Product categories

Black & Decker DVA325JP07-QW Kruimeldieven

Kruimeldieven

Showing all 14 results

 • Black & Decker DVA325JP07-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker DVA325JP07-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Black & Decker DVA325JP07-QW ben jij kruimels, stof en dierenharen de baas. Gebruik de uitschuifbare kierenzuigmond om moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Ligt de favoriete slaapplek van je kat vol met haren? Door het krachtige vermogen en de gemotoriseerde borstel voor dierenharen is ook deze klus een eitje. Als de accu volledig is opgeladen gebruik je hem zo¿n 15 minuten ongestoord. Ideaal dus, als je naast wat kruimels gelijk de confetti van gisterenavond wilt opzuigen. Door de grote stofbak van 500 ml hoef je de kruimeldief niet na elke beurt te legen. Is `ie toch vol, dan reinig je de kruimeldief na het legen grondig door de stofbak en het filter los te halen en deze af te spoelen.

  Quick View
 • Black & Decker DVA325B-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker DVA325B-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Door de brede zuigmond is de Black & Decker DVA320J-QW geschikt voor klein en groot vuil. Zo maak je binnen een mum van tijd korte metten met de broodkruimels en vlokken op de ontbijttafel. Heb je op de bank ontbeten? Gebruik dan de geïntegreerde kierenzuigmond om op de moeilijkst bereikbare plekken te komen. Dankzij het lage gewicht en de ergonomische bouw van de kruimelzuiger, krijg je geen vermoeide armen wanneer je de hoogste plank van je boekenkast meepakt. Al het vuil belandt in de transparante opvangbak. Deze heeft een relatief ruime inhoud van 0,5 liter, waardoor legen niet na elke schoonmaakbeurt nodig is. Berg de kruimeldief vervolgens netjes en overzichtelijk op in de wand- en tafellader.

  Quick View
 • Black & Decker BHHV520BFP-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker BHHV520BFP-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  De Black & Decker BHHV520BFP-QW is een heel fijne, krachtige kruimelzuiger. De kruimeldief heeft twee sensoren die de status van de accu en het filter aangeven. Is het filter toe aan een schoonmaakbeurt? Dan gaat er een lampje branden. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. Met een gebruiksduur van 21 minuten is `ie geschikt voor kleine, maar ook flinke schoonmaakklussen. Na de ontbijttafel neem je de kattenharen op de trap en bank moeiteloos mee door de speciale borstel voor dierenharen te bevestigen. Is alles weer spik en span? Berg de kruimeldief dan netjes en overzichtelijk op in de wand- en tafellader. Na 5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor de volgende klus.

  Quick View
 • Black & Decker WDA315J-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker WDA315J-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  De Black & Decker WDA315J-QW is door de rubberen zuigmond geschikt voor het opzuigen van nat en groot vuil. Handig, als de jus d¿orange op de ontbijttafel is omgevallen en je nog wat havervlokken mee wil pakken. Het opvangreservoir is doorzichtig. Zo zie je precies wanneer je de opvangbak moet legen. Door het Quick Release systeem hoef je het vuil niet aan te raken en leeg je `m in een handomdraai. Net als de opvangbak is ook het filter uitneembaar en bestemd tegen water. Beiden reinig je dus grondig, wat goed is voor de levensduur van je kruimeldief.

  Quick View
 • Bosch UniversalVac18 met 2x 18 volt 1,3 Ah accu Kruimeldieven

  0 out of 5

  Bosch UniversalVac18 met 2x 18 volt 1,3 Ah accu Kruimeldieven

  0 out of 5

  In deze uitvoering van de Bosch UniversalVac krijg je 2 accu’s standaard meegeleverd. Hierdoor werk je gewoon door wanneer de andere accu leeg is. Of gebruik de andere accu voor je andere Bosch 18 volt gereedschap met hetzelfde accu platform. De kruimelzuiger wordt daarnaast geleverd met een borstelmondstuk, spleetmondstuk, vloermondstuk en verlengingsbuis. Hierdoor heb je vuil snel opgezogen. De filters zijn flexibel, waardoor je ze gemakkelijk schoonmaakt. De kruimeldief heeft een relatief licht gewicht van 1,3 kilogram.

