Product categories

LaCie Rugged USB-C SSD 500GB Harde schijven extern SSD

LaCie Harde schijven extern SSD

Showing all 8 results

 • LaCie Rugged USB-C SSD 500GB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged USB-C SSD 500GB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged USB-C SSD 500GB is een snelle portable SSD die tegen een stootje kan. Via de usb c aansluiting zet je bestanden over met een snelheid tot 950 MB/s. Een 4K film van 50 GB zet je dus over in minder dan een minuut. Met 500 GB aan opslagruimte bewaar je 50.000 foto’s van 10 MB of 50 films van 10 GB. De robuuste bumper beschermt de SSD tegen spatwater, stof, een druk tot een ton en een val tot 2 meter. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je reist of aan het werk bent op een bouwplaats. Mocht er gedurende 5 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De Rugged Pro Thunderbolt past met een afmeting van 6,5 bij 9,8 centimetergemakkelijk in je tas of binnenzak. Door de data encryptie en wachtwoordbeveiliging blijven je gegevens beschermd.

  Quick View
 • LaCie Rugged SSD BOSS 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged SSD BOSS 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged SSD BOSS 1TB is een snelle draagbare SSD die wel tegen een stootje kan. Via de usb c aansluiting zet je bestanden over met een snelheid tot 430 MB/s. Of je hem nu aansluit op je laptop, desktop of smartphone, met de meegeleverde kabels past hij op elk elektronisch apparaat. Met 1 TB aan opslagruimte bewaar je 100.000 foto’s van 10 MB of 100 films van 10 GB. Opvallend is de ingebouwde SD kaart lezer, waar je een SD of Micro SD kaart in plaatst. De robuuste bumper beschermt de SSD tegen spatwater, stof, een druk tot een ton en een val. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je reist of aan het werk bent op een bouwplaats. De Rugged SSD past met een afmeting van 13,6 bij 11 centimeter ook nog eens gemakkelijk in je tas of binnenzak. Door de data encryptie en wachtwoordbeveiliging blijven je gegevens beschermd.

  Quick View
 • LaCie Rugged USB-C SSD 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged USB-C SSD 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged USB-C SSD 1TB is een snelle portable SSD die tegen een stootje kan. Via de usb c aansluiting zet je bestanden over met een snelheid tot 950 MB/s. Een 4K film van 50 GB zet je dus over in minder dan een minuut. Met 1 TB aan opslagruimte bewaar je 100.000 foto’s van 10 MB of 100 films van 10 GB. De robuuste bumper beschermt de SSD tegen spatwater, stof, een druk tot een ton en een val tot 2 meter. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je reist of aan het werk bent op een bouwplaats. Mocht er gedurende 5 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De Rugged Pro Thunderbolt past met een afmeting van 6,5 bij 9,8 centimeter ook nog eens gemakkelijk in je tas of binnenzak. Door de data encryptie en wachtwoordbeveiliging blijven je gegevens beschermd.

  Quick View
 • LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 2TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 2TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 2TB is een razendsnelle portable SSD die tegen een stootje kan. Door de Thunderbolt 3 aansluiting zet je bestanden over met een snelheid tot 2800 MB/s. In minder dan 12 minuten zet je dus de gehele inhoud van deze 2TB SSD over. 2 terabyte bevat genoeg ruimte voor 200.000 foto’s van 10 MB of 200 films van 10 GB. De robuuste bumper beschermt de SSD tegen spatwater, stof, een druk tot 2 ton en een val tot 3 meter. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je reist of aan het werk bent op een bouwplaats. Mocht er gedurende 5 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De Rugged Pro Thunderbolt past met een afmeting van 6,5 bij 9,8 centimeter ook nog eens gemakkelijk in je tas of binnenzak. Door de data encryptie en wachtwoordbeveiliging blijven je gegevens beschermd.

  Quick View
 • LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged Pro Thunderbolt SSD 1TB is een razendsnelle portable SSD die tegen een stootje kan. Door de Thunderbolt 3 aansluiting en de ingebouwde NVMe SSD zet je bestanden over met een snelheid tot 2800 MB/s. In minder dan 6 minuten zet je dus de gehele inhoud van deze 1TB SSD over. Die ene terabyte bevat genoeg ruimte voor 100.000 foto’s van 10 MB of 100 films van 10 GB. De robuuste bumper beschermt de SSD tegen spatwater, stof, een druk tot 2 ton en een val tot 3 meter. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je reist of aan het werk bent op een bouwplaats. Mocht er gedurende 5 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De Rugged Pro Thunderbolt past met een afmeting van 6,5 bij 9,8 centimeter ook nog eens gemakkelijk in je tas of binnenzak. Door de data encryptie en wachtwoordbeveiliging blijven je gegevens beschermd.

  Quick View
 • LaCie Portable SSD 2TB USB-C Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Portable SSD 2TB USB-C Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Portable SSD 2TB USB-C is een externe SSD schijf met een compact en opvallend design. Met een snelheid van 540 mb/s is deze SSD 4 keer sneller dan een gemiddelde HDD, waardoor het overzetten van bestanden zo gepiept is. Zo verplaats je een film van 5 GB in minder dan 10 seconden. Gebruik hem ook om back-ups te maken, video’s direct vanaf je schijf te bewerken of om je games sneller te laden. Door het compacte formaat en een gewicht van slechts 100 gram neem je deze SSD gemakkelijk mee in je tas of jaszak. Deze schijf heeft een valweerstand van ongeveer 2 meter. Wees dus niet bang wanneer hij eens uit je tas glipt. Mocht er gedurende 3 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt.

  Quick View
 • LaCie Portable SSD 500GB USB-C Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Portable SSD 500GB USB-C Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Portable SSD 500GB USB-C is een externe SSD schijf met een compact en opvallend design. Met een snelheid van 540 mb/s is deze SSD 4 keer sneller dan een gemiddelde HDD, waardoor het overzetten van bestanden zo gepiept is. Zo verplaats je een film van 5 GB in minder dan 10 seconden. Gebruik hem ook om back-ups te maken, video’s direct vanaf je schijf te bewerken of om je games sneller te laden. Door het compacte formaat en een gewicht van slechts 100 gram past deze SSD gemakkelijk in je tas of jaszak. Deze schijf heeft een valweerstand van ongeveer 2 meter. Wees dus niet bang wanneer hij eens uit je tas glipt. Mocht er gedurende 3 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt.

  Quick View
 • LaCie Rugged Thunderbolt SSD usb-c 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  LaCie Rugged Thunderbolt SSD usb-c 1TB Harde schijven extern SSD

  0 out of 5

  De LaCie Rugged Thunderbolt SSD usb-c 1TB is een draagbare externe ssd voor creatieve professionals die overal ter wereld toegang willen tot hun bestanden. De schijf is bestand tegen stof, vallen, schokken en water. De schijf is zo stevig dat hij zelfs niet beschadigt als er een compacte auto overheen rijdt. Je kunt deze externe ssd dus zorgeloos gebruiken onder de zwaarste omstandigheden. Je verbindt de schijf via usb 3.1 of Thunderbolt 3 met je laptop. Zo zet je een bestand van 10 GB in 20 seconden over. Door de AES 256-bit beveiliging is jouw data ook veilig als de schijf gestolen wordt en als je computer het doelwit is van hackers.

  Quick View
Top
X