Product categories

Korg Volca Drum Synthesizers

Korg Synthesizers

Showing all 6 results

 • Korg Volca Drum Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Drum Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Drum is een compacte digitale percussiesynthesizer. Door de interne architectuur, wavefolder en overdrive creëer je zowel realistische als surrealistische klanken. Met de sequencer creëer je eenvoudig ritmes en automatiseer je parameters. Je zorgt voor variatie wanneer je de parameters met de sequencer automatiseert. Hierdoor gaan de ritmes niet vervelen en maak je sneller unieke drumpatronen. Ook stel je accenten in, waardoor je voor nuances zorgt en de groove versterkt. Doordat dit exemplaar op batterijen werkt, gebruik je hem overal. Je hebt hiervoor 6 AA batterijen nodig. Deze batterijen worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan.

  Quick View
 • Korg Volca Modular Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Modular Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Modular is een compacte synthesizer, gebaseerd op de modulaire West Coast synthesizers van Buchla. Met deze additieve synthesizer maak je geluiden die je niet met een subtractieve synthesizer maakt. Hierdoor voeg je nieuwe soorten klanken aan je producties toe. Met de ingebouwde step sequencer creëer je eenvoudig een melodie of ritme. Dit betekent dat je geen Eurorack of MIDI sequencer nodig hebt. Dankzij de Space Out module voeg je een reverb toe. Dit is een galm waarmee je de synthesizer ruimtelijker laat klinken. Je gebruikt de Volca Modular waar je maar wilt, want hij werkt op 6 AA batterijen. De batterijen worden standaard meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan.

  Quick View
 • Korg Volca Nubass Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Nubass Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Nubass is een bassynthesizer met een vacuüm tube oscillator. Met de tube oscillator overstuur je het audiosignaal, waardoor je overtonen aan de geluiden toevoegt. Hierdoor creëer je klanken die je niet maakt met synthesizers die over reguliere oscillatoren beschikken. Denk aan schreeuwende acid baslijnen of aan overstuurde percussiegeluiden die suizen en kraken. Met de ingebouwde sequencer creëer je eenvoudig melodieën en ritmische patronen. Hiervoor heb je geen externe sequencer of DAW nodig. Ben je veel onderweg? Dan is de Nubass iets voor jou. Door het compacte ontwerp neem je hem eenvoudig met je mee. Hierdoor is hij geschikt voor live optredens of een jam bij vrienden thuis.

  Quick View
 • Korg Volca FM Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca FM Synthesizers

  0 out of 5

  Voeg FM klanken toe aan je producties met de Korg Volca FM. Met FM synthesis creëer je ongebruikelijke geluiden die je niet met een subtractieve synthesizer kunt genereren. Hierbij moet je denken aan geluiden met een glas- of belachtig karakter en aan de doffere basachtige klanken. Doordat er 6 operatoren op de FM Volca zitten, heb je veel modulatie mogelijkheden tot je beschikking. Hierdoor kun je binnen de FM wereld vele kanten op met deze Volca. Soms is het lastig om een FM geluid in een muziekstuk te verwerken. In dit geval gebruik je de transpose knop om de toonhoogte van het geluid aan te passen.

  Quick View
 • Korg Volca Bass Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Bass Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Bass is een compacte analoge bas synthesizer met een sequencer en 3 oscillatoren. Je gebruikt de Volca als monofone of 3 stemmige polyfone synthesizer. In de monofone modus spelen de 3 oscillatoren dezelfde toon. Zo creëer je volle basgeluiden. Om een 3 stemmig akkoord te spelen, schakel je de polyfone modus in. Je stelt nu de toon van iedere oscillator afzonderlijk in. Met de sequencer maak je een melodie of ritme. De sequencer bestaat uit 16 stappen en per stap bepaal zelf je de toonhoogte. Heb je nog een Korg Volca drumcomputer, sampler of synthesizer? Via de sync in- en uitgangen synchroniseer je alle Volcas eenvoudig met elkaar.

  Quick View
 • Korg Volca Keys Synthesizers

  0 out of 5

  Korg Volca Keys Synthesizers

  0 out of 5

  De Korg Volca Keys is een analoge, 3-stemmige synthesizer met 27 multitouch-toetsen en een 16 staps loop-sequencer. De Volca Keys heeft 3 oscillators (VCO’s) die je apart of samen kunt laten werken en 6 basisinstellingen; poly, unison, octave, fifth, unison ring en poly ring. Hiermee creëer je de sound die je graag wilt, of je nu voor een sprankelende lead melodie gaat of voor een diepe bas. Je hebt de keuze uit 2 waveforms; sawtooth en square. Combineer met andere Volca’s Wil je het onderste uit de kan halen? Combineer de Korg Volca Keys dan met de Volca Beats en Volca Bass. Koppel de 3 Volca’s aan elkaar en produceer het grootste deel van je track analoog. Creëer de beat met de Volca Beats, de melodielijnen met de Korg Volca Keys en de dikste baslijnen met de Volca Bass.

  Quick View
Top
X