  Quick View
 • Black & Decker BHHV315B-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker BHHV315B-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  De Black & Decker BHHV315B-QW heeft 2 verschillende snelheden. Zo spaar je de accu als je wat minder zuigkracht nodig hebt. Heb je een moeilijk bereikbare plek in huis of in de auto? Ook deze klus ga je niet uit de weg dankzij de geïntegreerde kierenzuigmond. Ideaal, als de chipskruimels zich bijvoorbeeld verstopt hebben in je bankstel. Door de laadindicator kom je nooit voor verrassingen te staan. Deze geeft namelijk de status van de batterij weer tijdens het opladen en stofzuigen. Raakt de kruimelzuiger ondanks de flinke accuduur van 16 minuten leeg? Leg de kruimeldief dan aan de lader. Na 5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor de volgende klus.

  Quick View
 • Bosch UniversalVac18 (zonder accu) Kruimeldieven

  0 out of 5

  Bosch UniversalVac18 (zonder accu) Kruimeldieven

  0 out of 5

  De Bosch UniversalVac 18 (zonder accu) wordt standaard geleverd met een borstelmondstuk, spleetmondstuk, vloermondstuk en verlengingsbuis. Hierdoor heb je ieder vuildeeltje snel opgezogen. De kruimelzuiger heeft een filtersysteem waarbij de filters een flexibel frame hebben. Zo maak je de filters gemakkelijk schoon. De benodigde accu wordt niet standaard meegeleverd. Met een gewicht van 1,25 kilogram ligt de kruimeldief licht in de hand.

  Quick View
 • Gardena EasyClean Li met Laadstation Kruimeldieven

  0 out of 5

  Gardena EasyClean Li met Laadstation Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Gardena EasyClean Li met Laadstation is zowel binnen- als buiten stofzuigen voor jou een eitje. De compacte buitenstofzuiger wordt geleverd met een muurbeugel met een geïntegreerd laadstation. Daarnaast heeft de buitenstofzuiger een filter dat verstopping voorkomt. Je zuigt niet alleen droog vuil, maar ook vochtig vuil gemakkelijk op. De stofzuiger is oplaadbaar en wordt geleverd met een lang plat mondstuk en een borstelopzetstuk. Zo hoef je niet altijd te bukken en kom je ook in moeilijke hoeken. Handig!

  Quick View
 • Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW zuig je niet alleen kruimels in een handomdraai van de tafel, ook nat vuil zuig je eenvoudig op. Handig, zuig je eerst de havermoutvlokken en hagelslag van de ontbijttafel en vervolgens de omgevallen jus d’orange. Het enige wat je tussendoor moet doen is de rubberen zuigmond op de kruimelzuiger plaatsen. Met een volle accu zuig je 9 minuten lang de kruimels rond de ontbijttafel op. Is de accu leeg? Stop de stekker van de oplader in het stopcontact en hang de kruimeldief aan de wand. Zo hangt ‘ie niet in de weg en pak je hem er eenvoudig bij als er kruimels liggen.

  Quick View
 • Gardena EasyClean Li Kruimeldieven

  0 out of 5

  Gardena EasyClean Li Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Gardena EasyClean Li is zowel binnen- als buiten stofzuigen voor jou een eitje. De buitenstofzuiger een filter dat verstopping voorkomt. Je zuigt niet alleen droog vuil, maar ook vochtig vuil gemakkelijk op. De stofzuiger is oplaadbaar en wordt geleverd met een lang plat mondstuk en een borstelopzetstuk. Zo hoef je niet altijd te bukken en kom je ook in moeilijke hoeken.

