Product categories

Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

Koelkasten

Showing 1–16 of 247 results

 • Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  In deze Liebherr CTel 2531-20 koel je grote en kleine producten uit de A++ energieklasse. Dankzij de verstelbare plateaus maak je snel en eenvoudig ruimte voor een hoge taart in de vriezer of een grote pan soep in het koelgedeelte. Houd je verse producten langer vers in de groentelade. De koel-vriescombinatie is gemakkelijk te onderhouden. Heeft er een pak sap gelekt? Dan reinig je de glazen planken gemakkelijk in de vaatwasser. Daarnaast hoef je dankzij Low Frost slechts 1 à 2 keer per jaar het vriesgedeelte te ontdooien.

  Quick View
 • Siemens KG39NHXEP Koelkasten

  0 out of 5

  Siemens KG39NHXEP Koelkasten

  0 out of 5

  De Siemens KG39NHXEP bedien je op afstand met de Home Connect app op je smartphone of tablet. Zo zet je eenvoudig de temperatuur hoger of lager. Ook handig: wanneer je boodschappen doet, zie je met de ingebouwde camera¿s wat je in je koelkast hebt liggen. De koelkast is met een koelinhoud van 279 liter goed voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Je verse aardbeien en appels van de markt leg je in de hyperFresh lade. Je stelt hier de luchtvochtigheid apart in, zodat alles extra vers en vol van smaak blijven. Om het je gemakkelijk te maken, zijn de glazen plateaus uitschuifbaar. Zo pak je gemakkelijk de pesto of verse slagroom, ook wanneer ze helemaal achterin staan.

  Quick View
 • Bosch KSV36AI4P Koelkasten

  0 out of 5

  Bosch KSV36AI4P Koelkasten

  0 out of 5

  De Bosch KSV36AI4P is een ruime, energiezuinige 1-deurskoelkast voor 5 personen of meer. Met de VitaFresh vershoudlade stel je zelf de luchtvochtigheid in, waardoor groente en fruit 2 keer langer vers blijven. Heb je vooral veel fruit, selecteer dan een lage luchtvochtigheid. Hiermee voorkom je dat fruit beschimmelt. Vul je de lade met groente of heb je een gemengde belading? Kies dan voor een hogere luchtvochtigheid. Hiermee droogt je komkommer niet uit en blijft deze knapperig. Je overige boodschappen verdeel je over de 7 legplateaus, 5 deurvakken en het flessenrek. Om voor een constante temperatuur te zorgen, heeft de A+++ koelkast FreshSense sensoren. Deze sensoren meten en regelen de temperatuur, waardoor je ijs nooit te hard of te zacht wordt.

  Quick View
 • Candy CMCL 5142W Koelkasten

  0 out of 5

  Candy CMCL 5142W Koelkasten

  0 out of 5

  De Candy CMCL 5142W koel-vriescombinatie houdt je paprika¿s, champignons en aardbeien langer vers in de vershoudzone. Stel hiervoor de temperatuur in, zodat je je boodschappen goed bewaart. De inhoud van deze 144 centimeter hoge koelkast is geschikt voor de wekelijkse boodschappen van 3 personen. Waar je je pak hamburgers neerzet maakt niet uit. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat je eten op elke plank even koel is. In het vriesgedeelte bewaar je restjes, diepvriesfruit of je favoriete bak ijs. Je bent minder tijd kwijt aan het ontdooien: dankzij Low Frost doe je dit namelijk maar één tot 2 keer per jaar.

  Quick View
 • Inventum JVL2600 Koelkasten

  0 out of 5

  Inventum JVL2600 Koelkasten

  0 out of 5

  De Inventum JVL2600 is een vrijstaande koel-vriescombinatie die je vult met de boodschappen voor 3 of 4 personen. Handig: in de vershoudzone blijven je biefstuk en zalm vol van smaak. Waar je je pesto neerzet maakt niet uit: dankzij de luchtcirculatie is het op elke plateau even koel. Het vriesgedeelte hoef je dankzij No Frost niet te ontdooien. Stof heeft geen kans om een laag te vormen op het rooster: de achterkant van de koelkast is namelijk afgedekt. Zo behoudt de koelkast zijn A++ energieprestatie.

