Product categories

HP LaserJet Pro MFP M428dw Printers

HP Printers

Showing 1–16 of 33 results

 • HP LaserJet Pro MFP M428dw Printers

  0 out of 5

  HP LaserJet Pro MFP M428dw Printers

  0 out of 5

  Print, scan en kopieer in een rap tempo met de HP LaserJet Pro MFP M428dw. Verbind je laptop tablet of smartphone om draadloos te printen. Deze laserprinter print en kopieert met een snelheid van maar liefst 38 pagina’s per minuut. Dit alles doet de printer zonder veel energie te gebruiken. Dankzij de automatische documentinvoer hoef je documenten niet één voor één te scannen of kopiëren. Plaats een stapel tot 50 vellen en de printer doet het werk. Ook dubbelzijdig printen is voor de M428dw geen probleem. Dankzij de papiercapaciteit van 350 vellen hoef je papier niet vaak bij te vullen. Je printer is beveiligd tegen indringers dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties zoals een pincode.

  Quick View
 • HP LaserJet Pro M404dw Printers

  0 out of 5

  HP LaserJet Pro M404dw Printers

  0 out of 5

  Als je veel documenten print, dan is de HP LaserJet Pro M404dw iets voor jou. Deze laserprinter drukt namelijk af met een hoge snelheid van 38 pagina’s per minuut. Print draadloos via wifi met je laptop, tablet of smartphone. Druk dubbelzijdig af om papier te besparen. Dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties ben je beschermd tegen hackers. Stel een pincode in om je printer nog beter te beveiligen. De M404dw heeft 2 papierladen met een gecombineerde capaciteit van 350 pagina’s. Hierdoor hoef je het papier niet vaak bij te vullen. Deze printer gaat automatisch in stand-by wanneer je hem even niet gebruikt en ontwaakt vervolgens in een mum van tijd wanneer er een printopdracht binnenkomt. Dankzij de combinatie van deze stand-by modus en energiebesparende technologie betaal je minder stroomkosten.

  Quick View
 • HP OfficeJet Pro 9022 Printers

  0 out of 5

  HP OfficeJet Pro 9022 Printers

  0 out of 5

  Print, kopieer en scan in hoog tempo met de HP OfficeJet Pro 9022 all-in-one kleurenprinter. Door de afdruksnelheid van 24 zwart wit- en 20 kleurenpagina’s per minuut is deze printer geschikt voor een middelgrote kantoorruimte. De printer is voorzien van een duplex automatische documentinvoer (DADF), waardoor je tot 35 vellen met één druk op de knop dubbelzijdig scant of kopieert. Ook print je dubbelzijdig, kopieer je tot 23 pagina’s per minuut of verstuur je faxberichten. Pas gemakkelijk printerinstellingen aan op het 6,75 cm kleuren touchscreen. Je hoeft het papier niet vaak te vervangen door 2 invoerladen met in totaal een capaciteit van 500 pagina’s. In de uitvoerlade bewaar je tot 100 pagina’s. Print draadloos via je smartphone, tablet of via een e-mailtje.

  Quick View
 • HP ENVY Photo 6234 All-in-One Printers

  0 out of 5

  HP ENVY Photo 6234 All-in-One Printers

  0 out of 5

  De HP ENVY Photo 6234 All-in-one is een compacte inkjetprinter voor thuisgebruik. Print draadloos door je smartphone, tablet of laptop met je printer via wifi te verbinden. Dankzij de hoge printsnelheid van 12 zwart-wit pagina’s per minuut, print je sneller dan de meeste thuisprinters. Bovendien ondersteunt het apparaat automatisch dubbelzijdig afdrukken, waardoor je het papier niet handmatig om hoeft te draaien. Door de resolutie van 4.800 bij 1.200 dots per inch print je ook foto’s. Zet de randloze print optie aan en je afbeeldingen rollen zonder witranden je printer uit. Wil je meer rust in de woonkamer? Met de stille modus print je apparaat met minder geluid. Stel eenvoudig de instellingen van je kopie of scan aan via het touchscreen. Deze printer neemt wat ruimte in beslag op je bureau. Let op: wil je een foto afdrukken op fotopapier? Leg de achterkant (met het logo) naar boven in de printer.

