Product categories

WD Gold WD102KRYZ 10TB Harde schijven intern HDD

Harde schijven intern HDD

Showing 1–16 of 73 results

 • WD Gold WD102KRYZ 10TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Gold WD102KRYZ 10TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Zoek je een harde schijf voor intensief zakelijk gebruik of een serverruimte, dan wil je de betrouwbare WD Gold WD102KRYZ 10TB. Deze 3,5 inch interne harde schijf is gemaakt voor hoge workloads. De harde schijf heeft jaarlijks slechts 0,44% kans op een defect. Je zet bestanden over met een maximale overdrachtssnelheid van 262 megabyte per seconde. Dit komt doordat de schijf 7200 keer ronddraait per minuut, tegenover de veel voorkomende 5400 keer. En dankzij 256 megabyte aan cache open en bewerk je bestanden die je veel gebruikt nóg sneller. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie van Western Digital.

  Quick View
 • Seagate Exos X16 SATA SED 16 TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate Exos X16 SATA SED 16 TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Seagate Exos X16 SATA SED 16 TB is een harde schijf voor in datacenters van zeer grote bedrijven binnen overheid, virtualisatie en SAS toepassingen. Plaats de schijf in een groot NAS rack en gebruik hem voor bijvoorbeeld servers en cloudopslag. De SED techniek zorgt ervoor dat anderen privacygevoelige data op de schijf nooit te zien krijgen. SED maakt de gegevens op de schijf namelijk onleesbaar als de schijf bijvoorbeeld afgedankt of gestolen wordt. Dankzij de geavanceerde caching lees en schrijf je data met 261 MB/s. Zo kunnen alle gebruikers snel bij de juiste gegevens of zo’n 2000 Excelbestanden per seconde overzetten. De schijf is gevuld met helium, waardoor er minder luchtweerstand is. Zo werkt deze energiezuiniger en is er minder kans op fouten.

  Quick View
 • WD Red 6TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Red 6TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De WD Red 6TB is een 3,5 inch interne harde schijf geschikt voor NAS in kleine bedrijven en voor thuis. Dankzij ingebouwde anti-vibratie sensoren trilt de schijf minder, waardoor de schijf stiller is en langer meegaat. Ook heeft de schijf een variabele schijfsnelheid, hierdoor werkt hij sneller als je veel data leest en schrijft, en draait hij langzamer als je de NAS niet gebruikt. Je bespaart daardoor stroom. Bovendien verwijdert de schijf de lees- en schrijfkop van het schijfoppervlak zodra je geen bestanden verwerkt. Hierdoor slijt hij minder snel en is je schijf duurzamer.

  Quick View
 • Toshiba X300 HDWE160EZSTA 6TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Toshiba X300 HDWE160EZSTA 6TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Toshiba X300 HDWE160EZSTA 6TB is een 3,5 inch HDD voor krachtige desktop computers. Dankzij de rotatiesnelheid van 7200 rpm is de schijf geschikt voor intensieve taken zoals gaming en het bewerken van grafisch materiaal. In de cache van 128MB bewaar je snel bestanden die je vaak gebruikt, zoals een game save of afbeeldingsbestand die je back-upt. De ingebouwde schoksensor en verwijderbare lees- en schrijfkop zorgen ervoor dat je schijf tijdens transport van je computer niet beschadigt. Daardoor staan je bestanden veilig en gaat je HDD langer mee. Bovendien trilt je schijf minder dankzij de ingebouwde anti vibratie techniek.

  Quick View
 • WD Red WD40EFAX 4TB 4-pack – RAID 0, 1, 5, 6 of 10 Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Red WD40EFAX 4TB 4-pack – RAID 0, 1, 5, 6 of 10 Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Deze bundel bevat x keer de WD Red WD40EFAX 4TB. Dit is een 3,5 inch interne harde schijf geschikt voor NAS in kleine bedrijven en voor thuis. Met deze bundel voorzie je de NAS van 16TB opslagruimte in RAID 0, 12TB in RAID 5 en 8TB in RAID 1, 10 en 6. Dankzij ingebouwde anti-vibratie sensoren trilt de schijf minder, waardoor de schijf stiller is en langer meegaat. Deze schijf werkt sneller (7200 RPM) wanneer je veel data schrijft en draait langzamer (5400 RPM) als je de NAS niet gebruikt. Bovendien verwijdert de schijf de lees- en schrijfkop van het schijfoppervlak zodra je geen bestanden verwerkt. Hierdoor slijt hij minder snel en is je schijf duurzamer. Deze bundel is geschikt voor de volgende RAID opstellingen: Raid 0: Snelheid wordt verdubbeld, maar geen dataveiligheid. Raid 1: Dataveiligheid wordt verdubbeld, maar geen snelheidswinst. Raid 5: Één schijf werkt als vangnet voor de overigen, snel en veilig Raid 6: 2 schijven werken als vangnet voor de overigen, langzamer, maar veiliger Raid 10: Combinatie tussen 0 en 1, zeer dataveilig en zeer snel.