  Quick View
 • Bosch KAN93VIFP Koelkasten

  0 out of 5

  Bosch KAN93VIFP Koelkasten

  0 out of 5

  Je koelt snel al jouw boodschappen in deze Amerikaanse Bosch KAN93VIFP. Je koelt met deze koel-vriescombinatie de boodschappen van een huishouden van 5 personen of meer. Daarnaast heb je geen last van vette vingers op de deuren door het anti-fingerprint RVS materiaal. Heb je jouw wekelijkse boodschappen gehaald? Maak dan gebruik van superkoelen en supervriezen. Je biefstuk blijft mals doordat je het vriesgedeelte tot -35 graden Celsius instelt. De ventilator verdeelt de temperatuur gelijkmatig over de gehele koelkast. Bewaar je verse producten in één van de 2 groentelades om de structuur te behouden. Zo blijven jouw verse producten langer vers.

  Quick View
 • Whirlpool W9 831D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W9 831D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool W9 831D IX H bewaart jouw boodschappen lang en vers op een energiezuinige manier. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft namelijk een energieklasse van A+++, zodat je op energiekosten bespaart. Leg je krop sla en aardbeien in de Fresh Box+ met instelbare luchtvochtigheid, zodat je eten vol van smaak en vitamines blijven. De Fresh pad onderin de box neemt het vocht op om bacteriën weg te houden. Je vlees en vis bewaar je in de daarvoor bestemde 0-gradenzone. In totaal vul je deze koelkast met de boodschappen voor maximaal 4 personen. Het vriesgedeelte heeft een Easy Access lade, waar je je meestgebruikte diepvriesproducten snel pakt. En dankzij No Frost hoef je niet om te kijken naar ijsvorming.

  Quick View
 • Whirlpool W9 931D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W9 931D IX H Koelkasten

  0 out of 5

  De vrijstaande Whirlpool W9 931D IX H koelkast bewaart jouw boodschappen niet alleen extra lang: dankzij de energieklasse van A+++ heb je geen last van torenhoge energiekosten. Je bewaart je paprika’s en abrikozen in de Fresh Box+. De ingestelde luchtvochtigheid houdt hier alles vers, terwijl de Fresh Pad vocht opneemt en zo bacteriën voorkomt. Je biefstuk en zalm blijven langer houdbaar in de 0-gradenzone. In totaal heb je ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Het vriesgedeelte heeft een Easy Access lade, zodat je de meest gebruikte diepvriesproducten snel pakt. En dankzij No Frost heb je geen last van ijsvorming en ben je geen tijd kwijt aan het ontdooien van de vriezer.

  Quick View
 • ETNA KCS5178NF Koelkasten

  0 out of 5

  ETNA KCS5178NF Koelkasten

  0 out of 5

  Met de ETNA KCS5178NF inbouw koel-vriescombinatie heb je het voordeel dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Er ontstaat namelijk geen ijsvorming dankzij No Frost. En met een energieklasse van A++ wordt je portemonnee ook gelukkig van deze koelkast. De 3 plateaus van veiligheidsglas deel je naar eigen wens in; ook als de vakken ook beladen zijn met een pak melk en eieren. Zo maak je vliegensvlug ruimte voor een grote pan soep of extra flessen bubbels voor een feest. De luchtcirculatie verspreidt de koele lucht en verdeelt de temperatuur beter binnen in de koelkast. Je vult het koelgedeelte tot maximaal 180 liter en het vriesgedeelte van 63 liter. En met het supervriezen zorg je ervoor dat je etenswaren snel bevroren zijn en zo hun smaak behouden.

  Quick View
 • Haier HTTF-508W Koelkasten

  0 out of 5

  Haier HTTF-508W Koelkasten

  0 out of 5

  Bewaar een halfje brood en wat doosjes diepvriesfruit in de Haier HTTF-508W tafelmodel koelkast. Dankzij het kleine vriesvak van 14 liter heb je altijd iets te eten in huis. Met energieklasse A+++ gebruikt de koelkast weinig energie. Zo help je zowel het milieu als jouw portemonnee een handje. Je bewaart jouw boodschappen op de 2 in hoogte verstelbare, glazen legplateaus. Heb jij een kan verse limonade gemaakt? Plaats dan het bovenste plateau naar de hoogste plateauhouder en maak zo ruimte voor de limonadekan. De koelkastdeur draait standaard naar rechts. Als jij hem liever linksdraaiend hebt, draai je hem om.

  Quick View
 • Liebherr CUel 2331-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CUel 2331-20 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr CUel 2331-20 is compacte, vrijstaande koel-vriescombinatie voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Achter de bovenste deur vind je het koelgedeelte. Je kiest met de verstelbare plateaus eenvoudig een indeling die bij jouw boodschappen past. Voor flessen fris, sauzen en eieren staan 3 deurvakken tot je beschikking. Groenten en fruit vinden een plekje in de 2 groentelades. Achter de onderste koelkastdeur vind je de 2 vrieslades. Het vriesgedeelte is voorzien van Smart Frost. Hierdoor hoef je de vriesruimte slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien.

