Product categories

Lenovo Tab M8 2GB 32GB Wifi Zilver Tablets

Lenovo Tablets

Showing all 7 results

 • Lenovo Tab M8 2GB 32GB Wifi Zilver Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab M8 2GB 32GB Wifi Zilver Tablets

  0 out of 5

  De Lenovo Tab M8 is een multimedia tablet waarmee je smart home apparaten in je huis bestuurt. Via de ingebouwde Ambient modus van Google Assistant geef je spraakopdrachten aan bijvoorbeeld je smart lampen, slimme thermostaat of beveiligingscamera’s. De tablet is dun en licht. Je neemt hem onderweg dus gemakkelijk mee. Met een quad core processor en 2 GB werkgeheugen is de tablet niet geschikt voor zware taken, maar wel voor e-mails, social media en eenvoudige spelletjes. De tablet gaat gemakkelijk de hele dag mee op een volle acculading.

  Quick View
 • Lenovo Tab M10 4 GB 64 GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab M10 4 GB 64 GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Met de Lenovo M10 4 GB 64 GB werk je je e-mail en social media bij en bekijk je je favoriete films en series. Dankzij het ruime 10,1 inch full hd scherm mis je geen enkel detail. Het scherm heeft een ingebouwd blauw licht filter waardoor het scherm rustiger is voor je ogen. Het geluid is ook in orde dankzij de 2 Dolby Atmos stereo speakers. De tablet beschikt over 4 GB werkgeheugen en een 1,8 GHz octa core processor. Hierdoor is de tablet ook geschikt voor spelletjes, maar niet in de hoogste kwaliteit. Je apps en bestanden bewaar je op het 64 GB opslaggeheugen, dat je uitbreidt met een geheugenkaart tot 256 GB als dat nodig is.

  Quick View
 • Lenovo Tab M7 16 GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab M7 16 GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  De Lenovo Tab M7 16 GB is een compacte tablet voor basisgebruik zoals je e-mails bijwerken of je social media checken. De 7 inch tablet heeft een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Stel meerdere gebruikersprofielen in en gebruik de tablet met het hele gezin. Dankzij de aparte kindermodus met vrolijke, voorgeïnstalleerde, kindvriendelijke content heeft zelfs de jongste telg van het gezin plezier van de tablet. Met 16 GB opslaggeheugen is de ruimte voor bestanden en apps beperkt. Gebruik een geheugenkaartje om de opslag tot 128 GB uit te breiden.

  Quick View
 • Lenovo Tab M8 3GB 32GB Wifi Zilver Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab M8 3GB 32GB Wifi Zilver Tablets

  0 out of 5

  De Lenovo Tab M8 is een stijlvolle en compacte tablet waarmee je je dagelijkse dosis digitale entertainment consumeert. De 8 inch tablet heeft een handzaam formaat, dus je neemt hem onderweg gemakkelijk met je mee. De 5000 mAh accu van de Tab M8 gaat op een volle lading tot wel 18 uur mee. De stevige metalen achterkant van de tablet is voorzien van een 13 megapixel camera waarmee je je favoriete momenten vastlegt. Met 32 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor apps en bestanden. Kom je opslagruimte tekort? Breid het dan uit met een geheugenkaartje tot maximaal 256 GB.

  Quick View
 • Lenovo Tab M10 Plus 128 GB Wifi Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab M10 Plus 128 GB Wifi Tablets

  0 out of 5

  De Lenovo Tab M10 Plus is een 10,3 inch full hd tablet die je ook als smart home hub gebruikt. Dankzij de geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant gebruik je de Tab M10 Plus als digitale fotolijst en kun je eenvoudig muziek afspelen en video’s bekijken wanneer je de tablet in het laadstation plaatst. Daarnaast bedien je met de tablet andere smart home apparaten in je huis. De tablet is zelfs geschikt voor de jongste telg van het gezin dankzij de speciale kindermodus. Hiermee bepaal jij zelf hoe lang je kind de tablet kan gebruiken en welke content beschikbaar is. Je bewaart je apps, spelletjes en series op het 128 GB opslaggeheugen. Kom je opslagruimte tekort? Breid het dan uit tot maximaal 256 GB met een sd kaartje.

  Quick View
 • Lenovo Tab P10 64GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab P10 64GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Gebruik de Lenovo Tab P10 64GB als een tablet voor het hele gezin. Op het grote 10 inch full hd scherm kijk je YouTube filmpjes of speel je een online spelletje. De 4 Dolby Atmos speakers zorgen voor een goed stereo geluid. Wil er vervolgens iemand anders met de tablet aan de slag? Op de Tab P10 stel je eenvoudig meerdere accounts in, met allemaal eigen apps, instellingen en wallpapers. Inloggen op je account gaat snel en veilig via je vingerafdruk. Op het 64 GB geheugen heeft iedereen genoeg ruimte om z’n favoriete apps en muziek te downloaden. Voor de kinderen heeft Lenovo een aparte Kids Mode, waar je precies instelt tot welke apps je kinderen wel en geen toegang hebben.

  Quick View
 • Lenovo Tab E10 2GB 16GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Lenovo Tab E10 2GB 16GB Wifi Zwart Tablets

  0 out of 5

  Gebruik de Lenovo Tab E10 16GB om je social media te checken, je mail bij te werken of even een filmpje op internet te kijken. Het 2 GB werkgeheugen is niet geschikt voor bijvoorbeeld zware games, maar voldoet voor internetten, social media bekijken en simpele spelletjes spelen. Deze dunne en lichte 10 inch tablet neem je gemakkelijk mee voor onderweg. De E10 is ook geschikt voor kinderen, want de tablet heeft een aparte kindermodus met allerlei vooraf geïnstalleerde apps. Bovendien bepaal je hier als ouder wat je kind wel en niet kan met de tablet. Je apps en muziek bewaar je op het 16 GB geheugen, dat je uitbreidt met een geheugenkaart als dat nodig is.

  Quick View
Top
X