Product categories

Google Nest Cam Indoor 3-Pack IP-camera’s

Google Nest IP-camera's

Showing all 7 results

 • Google Nest Cam Indoor 3-Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam Indoor 3-Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Houd dag en nacht in de gaten wat er thuis gebeurt met dit Google Nest Cam Indoor 3-Pack. Gebruik de 3 camera’s om in verschillende ruimtes je kind, huisdier of dierbare spullen in de gaten te houden. Als de camera’s een beweging of geluid detecteert, krijg je een pushbericht. Vervolgens kijk je in de app van Nest terug wat er gebeurd is. Ook live meekijken doe je via de app. Deze ip-camera’s hebben een terugspreekfunctie. Daardoor kun je op afstand meeluisteren en terugpraten. Handig als je je kind gerust wilt stellen, of om je hond van de bank te sturen.

  Quick View
 • Google Nest Cam IQ Outdoor + Google Nest Cam IQ Indoor IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam IQ Outdoor + Google Nest Cam IQ Indoor IP-camera’s

  0 out of 5

  Met dit Google Nest Cam IQ pakket houd je niet alleen een ruimte in huis, maar ook een ruimte buitenshuis in de gaten. De slimme camera’s herkennen gezichten, zodat je alleen een melding krijgt als de camera een ongewenste bezoeker detecteert. De camera’s zoomen met de ‘supersight’-functie automatisch in om elke beweging van een persoon te volgen, met een heldere weergave van het gezichtsveld. Met een abonnement op Google Nest Aware zorg je dat de camera’s bekende personen onthouden. Zo zorg je ervoor dat je alleen een melding krijgt als je partner thuiskomt, maar dat er een opname gestart wordt wanneer er een onbekende persoon in beeld verschijnt. De outdoor camera is waterdicht en bestand tegen vandalisme.

  Quick View
 • Google Nest Cam Indoor + Google Nest Hub Charcoal IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam Indoor + Google Nest Hub Charcoal IP-camera’s

  0 out of 5

  Combineer de Google Nest Cam Indoor met een Google Nest Hub om direct op het scherm te zien wat er zich in een andere kamer afspeelt. Je hangt de camera op in huis om je kind, huisdier of dierbare spullen in de gaten te houden. Door hem aan de Nest Hub te koppelen heb je geen telefoon meer nodig om de beelden te bekijken. Wanneer de camera beweging of geluid detecteert, zie je namelijk direct live beeld op het scherm van de hub. Het scherm van de smart home hub toont bovendien het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkenning maak je met maximaal 6 mensen gebruik van de speaker. Met de terugspreekfunctie van de ip-camera kun je op afstand meeluisteren en terugpraten.

  Quick View
 • Google Nest Cam Outdoor Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam Outdoor Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Met de Google Nest Cam Outdoor zie je dag en nacht op je mobiel wat er rondom je huis gebeurt. Deze set bestaat uit 2 Google Nest Cam Outdoor IP-camera’s. Hierdoor houd je via de app op je smartphone 2 plaatsen tegelijkertijd in de gaten. Gebruik de camera om je voordeur of tuin in de gaten te houden. Hoor je ’s avonds een vreemd geluid en ben je alleen thuis? Dankzij infrarood kun je ook ’s nachts kijken wie er voor je voordeur staat. De Google Nest Cam Outdoor heeft een terugspreekfunctie om op afstand mee te luisteren en te praten. Zo kun je via de app op afstand praten met je (ongewenste) bezoeker. Stel automatische notificaties in bij beweging of geluid. Ontvang je liever alleen een melding van bewegende mensen? Breid je jouw Google Nest Cam uit met een Google Nest Aware abonnement, dan ontvang je alleen een melding wanneer een persoon in beeld komt. De camera wéét namelijk wanneer er een mens in beeld is. Zo voorkom je meldingen van langsrijdende auto’s of de voetbal van de buurjongen die in de tuin beland.

  Quick View
 • Google Nest Cam IQ Outdoor IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam IQ Outdoor IP-camera’s

  0 out of 5

  Houd dag en nacht je achtertuin, oprit of terras in de gaten met de Google Nest Cam IQ Outdoor Camera. Deze slimme camera herkent personen, zodat je alleen een melding krijgt als de camera een ongewenste bezoeker detecteert. Met de ‘supersight’-functie zoomt de camera automatisch in op een persoon en volgt hij deze continu. Dankzij de ingebouwde microfoon neem je ook alles op wat er gezegd wordt en met de speaker praat je terug tegen mensen in je tuin. Neem een abonnement op Google Nest Aware en de camera herkent ook personen. Zo kan de camera een Google Nest thermostaat inschakelen als jij of je huisgenoten thuiskomen. Je bedient de camera via de overzichtelijke app van Nest. De Google Nest IQ Outdoor is waterdicht en bestand tegen vandalisme.

  Quick View
 • Google Nest Cam IQ Indoor IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam IQ Indoor IP-camera’s

  0 out of 5

  De Google Nest Cam IQ Indoor Beveiligingscamera: een slimme IP-camera die personen herkent. Met de ‘supersight’-functie zoomt de camera automatisch in en volgt elke beweging van de persoon, met een heldere weergave van het gezichtsveld. Je ontvangt een pushbericht op je telefoon wanneer de camera mensen detecteert die hij niet herkent of ontvangt een melding op het moment dat je kinderen thuiskomen van school. De camera heeft 3 ingebouwde microfoons en een speaker die 7 keer krachtiger is dan zijn voorganger. In combinatie met de ruisonderdrukking en echo onderdrukking sta je luid en duidelijk in contact met degene bij jou thuis. Breid je jouw Google Nest IQ uit met een Google Nest Aware abonnement, dan herként hij de persoon in beeld ook. De camera voegt namelijk bekende gezichten toe. Zo kun je ervoor zorgen dat je alleen een melding krijgt als je partner thuiskomt, maar een opname gestart wordt wanneer er een onbekend of ongewenst personage in beeld verschijnt.

  Quick View
 • Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Houd dag en nacht je achtertuin, oprit of terras in de gaten met het Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack. Deze set van 2 slimme camera’s heeft persoonsherkenning, zodat je alleen een melding krijgt als de camera’s een ongewenste bezoeker detecteren. Met de ‘supersight’-functie zoomen ze automatisch in op een persoon en volgen ze diegene continu. Dankzij de ingebouwde microfoon neem je ook alles op wat er gezegd wordt en met de speaker praat je terug tegen mensen in je tuin. Neem een abonnement op Google Nest Aware en de camera’s herkennen ook personen. Zo schakelen ze bijvoorbeeld je Google Nest thermostaat in als jij of je huisgenoten thuiskomen. Je bedient de camera’s via de overzichtelijke app van Nest. De Google Nest IQ Outdoor is waterdicht en bestand tegen vandalisme.

  Quick View
Top
X