  Quick View
 • HP OfficeJet 6950 e-All-in-One Printers

  0 out of 5

  HP OfficeJet 6950 e-All-in-One Printers

  0 out of 5

  De HP OfficeJet 6950 e-All-in-One is een uitgebreide inkjet printer voor kantoren. Voer meerdere taken uit zoals scannen, kopiëren en printen op hoge 4.800 bij 1.200 printresolutie. Bovendien verstuur je zo via wifi een printopdracht vanaf je telefoon of tablet, je prints liggen dan automatisch voor je klaar. Daarnaast print je tot 35 pagina’s achter elkaar dankzij de automatische printinvoer en dubbelzijdig printen. Doordat deze printer aparte kleurencartridges heeft, vervang je alleen de cartridges die leeg is. Via het 5,5 cm grote scherm pas je direct wat instellingen aan zodat je prints naar jouw wens zijn. Bovendien zit je gedurende 3 maanden niet zonder inkt, dankzij de HP Instant Ink proefperiode.

  Quick View
 • HP ENVY Photo 7830 All-in-One Printers

  0 out of 5

  HP ENVY Photo 7830 All-in-One Printers

  0 out of 5

  De HP ENVY Photo 7830 All-in-One is een uitgebreide inkjet thuisprinter voor veeleisende gebruikers. Dankzij de automatische documentinvoer (ADF) hoef je niet handmatig papier in te voeren. Sluit je printer aan via een netwerkkabel of gebruik wifi om de printer in je netwerk te delen en te printen vanaf elk apparaat. Of sluit een usb stick of externe harde schijf aan om direct documenten en foto’s te printen. Via het 6,75 centimeter kleuren touchscreen stel je direct de instellingen naar eigen smaak in. Heeft je Android smartphone of tablet NFC? Houd deze dan dicht bij je printer om een printopdracht te sturen. Wil je papier besparen? Schakel dan dubbelzijdig printen in en je printer bedrukt automatisch beide zijden van je papier. Let op: wil je een foto afdrukken op fotopapier? Leg de achterkant (met het logo) naar boven in de printer.

  Quick View
 • HP Color LaserJet Pro M255dw Printers

  0 out of 5

  HP Color LaserJet Pro M255dw Printers

  0 out of 5

  De HP Color LaserJet Pro M255dw is een printer voor zakelijk gebruik waarmee je alléén print. Deze printer print automatisch dubbelzijdig, waardoor je papier bespaart. Je sluit de printer gemakkelijk aan op je netwerk via de ethernetpoort, zodat je de printer met meerdere collega’s gebruikt. Ook maak je verbinding via het wifinetwerk. Je print draadloos met Apple AirPrint, E-mail Print en Google Cloud Print. Met een snelheid van 21 prints per minuut, is deze printer geschikt om snel veel te printen.Door de usb aansluiting en het kleurentouchscreen van de Color LaserJet Pro M255dw print je snel en gemakkelijk jouw documenten zonder tussenkomst van een pc of laptop. Let op: wil je een foto afdrukken op fotopapier? Leg de achterkant (met het logo) naar boven in de printer.

