Product categories

HP EliteDisplay E273 Monitoren

HP Monitoren

Showing 1–16 of 22 results

 • HP EliteDisplay E273 Monitoren

  0 out of 5

  HP EliteDisplay E273 Monitoren

  0 out of 5

  De HP EliteDisplay E273 is een 27 inch monitor met een Full HD resolutie voor zakelijk gebruik. Of gebruik hem thuis op je eigen bureau. Door het IPS paneel is je scherm goed leesbaar vanuit meerdere hoeken. Het scherm heeft een dunne rand waardoor hij geschikt is in een opstelling van meerdere schermen. Bovendien kantel, verstel of draai je het scherm zodat hij past bij je werkhouding. Lees je regelmatig lange stukken zoals rapporten of analyses, dan roteer je het hele scherm naar rechts in de portretstand, zo lees je door zonder scrollbeweging. Dankzij de 3 ingebouwde usb poorten verbind je usb accessoires zoals muizen en toetsenborden. Door de anti-glare coating blijft je scherm goed zichtbaar zonder reflecties. En door het minimalistische ontwerp past het scherm in verschillende interieurstijlen.

  Quick View
 • HP EliteDisplay E223 Monitoren

  0 out of 5

  HP EliteDisplay E223 Monitoren

  0 out of 5

  De HP EliteDisplay E223 is een Full HD 22 inch monitor voor op kantoor. Dankzij het IPS scherm is je monitor vanuit meerdere hoeken goed leesbaar. Bovendien is het beeldscherm door de dunne schermrand geschikt in een opstelling met meerdere monitoren. Je verstelt het scherm in de hoogte en kantelt hem voor een goede werkhouding. Voor lange teksten zoals rapporten en beleidsstukken roteer je de monitor 90 graden naar rechts. Je hebt geen last van spiegelingen door de matte schermcoating. Door de minimalistische en metalen afwerking is het scherm geschikt voor in meerdere kantoorinterieuren.

  Quick View
 • HP Z24n G2 Monitoren

  0 out of 5

  HP Z24n G2 Monitoren

  0 out of 5

  De HP Z24n G2 is een 24 inch monitor voor zakelijk gebruik. Dankzij het IPS paneel is je monitor vanuit meerdere hoeken goed leesbaar en worden kleuren correct weergegeven, ook als je niet recht voor het scherm zit. Door de resolutie van 1920 x 1200 pixels meer ruimte in de hoogte dan op een full hd scherm. Bovendien is het beeldscherm door de dunne schermrand geschikt in een opstelling met meerdere monitoren. Deze monitor is op meerdere manieren te verstellen. Je draait en kantelt het scherm en verstelt de monitor in hoogte voor een goede werkhouding. Door de metalen afwerking is het scherm geschikt voor in moderne (kantoor)interieuren.

  Quick View
 • HP EliteDisplay E243m Monitoren

  0 out of 5

  HP EliteDisplay E243m Monitoren

  0 out of 5

  De HP EliteDisplay E243m is een 24 inch Full HD monitor voor bedrijven. Dankzij de ingebouwde webcam met 720p resolutie is de monitor geschikt voor Skype en video meetings. Via de ingebouwde microfoon en luidsprekers aan de onderzijde communiceer je met collega’s en zakenpartners. Dankzij het IPS scherm kijken jij en collega’s tegelijk naar een goed leesbaar scherm met grote kijkhoeken. Je kantelt, roteert en verstelt het scherm voor een prettige werkhouding. Bovendien heeft de monitor een dunne schermrand waardoor hij geschikt is in een opstelling met 2 monitoren.

  Quick View
 • HP OMEN X 27 Gaming Monitoren

  0 out of 5

  HP OMEN X 27 Gaming Monitoren

  0 out of 5

  Met de HP OMEN X 27 Gaming game je in QHD resolutie met 240 hertz. QHD geeft 2 keer meer pixels weer dan full hd, waardoor je karakters en landschappen scherp ervaart. Het scherm is niet alleen scherp, maar ook snel. Doordat je scherm 240 keer per seconde ververst, zien bewegingen er levensecht uit. Tel bij deze verversingssnelheid de reactietijd van 1 ms op en je krijgt een zeer een vloeiende weergave. Dit is ideaal voor e-sport games zoals CS:GO of Overwatch. Door het 27 inch scherm overzie je het speelveld beter dan bij de OMEN X 25f 240Hz Gaming. Heb je een AMD videokaart? Dan vermindert Freesync haperingen. Je verstelt de HP OMEN X 27 Gaming in hoogte en kantelt hem omhoog en omlaag. Let op: Voor QHD gaming heb je een krachtige videokaart nodig, zoals een NVIDIA GeForce RTX GPU of AMD Radeon RX 5000-serie GPU, of een Xbox One X of S.