  Quick View
 • Bosch Move BHN1840L Kruimeldieven

  0 out of 5

  Bosch Move BHN1840L Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Bosch Move BHN1840L stofzuig je dankzij de krachtige 18 volt accu tot wel 40 minuten aan 1 stuk door. Handig, als je naast de kruimels in de keuken gelijk de stoffige plinten even mee wilt nemen. Met de kierenzuiger gebruik je deze kruimelzuiger ook om de auto uit te zuigen en kom je goed tussen de kussens van de bank. Om altijd verzekerd te zijn van een hoge zuigkracht, leeg je de stofbak regelmatig. Daarnaast spoel je eens in de zoveel tijd het filter uit onder de kraan. Als de accu leeg is laad je de kruimelzuiger eenvoudig op aan een oplaadkabel. Hierna is ‘ie weer als nieuw en klaar voor de volgende lading kruimels.

  Quick View
 • Princess Turbo Tiger Kruimeldieven

  0 out of 5

  Princess Turbo Tiger Kruimeldieven

  0 out of 5

  Met de Princess Turbo Tiger kruimelzuiger zijn de kleine schoonmaakklusjes in een handomdraai klaar. Met een vermogen van 610 Watt zuigt hij alle plekken waar je met de grote stofzuiger moeilijk bij komt schoon. De drie meegeleverde opzetborstels gebruik je voor verschillende toepassingen. De kierenborstel is handig voor het reinigen van bijvoorbeeld de plinten en andere moeilijk bereikbare plekken. De meubelborstel gebruik je om al het meubilair helemaal stofvrij te maken. Heb je net iets meer lengte nodig, dan bevestig je de stofzuigerslang aan de kruimelzuiger. Je gebruikt deze kruimelzuiger onbeperkt, hij is namelijk bedraad.

  Quick View
 • Black & Decker PD1820L-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Black & Decker PD1820L-QW Kruimeldieven

  0 out of 5

  Door de sterke accu en Cyclonic Action heeft de Black & Decker PD1820L-QW tot wel 40% meer zuigkracht dan reguliere kruimelzuigers. De Cyclonic Action draait stof en vuil weg van het filter, waardoor de zuigkracht hoog blijft. Je bereikt de meest moeilijke plekken gemakkelijk, door de 1,5 meter flexibele zuigslang te combineren met de lange kierenzuigmond. Zijn alle kruimels weg? Het ruime reservoir van 0,56 liter leeg je via het zijdeurtje met één druk op de knop. Makkelijk en hygiënisch, je raakt het reservoir namelijk niet aan met je handen. Plaats de kruimeldief in het meegeleverde laadstation. Door een slimme oplaadtechnologie duurt het slechts 4 uur tot hij volledig is opgeladen.

  Quick View
 • Philips FC6148 Kruimelzuiger Kruimeldieven

  0 out of 5

  Philips FC6148 Kruimelzuiger Kruimeldieven

  0 out of 5

  Klaar kleine schoonmaakklussen in een handomdraai en bespaar gelijktijdig tot 70 procent energie met de Philips FC6148 Kruimelzuiger. Met zijn lichte, krachtige en duurzame 10,8 Volt Lithium-Ion accu zuig je vuil gemakkelijk op. Zo’n lichte accu is wel zo fijn, want zo wordt het nooit te zwaar om de kruimelzuiger vast te houden. En dat is niet het enige voordeel aan de Lithium-Ion accu. Deze accu zorgt namelijk ook voor een aanzienlijke energiebesparing. Want zodra de accu is opgeladen, schakelt het oplaadsysteem zichzelf volledig automatisch uit. Goed voor het milieu en voor je portemonnee! Wanneer het 0,5 liter grote stofreservoir vol is, leeg je deze in een handomdraai. Je verwijdert het mondstuk letterlijk met 1 druk op de knop.

  Quick View
Top
X