Product categories

LaCie Rugged Mini USB 3.0 5 TB Harde schijven extern

LaCie Harde schijven extern

Showing 1–16 of 33 results

 • LaCie Rugged Mini USB 3.0 5 TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie Rugged Mini USB 3.0 5 TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie Rugged Mini 5TB Usb 3.0 is een snelle externe harde schijf die tegen een stootje kan. De LaCie harde schijf is namelijk valbestendig (tot een hoogte van 1,2 meter), stofbestendig en waterbestendig. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je bestanden kwijtraakt. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 5 terabyte heb je genoeg ruimte voor al je foto’s, films en muziek. Je bewaart namelijk 500 films van 10 gigabyte of 500.000 foto’s van 10 megabyte. Daarnaast zet je dankzij de usb 3.0 aansluiting al je bestanden 2x sneller over dan met een usb 2.0 aansluiting. In het geval dat de schijf toch beschadigd raakt, dan herstelt LaCie je bestanden dankzij de 2 jaar inbegrepen Rescue Data Recovery.

  Quick View
 • LaCie Rugged USB-C 5TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie Rugged USB-C 5TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie Rugged usb-c 5TB is een draagbare 2,5 inch externe harde schijf voor creatieve professionals die veel onderweg zijn. Dankzij val,- schok,- water,- en stofbestendigheid is de schijf bestand tegen alle elementen. Bovendien is de schijf zo stevig dat een hatchback auto van een ton de schijf niet beschadigt als deze er overheen rijdt. Mocht er gedurende 2 jaar toch iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. Je verbindt het apparaat met je camera of laptop via usb C, waarna je creatieve projecten, video’s en foto’s overzet. HD beeldmateriaal van 10 GB duurt dan ongeveer 15 seconden om over te zetten. Op reis heb je geen extra stopcontact nodig, want de schijf verkrijgt stroom vanuit je usb aansluiting.

  Quick View
 • LaCie DJI Copilot 2TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie DJI Copilot 2TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  Zet foto’s en video’s direct vanaf je drone of camera over op de LaCie DJI Copilot 2TB externe harde schijf. Deze schijf is voorzien van een sd-kaart lezer en een usb aansluiting, waardoor je geen computer nodig hebt om bestanden over te zetten. Onderweg beheer je de bestanden via de app van LaCie. Het scherm op de schijf geeft informatie over de vrije schijfruimte en over de overdracht van bestanden. De Copilot is spatwaterdicht waardoor je hem ook in de regen gebruikt. Door de stevige behuizing is de externe harde schijf ook beschermd tegen val tot 1,2 meter hoogte. Dankzij de krachtige accu gebruik je deze harde schijf ook als powerbank voor je smartphone, tablet of camera. Mocht er gedurende 3 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt.

  Quick View
 • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 28TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 28TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 28TB is een extern opslagapparaat voor Apple Mac gebruikers. Dankzij de 2 afzonderlijke Thunderbolt 3 poorten, een usb c poort én een usb a poort verbind je het apparaat met Apple Macs van iedere generatie. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De 2big Dock heeft aan de voorzijde een geheugenkaartslot, waarmee je direct foto’s van je camera op je externe opslag zet. Je gebruikt het opslagapparaat ook als docking station. Sluit je Mac aan en voorzie de dock direct van stroom of steek een usb stick in de LaCie 2big Dock en je opent deze direct op je Mac. Of verstuur een 4K videosignaal via je LaCie naar een beeldscherm dankzij de ingebouwde DisplayPort-aansluiting. Draai de 2 aparte 3,5 inch harde schijven in een RAID-opstelling om je bestanden extra veilig te bewaren.

  Quick View
 • LaCie 2big RAID USB 3.1 16TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 2big RAID USB 3.1 16TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  Sla al je foto’s, video’s en creatieve projecten op met de compacte LaCie 2big RAID USB 3.1 16TB. Sluit je iMac of Macbook aan via de usb-c poort, installeer de schijf op je computer en je kant-en-klare opslagmedium is klaar voor gebruik. Dankzij usb 3.1 (gen 2) zet je bestanden over met een snelheid tot 440 Mb/s. Dit apparaat bevat meerdere 3,5 inch harde schijven, waarmee je een RAID-opstelling naar keuze creëert. Met RAID 0 creëer je één grote opslagruimte, met RAID 1 spiegel je de inhoud van de schijven zodat je altijd een back-up hebt en met JBOD werken de schijven los van elkaar. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. Gebruik de Lacie RAID manager om je schijfruimte te checken of om te wisselen van RAID-opstelling.