  Quick View
 • HP 34f Curved Monitoren

  0 out of 5

  HP 34f Curved Monitoren

  0 out of 5

  Geniet van extra schermruimte tijdens al je kantoorwerkzaamheden en grafische vormgeving met de HP 34f Curved. Deze 34 inch monitor heeft namelijk een Ultrawide scherm. Dankzij QHD is het scherm niet alleen groot, maar ook nog eens scherp. Dit komt door de resolutie van 3440 bij 1440 pixels. Het scherm is curved, wat betekent dat het beeld je gezichtsveld omringt. Hierdoor hoef je je nek minder te bewegen en zie je meer van het scherm. Het IPS scherm zorgt voor een realistische kleurweergave vanuit elke hoek. Zit je hoger of lager dan de standaardpositie van de monitor? Geen probleem. Je kantelt de monitor gemakkelijk naar boven of beneden.

  Quick View
 • HP S430c Monitoren

  0 out of 5

  HP S430c Monitoren

  0 out of 5

  Op de indrukwekkende HP S430c ultrawide monitor heb je op één scherm evenveel ruimte als op 2 reguliere 24 inch monitoren. Deze 43,4 inch monitor heeft een 4K resolutie, waardoor je zelfs de kleinste details van je grafische werk duidelijk op je netvlies hebt. De monitor is ook uitgerust met een pop-up infrarood webcam die Windows Hello ondersteunt. Zo log je in met je gezicht terwijl je naar de webcam kijkt. Dit is sneller en veiliger dan een wachtwoord intypen. Gebruik je de webcam niet, klap deze dan naar beneden. Zo weet je zeker dat er niemand met je meekijkt wanneer je de webcam niet gebruikt.

  Quick View
 • HP EliteDisplay E273d Monitoren

  0 out of 5

  HP EliteDisplay E273d Monitoren

  0 out of 5

  De HP EliteDisplay E273d is een 27 inch Full HD monitor voor bedrijven en de zakelijke gebruiker. Dankzij de ingebouwde webcam met 720p resolutie is de monitor geschikt voor Skype en video meetings. Via de ingebouwde microfoon en luidsprekers aan de onderzijde communiceer je met collega’s en zakenpartners. Zo gebruik je het scherm ook als je bijvoorbeeld een dag thuiswerkt. Dankzij het IPS scherm kijken jij en collega’s tegelijk naar een goed leesbaar scherm met grote kijkhoeken. Je kantelt, roteert en verstelt het scherm voor een prettige werkhouding. Bovendien heeft de monitor een dunne schermrand waardoor hij geschikt is in een opstelling met 2 monitoren zonder dat er dikke schermranden tussen de 2 monitoren inzitten.

  Quick View
 • HP 25mx Monitoren

  0 out of 5

  HP 25mx Monitoren

  0 out of 5

  Game met een hoge verversingssnelheid op de HP 25mx. Dankzij 144 verversingen per seconde speel je zelfs de snelste games vloeiend. De reactietijd van 1 ms voorkomt ghosting, wat een waas veroorzaakt tijdens het bewegen. Je ziet je tegenstanders altijd goed, zelfs in donkere maps. Dit komt door de hoge helderheid van 400 cd/m². De 25mx heeft Freesync én is G-sync Compatible. Hierdoor matcht de verversingssnelheid van je monitor met de frames per second van je NVIDIA of AMD videokaart. Je verstelt de monitor niet alleen in hoogte, maar je kantelt, draait en roteert hem ook.

  Quick View
 • HP OMEN X 25f Gaming Monitoren

  0 out of 5

  HP OMEN X 25f Gaming Monitoren

  0 out of 5

  Game met een verversingssnelheid van 240 Hertz op de HP OMEN X 25f Gaming. Doordat je scherm 240 keer per seconde ververst, zien bewegingen er levensecht uit. De combinatie van deze verversingssnelheid en de reactietijd 1 ms zorgt voor een vloeiende weergave. Door de full hd resolutie haal je een hogere fps dan bij QHD of 4K. Dit is ideaal voor snelle e-sport games zoals CS:GO of Overwatch. De OMEN X 25f Gaming heeft Freesync én is G-sync Compatible. Hierdoor matcht de verversingssnelheid van je monitor met de frames per second van je NVIDIA of AMD videokaart. Je verstelt de OMEN X 25f Gaming in hoogte en kantelt hem omhoog en omlaag. Dit zorgt voor een comfortabele zithouding voor gamers van elke lengte.

  Quick View
 • HP 27f 4k Monitoren

  0 out of 5

  HP 27f 4k Monitoren

  0 out of 5

  Bekijk afbeeldingen en video’s in 4K met de HP 27f 4k. Deze monitor is met 3840 bij 2160 pixels 4 keer scherper dan full hd. Het IPS paneel zorgt voor natuurgetrouwe kleuren. Een ander voordeel van IPS is de brede kijkhoek. Hierdoor kijk je met meerdere mensen naar het scherm, zonder dat het beeld vervaagt. Je verstelt het scherm in hoogte, zodat je een comfortabele en ergonomische zithouding creëert. Daarnaast kantel en draai je het scherm. Hierdoor is het scherm ook zeker geschikt voor op kantoor. Op dit 27 inch scherm heb je meer schermruimte dan op een 24 of 25 inch scherm. Zo werk je efficiënter. Let op: Door 4K worden tekst en icoontjes kleiner, dit kan je niet altijd vergroten. Voor een 4k output heb je een moderne laptop of pc nodig met een redelijk krachtige videokaart. Zorg ook dat deze minimaal een DisplayPort 1.2, Hdmi 2.0 of Thunderbolt 3 aansluiting heeft.