  Quick View
 • ETNA KVV594ZWA Koelkasten

  0 out of 5

  ETNA KVV594ZWA Koelkasten

  0 out of 5

  Met zijn ronde vormen en retro uiterlijk is de ETNA KVV594ZWA een blikvanger in iedere keuken. Het koelgedeelte heeft 2 vershoudzones, namelijk een 0-gradenzone en een vershoudzone met aanpasbare luchtvochtigheid. Hierdoor zijn zowel groente en fruit als vlees en vis langer te bewaren. Het MultiFlow360° systeem zorgt voor een constante temperatuur in de koelkast, dankzij de 14 luchtkanalen. In het vriesvak vind je 3 vrieslades met de supervriesfunctie. In de XtremeFreeze lade is eten zelfs in te vriezen tot -30 graden. Heb je veel grote flessen? Gebruik dan het flessenrek of schuif de deurvakken eenvoudig omhoog of omlaag om meer ruimte te creëren.

  Quick View
 • Inventum MV010S Koelkasten

  0 out of 5

  Inventum MV010S Koelkasten

  0 out of 5

  Deze Inventum MV010S is een compacte koelkast waarin je boodschappen overzichtelijk bewaart. Hij heeft 2 in hoogte verstelbare plateaus en een groentelade. Hierin bewaar je groenten en fruit zodat deze langer vers en knapperig blijven. Zo hoef je sla bijvoorbeeld niet in één keer op te maken en smaakt het ook de volgende dag nog lekker. Wanneer je de deur van deze Inventum koelkast opent, vind je 3 schappen. Je plaatst hier flessen en kleine etenswaren als eieren, boter en kleine potjes zodat je in één oogopslag ziet wat je nog in huis hebt.

  Quick View
 • Whirlpool W7 821O K Koelkasten

  0 out of 5

  Whirlpool W7 821O K Koelkasten

  0 out of 5

  De Whirlpool W7 821O K is een zwarte koel-vriescombinatie die slimme trucs heeft om de wekelijkse boodschappen voor 5 personen of meer vers te bewaren. De 2 vershoudlades onderin het koelgedeelte, bijvoorbeeld. Je stelt hier de luchtvochtigheid zelf in voor je krop sla of legt paprika¿s in de 0 graden Celsius zone. Hierdoor blijven je boodschappen knapperig en bederven ze niet. Handig: de vriezer heeft No Frost, waardoor ontdooien overbodig is. Je grijpt snel naar een bak ijs met de Easy Access lade in de vriezer. De achterkant van de Whirlpool is afgedekt, zodat er geen stof in komt en zijn energieverbruik gelijk blijft.

  Quick View
 • SMEG FAB30RPB3 Koelkasten

  0 out of 5

  SMEG FAB30RPB3 Koelkasten

  0 out of 5

  Ben je op zoek naar een retro koel-vriescombinatie? Dan is de SMEG FAB30RPB3 een goede keuze. Deze vintage blikvanger heeft ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer en is voorzien van handige snufjes. De 2 vershoudlades bijvoorbeeld, waarin je paprika¿s of hamburgers bewaart. Hierdoor blijven ze langer vol van smaak. En met de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de kaas bewaart: het is namelijk op elke plank in de koelkast koel. Gebruik de vriezer boven in voor het bewaren van pizza’s of diepvriesdoperwten. Je hebt geen last van storend geluid: de koelkast heeft namelijk een geluidsniveau van 31 decibel. De achterkant van van deze SMEG koelkast afgedekt, zodat hij stofvrij blijft en zijn koelprestatie gelijk.

  Quick View
 • Inventum SK010 Koelkasten

  0 out of 5

  Inventum SK010 Koelkasten

  0 out of 5

  In de Inventum SK010 is het overal even koud en maakt het niet uit waar je dat bakje yoghurt neerlegt. Dit komt door de ventilator boven in de koelkast die de lucht laat circuleren. Zowel in het koel- als in het vriesgedeelte stel je gemakkelijk superkoelen in. Dit voorkomt dat de temperatuur van de koelkast of vriezer verhoogt, door de temperatuur tijdelijk te verlagen. Handig wanneer je veel boodschappen in één keer inruimt. Met 510 liter inhoud is de Amerikaanse koelkast namelijk geschikt voor de boodschappen van een huishouden van 5 of meer personen. Het ontdooien van de ruime 175 liter vriesruimte is gelukkig niet nodig. No Frost technologie voorkomt namelijk ijsvorming op wanden en op producten. Hierdoor vriezen verpakkingen niet aan elkaar en blijven ze goed leesbaar.

  Quick View
Top
X