  Quick View
 • LaCie 6big Thunderbolt 3 24TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 6big Thunderbolt 3 24TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 6big Thunderbolt 3 24TB is een docking station met 6 ingebouwde IronWolf Pro harde schijven. Hierdoor creëer je bijna elke RAID-opstelling, waaronder RAID 5 en 6. Dit zorgt voor een veilige opslagruimte en een snelheid tot maar liefst 1400 megabytes per seconde. Ideaal voor creatieve professionals die met 4K beeldmateriaal en RAW foto’s werken. Een 4K videobestand van 80 gigabyte staat in minder dan een minuut op de schijf. Je gebruikt de 6big ook als oplaadstation voor elk Apple apparaat met een Thunderbolt 3 of usb C aansluiting. Verbind 2 extra 4K beeldschermen door een Thunderbolt kabel te daisy chainen. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je.

  Quick View
 • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 32TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 32TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 32TB is een extern opslagapparaat voor Apple gebruikers. De 2big heeft 2 ingebouwde schijven van 16 terabyte, die je in RAID-opstelling laat draaien om je bestanden extra veilig te bewaren. Dit apparaat is niet alleen een externe harde schijf, maar ook een docking station. Dankzij de 2 afzonderlijke Thunderbolt 3 poorten en een usb C poort verbind je het apparaat met vrijwel elke iMac en Macbook. Hiermee laad je het Apple apparaat ook gelijk op. Sluit een extra beeldscherm aan via DisplayPort. De 2big Dock heeft aan de voorzijde een usb A poort en geheugenkaartslot, waarmee je direct foto’s van je camera overzet. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je.

  Quick View
 • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 16TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 16TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 16TB is een extern opslagapparaat voor Apple Mac gebruikers. Dankzij de 2 afzonderlijke Thunderbolt 3 poorten, een usb c poort én een usb a poort verbind je het apparaat met Apple Macs van iedere generatie. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De 2big Dock heeft aan de voorzijde een geheugenkaartslot, waarmee je direct foto’s van je camera op je externe opslag zet. Je gebruikt het opslagapparaat ook als docking station. Sluit je Mac aan en voorzie de dock direct van stroom of steek een usb stick in de LaCie 2big Dock en je opent deze direct op je Mac. Of verstuur een 4K videosignaal via je LaCie naar een beeldscherm dankzij de ingebouwde DisplayPort-aansluiting. Draai de 2 aparte 3,5 inch harde schijven in een RAID-opstelling om je bestanden extra veilig te bewaren.

  Quick View
 • LaCie Rugged RAID PRO 4 TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie Rugged RAID PRO 4 TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  Sla al je bestanden extra veilig op met de LaCie Rugged RAID Pro 4TB externe harde schijf. Dankzij de stevige behuizing is deze harde schijf bestand tegen vallen tot 1,2 meter, stof en water. De schijf is gericht op creatieve professionals die vaak onderweg zijn om materiaal te maken. Mocht er gedurende 3 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. Dankzij RAID kies je zelf of je de volledige opslagruimte gebruikt en snel bestanden overzet, of deze opdeelt om van ieder bestand dat je op de harde schijf plaatst een back-up te maken. Zo weet je zeker dat je nooit bestanden kwijtraakt.

  Quick View
 • LaCie USB 3.0 Drive 4TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie USB 3.0 Drive 4TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie USB 3.0 Drive 4TB is een externe harde schijf voor Mac en Windows met 4 Terabyte opslagruimte. De HDD heeft een minimalistisch ontwerp dat zo bij je Mac of MacBook aansluit. Daarnaast neem je hem makkelijk mee dankzij het compacte formaat en lichte gewicht. Met de meegeleverde usb 3.0 kabel zet je via een usb 3.0 poort op je computer bestanden met 130 MB per seconde over. Dat zijn ruim 10 JPEG foto’s of honderden Office documenten per seconde. Wanneer je de LaCie op je Mac aansluit, maakt hij automatisch back-ups via Time Machine. Je wisselt makkelijk af tussen Mac en Windows zonder de schijf te formatteren.

  Quick View
 • LaCie 2TB Mobile drive USB-C Zilver Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 2TB Mobile drive USB-C Zilver Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 2TB Mobile Drive USB-C Zilver is een compacte harde schijf met een strakke vormgeving. Deze 2,5 inch HDD is slechts 9 centimeter breed en weegt ondanks zijn zilveren aluminium frame slechts 200 gram. Laat het kleine formaat je niet misleiden, want met 2 TB opslagruimte bewaar je tot 200.000 foto’s met hoge resolutie of 66 uur aan 4k beeldmateriaal. Met 130 MB/s overdrachtssnelheid upload je per seconde 13 fotos van 10 MB. Ook maak je automatisch back-ups met de meegeleverde software. De LaCie Mobile Drive is standaard geformatteerd voor Mac, maar ook compatibel met Windows. Doordat de harde schijf een usb c aansluiting heeft gebruik je deze met een breed aantal apparaten, zoals je Macbook of Chromebook.