  Quick View
 • HP E27d G4 Monitoren

  0 out of 5

  HP E27d G4 Monitoren

  0 out of 5

  De HP E27d G4 is een monitor voor zakelijke gebruikers die snel en makkelijk hun pc of laptop willen aansluiten op een display. Via de usb c poort van de monitor sluit je namelijk je computer snel een eenvoudig aan. De poort geeft beeldsignaal en stroom door, zodat je slechts één kabel van je pc of laptop naar het scherm hebt lopen. Of kies voor de reguliere DisplayPort of hdmi poorten. Daarnaast heeft deze monitor een pop-up webcam met Windows Hello ondersteuning. Hiermee log je in door naar de webcam te kijken zonder dat je een wachtwoord hoeft in te toetsen. Wel zo veilig en snel. Om zo comfortabel mogelijk te werken is de monitor verstelbaar in hoogte, kantel je hem of roteer je hem. Zo kies je altijd een stand waarop je prettig naar de monitor kijkt wanneer je aan het werk bent.

  Quick View
 • HP E24d G4 Monitoren

  0 out of 5

  HP E24d G4 Monitoren

  0 out of 5

  De HP E24d G4 is een monitor voor zakelijke gebruikers die snel en makkelijk hun pc of laptop willen aansluiten op een display. Via de usb c poort van de monitor sluit je namelijk je computer snel een eenvoudig aan. De poort geeft beeldsignaal en stroom door, zodat je slechts één kabel van je pc of laptop naar het scherm hebt lopen. Of kies voor de reguliere DisplayPort of hdmi poorten. Daarnaast heeft deze monitor een pop-up webcam met Windows Hello ondersteuning. Hiermee log je in door naar de webcam te kijken zonder dat je een wachtwoord hoeft in te toetsen. Wel zo veilig en snel. Om zo comfortabel mogelijk te werken is de monitor verstelbaar in hoogte, kantel je hem of roteer je hem. Zo kies je altijd een stand waarop je prettig naar de monitor kijkt wanneer je aan het werk bent.

  Quick View
 • HP Z38c Monitoren

  0 out of 5

  HP Z38c Monitoren

  0 out of 5

  Geniet van extra schermruimte tijdens al je kantoorwerkzaamheden en grafische vormgeving met de HP Z38c. Deze 37,5 inch monitor heeft namelijk een ultrawide scherm met een 4K resolutie. Dit komt door de resolutie van 3840 bij 1600 pixels. Het scherm is curved, wat betekent dat het beeld je gezichtsveld omringt. Hierdoor hoef je je nek minder te bewegen en zie je meer van het scherm. Het IPS scherm zorgt voor een realistische kleurweergave vanuit elke hoek. Bovendien heb je met een schermhelderheid van 300 nits altijd goed zicht op het scherm en komen kleuren beter tot hun recht. Je kantelt de monitor gemakkelijk naar boven of beneden, verstelt hem in hoogte of je draait hem. Zo kijk je altijd naar het scherm op een manier die voor jou het fijnst is.

  Quick View
 • HP EliteDisplay E243d Monitoren

  0 out of 5

  HP EliteDisplay E243d Monitoren

  0 out of 5

  De HP EliteDisplay E243d is een 24 inch Full HD monitor voor bedrijven en de zakelijke gebruiker. Dankzij de ingebouwde webcam met 720p resolutie is de monitor geschikt voor Skype en video meetings. Via de ingebouwde microfoon en luidsprekers aan de onderzijde communiceer je met collega’s en zakenpartners. Zo gebruik je het scherm ook als je bijvoorbeeld een dag thuiswerkt. Dankzij het IPS scherm kijken jij en collega’s tegelijk naar een goed leesbaar scherm met grote kijkhoeken. Je kantelt, roteert en verstelt het scherm voor een prettige werkhouding. Bovendien heeft de monitor een dunne schermrand waardoor hij geschikt is in een opstelling met 2 monitoren zonder dat er dikke schermranden tussen de 2 monitoren inzitten.

  Quick View
 • HP Z24nf G2 Monitoren

  0 out of 5

  HP Z24nf G2 Monitoren

  0 out of 5

  De HP Z24nf G2 is een 24 inch full hd monitor voor op kantoor of voor thuis. Dankzij het IPS schermtype is je monitor vanuit meerdere hoeken goed leesbaar en worden kleuren correct weergegeven, ook als je niet recht voor het scherm zit. Bovendien is het beeldscherm door de dunne schermrand geschikt in een opstelling met meerdere monitoren. Deze monitor is op meerdere manieren te verstellen. Je draait en kantelt het scherm en verstelt de monitor in hoogte voor een goede werkhouding. Door de metalen afwerking is het scherm geschikt voor in moderne (kantoor)interieuren.

  Quick View
Top
X