sluit je de friteuse af met de deksel zodat hier geen stof in komt.

  Quick View
 • Frifri HSCCF 7005 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  Frifri HSCCF 7005 3,5L Friteuses

  0 out of 5

  Je gebruikt de Frifri HSCCF 7005 3,5L veilig in de buurt van kinderen en dieren, dankzij de wand die koel blijft tijdens gebruik. Het geurfilter houdt nare luchtjes tegen tijdens het bakken. Fijn, want zo ruikt niet jouw hele huis naar frituur. Door het kijkvenster houd je het bakproces nauwlettend in de gaten, zodat je de friet en snacks op het juiste moment uit de frituur haalt. De frituurpan heeft een laadvermogen van 1 kg. Hierin bak je voor 3 tot 4 personen tegelijk friet. Is jouw frituurpan toe aan een schoonmaakbeurt? Geen probleem, je haalt alle losse onderdelen uit elkaar en reinigt deze in de vaatwasser.

  Quick View
 • Moulinex Friteuse Easy Fry Classic + Inox EZ201D10 Friteuses

  0 out of 5

  Moulinex Friteuse Easy Fry Classic + Inox EZ201D10 Friteuses

  0 out of 5

  Met de Moulinex Friteuse Easy Fry Classic + Inox EZ201D10 bereid je friet voor 3 tot 4 personen. De pan is uitneembaar, zo haal je het eten makkelijk in en uit de airfryer. Je stelt de temperatuur tussen de 80 en 200 ℃ in met de draaiknop en de timer houdt voor jou bij hoelang de bereiding nog duurt. Wanneer het eten klaar is, haal je het veilig uit de airfryer dankzij de koele wand en koude handgreep. Naast friet maak je nog veel meer gerechten in jouw airfryer. Denk bijvoorbeeld aan kipkluifjes, groenten of aan een zoet baksel zoals een cake. Na gebruik reinig je de binnenpan in de vaatwasser.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry Precision EY4018 Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry Precision EY4018 Friteuses

  0 out of 5

  Dankzij de automatische bakprogramma’s op de Tefal Easy Fry Precision EY4018 hoef je niet na te denken over de juiste instellingen. Handig, want zo heb je direct de juiste tijd en temperatuur voor het gewenste resultaat. Met de programma’s maak je friet, karbonade, garnalen, cake, pizza, vis en vlees. Het geurfilter houdt nare geurtjes tegen tijdens gebruik. Hierdoor gebruik je de friteuse gerust binnenshuis. Tijdens het bakken zorgt de 3D Air Pulse technologie ervoor dat de hete lucht door de pan heen draait. Hierdoor kleuren jouw frietjes rondom goudbruin en krijgen ze een lekker knapperig korstje. De friteuse heeft een laadvermogen van 1,2 kg. Hierin maak je voor 3 tot 4 personen friet tegelijk.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  De Tefal Easy Fry XXL EY701D is geschikt voor grote gezinnen. Met de 8 vooraf ingestelde automatische bakprogramma¿s maak je niet alleen friet en snacks, maar bak je ook taart, verwarm je een halve kip en bereid je eieren. Het geurfilter in de heteluchtfriteuse zorgt dat er tijdens het bakken geen vervelende geurtjes ontsnappen. Het grote bedieningspaneel maakt gebruik makkelijk. De 3D Air Pulse techniek laat de hete lucht door de pan heen draaien. Jouw snacks bakken hierdoor krokant en goudbruin. De extra grote mand is geschikt voor 8 porties per keer. Zo bak je friet dus in één keer voor de hele familie.

  Quick View
 • Philips Airfryer XL HD9262/90 + antiaanbak deksel Friteuses

  0 out of 5

  Philips Airfryer XL HD9262/90 + antiaanbak deksel Friteuses

  0 out of 5

  De antiaanbak deksel van de Philips Airfryer XL HD9262/90 + antiaanbak deksel zorgt ervoor dat ingrediënten die lang moeten garen niet aanbranden. De deksel vertraagd namelijk de bruining op de bovenkant, zodat de binnenkant goed gaar bakt. Handig, voor bijvoorbeeld taarten en cakes. Dankzij het stervormige element onderin de pan bakt de airfryer jouw ingrediënten lekker krokant. Zo krijg je knapperige frietjes of bak je een hele kip met een krokant korstje. Je slaat de instellingen van jouw favoriete gerechten op, zodat je deze eenvoudig inschakelt. Zoek je inspiratie voor recepten? Download dan de NutriU app voor honderden recepten speciaal voor in de airfryer. Na gebruik reinig je de binnenpan en het stervormige element gewoon in de vaatwasser.

  Quick View
 • Inventum GF645F Friteuses

  0 out of 5

  Inventum GF645F Friteuses

  0 out of 5

  De Inventum GF645F heeft een koude zone, hierdoor hoef je het frituurvet minder vaak te verversen. De friteuse heeft een uitneembare binnenpan met een inhoud van 4 liter, hierin bak je frites voor 4 personen. Het verwarmingselement laat je direct in de olie zakken zodat je minder last hebt van temperatuurschommelingen. Ook wanneer je bevroren frites in het mandje doet is het vet snel weer warm. Hierdoor bak je ieder patatje goudbruin en krokant. De frituurpan van Inventum heeft verschillende temperatuurstanden voor vlees, kip, groente of friet. Hierdoor is het een veelzijdige keukenhulp waar je zowel frites als snacks in bakt.