  Quick View
 • Seagate IronWolf Pro 8TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate IronWolf Pro 8TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Seagate IronWolf Pro 8TB is een 3,5 inch harde schijf voor gebruik in een zakelijke NAS of een server met maximaal 24 bays. Deze IronWolf Pro schijf heeft een hogere workload dan reguliere IronWolf schijven, je verwerkt namelijk 300 terabyte aan bestanden per jaar. Seagate Rescue Data Recovery herstelt 2 jaar lang je bestanden in het geval van schade. De bestanden die je vaak gebruikt open je snel dankzij het grote cachegeheugen van 256 megabyte. En door de IronWolf Health Management software houd je de temperatuur en de conditie van je schijf scherp in de gaten. Wil je stroom besparen? Dan schakelt de schijf zich vanzelf in de energiezuinige modus.

  Quick View
 • WD Gold WD8004FRYZ 8TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Gold WD8004FRYZ 8TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Zoek je een harde schijf voor intensief zakelijk gebruik of een serverruimte, dan wil je de betrouwbare WD Gold WD8004FRYZ 8TB. Deze 3,5 inch interne harde schijf is gemaakt voor hoge workloads. De harde schijf heeft jaarlijks slechts 0,44% kans op een defect. Je zet bestanden over met een maximale overdrachtssnelheid van 255 megabyte per seconde. Dit komt doordat de schijf 7200 keer ronddraait per minuut, tegenover de veel voorkomende 5400 keer. En dankzij 256 megabyte aan cache open en bewerk je bestanden die je veel gebruikt nóg sneller. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie van Western Digital.

  Quick View
 • Seagate IronWolf 16TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate IronWolf 16TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Seagate IronWolf 16TB is een 3,5 inch harde schijf voor in je NAS thuis of op een klein kantoor. Met een opslagcapaciteit van 14TB bewaar je per schijf zo’n 4000 Full HD films of zelfs 1 miljoen foto’s in hoge kwaliteit. Deze Seagate 14 TB harde schijf maakt gebruik van dual-plane balancing en rotationele-vibratie sensoren, die trillingen in de schijf tegengaan. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en maakt de IronWolf geschikt voor 24/7 gebruik in NAS-servers.

  Quick View
 • Seagate IronWolf ST12000VN0008 12TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate IronWolf ST12000VN0008 12TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Seagate IronWolf ST12000VN0008 12TB is een 3,5 inch interne harde schijf, speciaal ontwikkeld voor gebruik in NAS-servers voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Deze harde schijf uit de IronWolf-serie maakt gebruik van dual-plane balancing en rotationele-vibratie sensoren, die trillingen in de schijf tegengaan. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en maakt de IronWolf geschikt voor 24/7 gebruik in NAS-servers. De IronWolf is geschikt voor 1 tot 8 bay NAS-servers. Gebruik de 12 terabyte harde schijf in je NAS thuis voor je films en foto’s, of als server om je belangrijkste werkbestanden te bewaren.

  Quick View
 • WD Gold WD1005FBYZ 1TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Gold WD1005FBYZ 1TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Zoek je een harde schijf voor intensief zakelijk gebruik of een serverruimte, dan wil je de betrouwbare WD Gold WD1005FBYZ 1TB. Deze 3,5 inch interne harde schijf is gemaakt voor hoge workloads. De harde schijf heeft jaarlijks slechts 0,44% kans op een defect. Je zet bestanden over met een maximale overdrachtssnelheid van 184 megabyte per seconde. Dit komt doordat de schijf 7200 keer ronddraait per minuut, tegenover de veel voorkomende 5400 keer. En dankzij 128 megabyte aan cache open en bewerk je bestanden die je veel gebruikt nóg sneller. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie van Western Digital.

  Quick View
 • Seagate IronWolf Pro 4TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate IronWolf Pro 4TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De Seagate IronWolf Pro 4TB is een 3,5 inch harde schijf voor gebruik in een zakelijke NAS of een server met maximaal 24 bays. Deze IronWolf Pro schijf heeft een hogere workload dan reguliere IronWolf schijven, je verwerkt namelijk 300 terabyte aan bestanden per jaar. Seagate Rescue Data Recovery herstelt 2 jaar lang je bestanden in het geval van schade. De bestanden die je vaak gebruikt open je snel dankzij het grote cachegeheugen van 256 megabyte. En door de IronWolf Health Management software houd je de temperatuur en de conditie van je schijf scherp in de gaten. Wil je stroom besparen? Dan schakelt de schijf zich vanzelf in de energiezuinige modus.