  Quick View
 • LaCie d2 Professional USB 3.1-C 8TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie d2 Professional USB 3.1-C 8TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  Let op! Deze harde schijf is alleen geschikt voor usb C aansluitingen. De LaCie d2 Professional USB 3.1-C 8TB is een externe harde schijf voor fotografen en video editors. Met deze supersnelle schijf breid je de opslag van je laptop of alles-in-1 computer uit. Deze d2 heeft 8 terabyte opslagruimte. Dat is voldoende voor 800.000 foto’s van 10 megabyte en meer honderden uren aan 4K beeldmateriaal. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De externe harde schijf heeft een aluminium behuizing uit 1 stuk. Dat maakt hem niet alleen sterker, maar zorgt ook voor minder trillingen. Zo is de harde schijf stiller.

  Quick View
 • LaCie USB 3.0 Drive 2TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie USB 3.0 Drive 2TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie USB 3.0 Drive 2TB is een externe harde schijf voor Mac en Windows met 2 Terabyte. De HDD heeft een minimalistisch ontwerp dat zo bij je Mac of MacBook aansluit. Daarnaast neem je hem makkelijk mee dankzij het compacte formaat en lichte gewicht. Met de meegeleverde usb 3.0 kabel zet je via een usb 3.0 poort op je computer bestanden met 130 MB per seconde over. Dat zijn ruim 10 JPEG foto’s of honderden Office documenten per seconde. Wanneer je de LaCie op je Mac aansluit, maakt hij automatisch back-ups via Time Machine. Je wisselt makkelijk af tussen Mac en Windows zonder de schijf te formatteren.

  Quick View
 • LaCie 5TB Mobile drive USB-C Zilver Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie 5TB Mobile drive USB-C Zilver Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie 5TB Mobile Drive USB-C Zilver is een compacte harde schijf met een strakke vormgeving. Deze 2,5 inch HDD is slechts 9 centimeter breed en weegt ondanks zijn zilveren aluminium frame slechts 400 gram. Laat het kleine formaat je niet misleiden, want met 5 TB opslagruimte bewaar je tot 500.000 foto’s met hoge resolutie of 165 uur aan 4k beeldmateriaal. Met 130 MB/s overdrachtssnelheid upload je per seconde 13 fotos van 10 MB. Ook maak je automatisch back-ups met de meegeleverde software. De LaCie Mobile Drive is standaard geformatteerd voor Mac, maar ook compatibel met Windows. Doordat de harde schijf een usb c aansluiting heeft gebruik je deze met een breed aantal apparaten, zoals je Macbook of Chromebook.

  Quick View
 • LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 4TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 4TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  De LaCie Rugged Thunderbolt usb-c 4TB is een draagbare 2,5 inch externe harde schijf voor creatieve professionals die veel onderweg zijn. Dankzij val,- schok,- water,- en stofbestendigheid is de schijf bestand tegen alle elementen. Bovendien is de schijf zo stevig dat een hatchback auto van een ton de schijf niet beschadigt als deze eroverheen rijdt. Je verbindt het apparaat met je camera of laptop via usb c óf Thunderbolt, waarna je je video,- en filmcollectie overzet. HD beeldmateriaal van 10 GB duurt dan ongeveer 15 seconden om te verwerken. Mocht er gedurende 3 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. Op reis heb je geen extra stopcontact nodig, want de schijf krijgt zijn stroom via een usb of Thunderbolt aansluiting.

  Quick View
 • LaCie d2 Professional USB 3.1-C 10TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  LaCie d2 Professional USB 3.1-C 10TB Harde schijven extern

  0 out of 5

  Let op! Deze harde schijf is alleen geschikt voor usb C aansluitingen. De LaCie d2 Professional USB 3.1-C 10TB is een externe harde schijf voor fotografen en video editors. Met deze supersnelle schijf breid je de opslag van je laptop of alles-in-1 computer uit. Deze d2 heeft 10 terabyte opslagruimte. Dat is voldoende voor meer dan 1 miljoen foto’s op de hoogste kwaliteit en meer dan 280 uur aan video in Ultra HD. Mocht er gedurende 5 jaar iets misgaan met je harde schijf, dan herstelt Seagate Rescue Service deze voor je. Zo raak je dierbare foto’s en bestanden zeker niet kwijt. De externe harde schijf heeft een aluminium behuizing uit 1 stuk. Dat maakt hem niet alleen sterker, maar zorgt ook voor minder trillingen. Zo is de harde schijf stiller.

  Quick View
Top
X