  Quick View
 • Moulinex Uno AF135 Friteuses

  0 out of 5

  Moulinex Uno AF135 Friteuses

  0 out of 5

  In de Moulinex Uno AF135 friteuse bak je met gemak snacks en frites voor jezelf en 2 anderen. Met het bedieningspaneel stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Door het carbonfilter in het deksel van heb je minder last van nare bakluchtjes in huis. Dankzij het kijkvenster houd je gemakkelijk het bakproces bij. Wees niet bang om je handen te branden, deze friteuse beschikt namelijk over een koele wand.

  Quick View
 • Princess 182055 Aerofryer XXL Friteuses

  0 out of 5

  Princess 182055 Aerofryer XXL Friteuses

  0 out of 5

  Je bereidt met één druk op de knop friet, snacks, groenten, taart, vlees en vis met de Princess Aerofryer XXL, dankzij de automatische programma’s. Ideaal, want zo hoef je niet meer na te denken over de juiste baktijd en temperatuur. De friteuse heeft een laadvermogen van 1,5, zodat je voor 4 tot 5 personen tegelijk friet bakt. Handig voor een groot huishouden; eet je gezellig met z’n allen tegelijk. Dankzij de koele wand gebruik je de hetelucht friteuse ook veilig in de buurt van kinderen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

  Quick View
 • Princess 182037 Smart Aerofryer Friteuses

  0 out of 5

  Princess 182037 Smart Aerofryer Friteuses

  0 out of 5

  De Princess Smart Aerofryer verbind je met je smartphone, zodat je ook van een afstandje de bereiding in de gaten houdt. Zo weet je precies tot welke temperatuur de friteuse al is opgewarmd en hoelang de bereiding nog duurt. Via jouw telefoon schakel je de warmhoudstand in, zodat het eten nog niet afkoelt. Handig, als je onverwachts toch iets later eet. Met de automatische bakprogramma’s heb je met één druk op de knop de juiste instellingen te pakken. Ideaal, want zo hoef je niet meer na te denken over de tijd en temperatuur. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser.

  Quick View
 • Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heteluchtfriteuse Friteuses

  0 out of 5

  Met de Tefal Easy Fry Classic+ EY201D heb je een heteluchtfriteuse in huis waarmee je voor zo¿n 6 personen eten bereid. Het compacte ontwerp maakt dat je de Tefal gemakkelijk op je aanrecht plaatst. De vooraf ingestelde automatische bakprogramma¿s zorgen dat je gemakkelijk friet en snacks, maar ook vlees, taart en andere producten bakt. Het geurfilter in de heteluchtfriteuse zorgt dat er tijdens het bakken geen vervelende geurtjes ontsnappen. Dankzij de 3D Air Pulse technologie bereikt de hete lucht alle ingrediënten. Hierdoor bakt de friteuse al jouw snacks goudbruin en krokant. Na gebruik was je de onderdelen gemakkelijk af in de vaatwasser.

  Quick View
 • Philips Airfryer XL HD9260/90 Friteuses

  0 out of 5

  Philips Airfryer XL HD9260/90 Friteuses

  0 out of 5

  Dankzij het stervormige element onderin de pan bakt de Philips Airfryer XL HD9260/90 jouw ingrediënten lekker krokant. Zo krijg je knapperige frietjes of bak je een hele kip met een krokant korstje. Je slaat de instellingen van jouw favoriete gerechten op, zodat je deze eenvoudig inschakelt. Handig, want zo heb je met één druk op de knop de juiste temperatuur en baktijd voor die ene hartige taart of voor jouw gevulde paprika’s. Zoek je inspiratie voor recepten? Download dan de NutriU app voor honderden recepten speciaal voor in de airfryer. Na gebruik reinig je de binnenpan en het stervormige element gewoon in de vaatwasser

  Quick View
 • Domo DO519FR Friteuses

  0 out of 5

  Domo DO519FR Friteuses

  0 out of 5

  Op het bedieningspaneel van de Domo DO519FR vind je de juiste instellingen voor friet, kip, vis en frikandellen. Handig, want zo hoef je dit niet meer op te zoeken en ga je gelijk aan de slag. De friteuse heeft een verwarmingselement met 3 lussen, zodat ‘ie snel en gelijkmatig opwarmt. Zo hoef je niet lang te wachten en bak je alle frietjes even goed gaar. Door het kijkvenster houd je jouw bereiding gemakkelijk in de gaten. Zo zie je direct of de frikandellen drijven en dus klaar zijn. Dankzij het geurfilter hoef je niet meer buiten of in een schuurtje te frituren. Na gebruik berg je het snoer op in de achterkant van de friteuse, zodat je ‘m efficiënt opruimt.

  Quick View
Top
X