  Quick View
 • WD Black 4TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Black 4TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Black harde schijven zijn speciaal ontworpen voor fanatieke gamers en creatieve ontwerpers, zo ook de WD Black 4TB. Deze 3,5 inch interne harde schijf verwerkt meerdere grote bestanden zoals game textures, 4K beeldmateriaal en grafische projecten gelijktijdig. Deze schijf maakt namelijk gebruik van een dual core processor, in plaats van de gebruikelijke enkele processor. Hierdoor verwerkt de WD Black bestanden razendsnel. Ook zorgt de snelheid van 7200 RPM voor het snel openen van bestanden en maak je snel back-ups van je belangrijke projecten en savefiles. Door de NoTouch Ramp Load-technologie slijt de schijf ook nog eens minder snel dan normaal. WD biedt maar liefst 5 jaar garantie op deze harde schijf.

  Quick View
 • WD Blue WD10SPZX 1TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Blue WD10SPZX 1TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De WD Blue WD10SPZX 1TB is een 2,5 inch interne harde schijf waarmee je de opslagcapaciteit van je desktop pc uitbreidt. Door dual-plane balancing corrigeert de schijf zichzelf, waardoor je trillingen vermindert. Hierdoor is de schijf stiller. De WD Blue gaat langer mee door de NoTouch Ramp Load-technologie, die slijtage tegengaat.

  Quick View
 • WD Red WD30EFAX 3TB 3-pack – RAID 0, 1 of 5 Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Red WD30EFAX 3TB 3-pack – RAID 0, 1 of 5 Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Deze bundel bevat 3 keer de WD Red WD30EFAX 3TB. Dit is een 3,5 inch interne harde schijf geschikt voor NAS in kleine bedrijven en voor thuis. Met deze bundel voorzie je de NAS van 9TB opslagruimte in RAID 0, 6TB in RAID 5 en 4.5TB in RAID 1. Een WD Red is stiller en duurzamer dankzij ingebouwde anti-vibratie sensoren. Deze schijf werkt sneller (7200 RPM) wanneer je veel data schrijft en draait langzamer (5400 RPM) als je de NAS niet gebruikt. Bovendien verwijdert de schijf de lees- en schrijfkop van het schijfoppervlak zodra je geen bestanden verwerkt. Hierdoor slijt hij minder snel en is je schijf duurzamer. Deze bundel is geschikt voor de volgende RAID opstellingen: Raid 0: Snelheid wordt verdubbeld, maar geen dataveiligheid. Raid 1: Dataveiligheid wordt verdubbeld, maar geen snelheidswinst. Raid 5: Één schijf werkt als vangnet voor de overigen, snel en veilig

  Quick View
 • WD Red Pro WD141KFGX 14TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  WD Red Pro WD141KFGX 14TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  De WD Red Pro WD141KFGX 14TB is een harde schijf voor in een professionele NAS. Met professioneel wordt bedoeld dat de NAS in een zakelijke omgeving intensief gebruikt wordt, bijvoorbeeld een rackserver NAS. Zo’n NAS heeft vaak veel sloten, daarom is deze harde schijf ontworpen om in RAID-modus samen te werken met maximaal 23 andere harde schijven. Ook laat je deze schijf probleemloos 24/7 draaien en is hij bestand tegen de trillingen van een NAS. Een WD Red is daarnaast stiller en geeft minder hitte af. Dankzij 256 megabyte cache laadt je veelgebruikte bestanden sneller. De Red Pro 14 TB heeft een rotatiesnelheid van 7200 rpm, waardoor je bestanden sneller overzet dan bij 5400 rpm. WD biedt 5 jaar garantie op dit product.

  Quick View
 • Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB Harde schijven intern HDD

  0 out of 5

  Breid de opslagcapaciteit van je desktop pc uit met de Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB. Met 2 terabyte aan opslagruimte heb je voldoende ruimte om al je vakantiefoto’s te bewaren, film- en muziekcollecties en games op te slaan. Dankzij het 256MB cache geheugen heb je sneller toegang tot veelgebruikte applicaties en bestanden. De rotatiesnelheid van 7200 rpm maakt deze 3,5 inch BarraCuda sneller dan een 5400 rpm HDD. Daarnaast verlaagt de schijf het energieverbruik zonder snelheidsverlies.

  Quick View
Top
X