Product categories

Lenovo ThinkCentre Tiny in One 24 (3th Gen) Monitoren

Lenovo Monitoren

Showing all 3 results

 • Lenovo ThinkCentre Tiny in One 24 (3th Gen) Monitoren

  0 out of 5

  Lenovo ThinkCentre Tiny in One 24 (3th Gen) Monitoren

  0 out of 5

  De Lenovo ThinkCentre Tiny in One 24 (3th Gen) is een compacte 24 inch monitor die je samen met de Lenovo ThinkCentre Tiny pc’s op kantoor gebruikt. Aan de achterkant van de monitor zit een vak waar alle ThinkCentre Tiny’s in passen. Je schuift de pc zo in de monitor, waardoor hij direct verbindt met de juiste aansluitingen. Met deze monitoroplossing staat je pc nooit in de weg en houd je je bureau lekker leeg. Gebruik de ingebouwde webcam direct om zakelijke calls te houden. Dankzij de ingebouwde speakers heb je hiervoor ook geen koptelefoon of losse speakers nodig. Het IPS paneel heeft brede kijkhoeken, waardoor je collega’s makkelijk mee laat kijken. De ThinkCentre Tiny in One 24 is verstelbaar in hoogte, zodat je een comfortabele zithouding aanneemt. Wil je een andere pc op de Tiny in One aansluiten, dan kan dat via de DisplayPort aansluiting.

  Quick View
 • Lenovo Legion Y27gq-20 Monitoren

  0 out of 5

  Lenovo Legion Y27gq-20 Monitoren

  0 out of 5

  Met de 165 hertz Lenovo Legion Y27gq-20 gaming desktop ben jij jouw tegenstanders altijd net een stap voor. Naast een hoge verversingssnelheid beschikt dit beeldscherm ook over G-Sync technologie. Hierdoor heb je zelfs in de snelste shooters altijd vloeiend beeld, dat maakt mikken gemakkelijker. Dankzij de reactietijd van 1ms heb je geen last van vertragingen tussen je desktop en het beeldscherm. Deze Legion monitor beschikt bovendien over een QHD resolutie, waardoor je 2 keer zoveel pixels hebt als bij een full hd scherm. Zo ontgaat geen enkele tegenstander jou meer. Game je vaak in lange sessies om je streak op gang te houden? Je kantelt en draait de monitor eenvoudig, zodat je altijd in een fijne houding speelt. Let op: Voor QHD gaming heb je een krachtige videokaart nodig, zoals een NVIDIA GeForce RTX GPU of AMD Radeon RX 5000-serie GPU, of een Xbox One X of S.

  Quick View
 • Lenovo ThinkCentre Tiny in One 27 Monitoren

  0 out of 5

  Lenovo ThinkCentre Tiny in One 27 Monitoren

  0 out of 5

  De Lenovo ThinkCentre Tiny in One 24 (3th Gen) is een 27 inch monitor die je samen met de Lenovo ThinkCentre Tiny pc’s op kantoor gebruikt. Aan de achterkant van de monitor zit een vak waar alle ThinkCentre Tiny’s in passen. Je schuift de pc zo in de monitor, waardoor hij direct verbindt met de juiste aansluitingen. Met deze monitoroplossing staat je pc nooit in de weg en houd je je bureau lekker leeg. Gebruik de ingebouwde webcam direct om zakelijke calls te houden. Dankzij de ingebouwde speakers heb je hiervoor ook geen koptelefoon of losse speakers nodig. Het IPS paneel heeft brede kijkhoeken, waardoor je collega’s makkelijk mee laat kijken op het beeldscherm met scherpe Quad HD resolutie. De ThinkCentre Tiny in One 27 is verstelbaar in hoogte, zodat je een comfortabele zithouding aanneemt. Wil je een andere pc op de Tiny in One aansluiten, dan kan dat via de DisplayPort aansluiting.

  Quick View
Top
X