  Quick View
 • HP Color LaserJet Pro M283fdw MFP Printers

  0 out of 5

  HP Color LaserJet Pro M283fdw MFP Printers

  0 out of 5

  De HP Color LaserJet Pro M283fw MFP is een printer voor zakelijk gebruik. Deze printer is een all-in-one printer, waar je ook mee scant, kopieert en faxt. Sluit de printer gemakkelijk aan op je netwerk via de ethernetpoort, zodat je de printer met meerdere collega’s gebruikt. Je bewaart 250 vellen in de papierlade, waardoor je deze niet snel weer opnieuw vult. Dankzij de automatische documentinvoer scan of kopieer je een stapel documenten in één keer. Door de usb aansluiting en het kleurentouchscreen print je snel en gemakkelijk jouw documenten zonder tussenkomst van een pc of laptop. Het formaat van de Color LaserJet Pro M283fdw MFP is groot, dus kijk of er een geschikte plek is op kantoor.

  Quick View
 • HP Smart Tank Plus 655 Printers

  0 out of 5

  HP Smart Tank Plus 655 Printers

  0 out of 5

  De HP Smart Tank Plus 655 is cartridgeloos, waardoor je de inkt makkelijk bijvult met de inktflessen. Bij aankoop van deze all-in-one printer krijg je voor ongeveer 3 jaar aan inkt mee. Met de Smart Tank Plus 655 print, kopieer, scan en fax je al jouw documenten. Daarnaast zorgt de automatische documentinvoer (ADF) ervoor dat je tot 35 vellen tegelijk kunt scannen. Dual-band wifi zorgt voor snellere verbindingen met jouw apparaten. Met de HP Smart app print je makkelijk documenten uit via jouw mobiel of tablet.

  Quick View
 • HP Color LaserJet Pro M183fw MFP Printers

  0 out of 5

  HP Color LaserJet Pro M183fw MFP Printers

  0 out of 5

  De HP Color LaserJet Pro M183fw MFP is een printer voor zakelijk gebruik. Deze printer is een all-in-one printer, waar je ook mee scant, kopieert en faxt. Je sluit de printer gemakkelijk aan op je netwerk via de ethernetpoort, zodat je de printer met meerdere collega’s gebruikt. Dankzij de automatische documentinvoer scan of kopieer je een stapel documenten in één keer. Je bewaart 150 vellen in de papierlade, waardoor je deze niet telkens opnieuw vult. Door de usb aansluiting en het scherm print je gemakkelijk jouw documenten zonder tussenkomst van een pc of laptop. Het formaat van de Color LaserJet Pro M183fdw MFP is groot, dus kijk of er een geschikte plek is op kantoor.

  Quick View
 • HP OfficeJet 8017 All-in-one + HP instant Ink tegoed Printers

  0 out of 5

  HP OfficeJet 8017 All-in-one + HP instant Ink tegoed Printers

  0 out of 5

  De HP OfficeJet 8017 is een all-in-one inkjet kleurenprinter voor een klein kantoor of thuis. De printer scant, kopieert en is voorzien van een automatische documentinvoer, waardoor je een stapel vellen met één druk op de knop scant of kopieert. Pas gemakkelijk printerinstellingen aan op het touchscreen. Print gemakkelijk draadloos via je smartphone, tablet of via een e-mailtje. Je vervangt het papier niet vaak door de invoercapaciteit van 225 pagina’s. Bij de OfficeJet 8017 krijg je automatisch EUR120,- prepaid tegoed voor Instant Ink van HP na aanmelding voor Instant Ink.

  Quick View
 • HP OfficeJet 8017 + Instant Ink + A4 papier Printers

  0 out of 5

  HP OfficeJet 8017 + Instant Ink + A4 papier Printers

  0 out of 5

  De HP OfficeJet 8017 + Instant Ink + A4 papier is een bundel met een printer, inkt tegoed en printpapier. De OfficeJet 8017 is een all-in-one inkjet kleurenprinter met automatische documentinvoer waarmee je een stapel vellen tegelijk scant of kopieert. Je print met behulp van wifi ook vanaf je smartphone of tablet. De invoercapaciteit is 225 pagina’s en daardoor vul je het papier van het meegeleverde A4 papier niet snel bij. Met in totaal 2.500 vellen heb je genoeg printpapier op voorraad. Ook met het EUR120,- tegoed op Instant Ink van HP is het hervullen van inkt voor een lange tijd niet nodig. Let wel op: je moet je aanmelden bij HP Instant Ink, zodat je het tegoed krijgt.

  Quick View
 • HP LaserJet Pro M15w Printers

  0 out of 5

  HP LaserJet Pro M15w Printers

  0 out of 5

  De HP LaserJet Pro M15w is een compacte zwart/wit laserprinter voor op kantoor. Door de hoge snelheid print je tot 18 pagina’s per minuut. Met de app van HP scan je documenten met de camera van je smartphone en stuur je prints via wifi of wifi-direct. Door het led-bedieningspaneel bedien je de printer ook vanaf het apparaat zelf heel eenvoudig. Het apparaat is klein en heeft een elegante uitstraling, waardoor je hem vrijwel overal plaatst. Ondanks het compacte ontwerp kun je 150 vel papier kwijt in de printer en is er ruimte voor 100 vel in de uitvoer van de printer. Klap de papierlade na gebruik in, zodat de printer nog minder ruimte inneemt op je bureau. De toner is voorgeïnstalleerd, dus je kunt direct aan de slag.

  Quick View
 • HP Color LaserJet Pro MFP M479dw Printers

  0 out of 5

  HP Color LaserJet Pro MFP M479dw Printers

  0 out of 5

  Print, scan en kopieer kleurendocumenten in een rap tempo met de HP LaserJet Pro MFP M479dw. Je print gemakkelijk via wifi of bluetooth, vanaf je laptop, tablet of smartphone. Deze laserprinter print en kopieert met een snelheid van 27 pagina’s per minuut. Scannen doe je met maximaal 29 pagina’s per minuut. Dankzij de automatische documentinvoer hoef je documenten niet één voor één te scannen of kopiëren. Plaats een stapel tot 50 vellen en de printer doet het werk. Ook dubbelzijdig printen is voor de M479dw geen probleem. Deze bestuur je via het kleurentouchscreen. Dankzij de papiercapaciteit van 300 vellen hoef je papier niet vaak bij te vullen. Je printer is beveiligd tegen indringers dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties zoals een pincode.

  Quick View
 • HP LaserJet Pro M404dn Printers

  0 out of 5

  HP LaserJet Pro M404dn Printers

  0 out of 5

  Als je veel documenten print, dan is de HP LaserJet Pro M404dn iets voor jou. Deze laserprinter drukt namelijk af met een hoge snelheid van 38 pagina’s per minuut. Druk dubbelzijdig af om papier te besparen. Dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties ben je beschermd tegen hackers. Stel een pincode in om je printer nog beter te beveiligen. De M404dn heeft 2 papierladen met een gecombineerde capaciteit van 350 pagina’s. Hierdoor hoef je het papier niet vaak bij te vullen. Deze printer gaat automatisch in stand-by wanneer je hem even niet gebruikt en ontwaakt vervolgens in een mum van tijd wanneer er een printopdracht binnenkomt. Dankzij de combinatie van deze stand-by modus en energiebesparende technologie betaal je minder stroomkosten. Je sluit deze printer met een kabel aan op het bedrijfsnetwerk.

  Quick View
 • HP Laser MFP 135w Printers

  0 out of 5

  HP Laser MFP 135w Printers

  0 out of 5

  Print, scan en kopieer met de compacte HP Laser MFP 135w. Deze laserprinter biedt uitkomst voor mensen die thuis veel en voordelig willen printen. Ook voor klein kantoor is deze all-in-one printer zeer geschikt. Je print namelijk met een snelheid van 20 pagina’s per minuut. Deze printer heeft wifi ingebouwd, waardoor je gemakkelijk draadloos print vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Scan documenten, ID kaarten of boeken. Tekst maak je bewerkbaar via de OCR functie en boeken sla je op als e-book. Met de voorgeïnstalleerde toner print je tot 500 pagina’s.

  Quick View
Top
X