Product categories

LG SL9YG + LG SPK8 Soundbars

LG Soundbars

Showing all 11 results

 • LG SL9YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SL9YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL9YG en de LG SPK8 heb je alles in huis voor een realistische surround sound beleving. De geluiden kaatsen via de muren en het plafond naar jouw luisterpositie, doordat de soundbar Dolby Atmos ondersteunt. Zo lijkt het net of een vogel of vliegtuig echt van bovenaf komt. Voor een realistische surround beleving plaats je de speakers achter je. Je krijgt naast de soundbar ook een subwoofer. Deze voegt een extra rijke bas toe. Wil je de huidige files weten? Zeg dan `Hey Google¿ en stel je vraag, want de ingebouwde spraakassistent staat voor je klaar.

  Quick View
 • LG SL5YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SL5YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL5YG en de LG SPK8 breng je films, games en sport tot leven bij jou in de woonkamer. Voor een realistische surround beleving plaats je de soundbar onder je tv en de speakers achter je. Zo ervaar je het geluid als levensecht. De bar wordt geleverd met een subwoofer, waardoor je geniet van een diepe bas. Verbind de set eenvoudig via bluetooth met je smartphone of tablet. Zo gebruik je al je favoriete streamingdiensten.

  Quick View
 • LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Maak jouw surround set compleet met de LG SPK8 speakers en creëer een true surround sound. Plaats de achterspeakers boven of achter je zitplek in de hoeken van de woonkamer. Sluit de speakers aan op een LG soundbar voor een bioscoop geluidservaring. Via wifi verbind je de speakers draadloos met de bar. Wel moeten de speakers bedraad op netstroom aangesloten worden.

  Quick View
 • LG SL4YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SL4YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL4YG en de LG SPK8 breng je series, wedstrijden en games tot leven bij jou in de woonkamer. De soundbar en de speakers creëren een surround sound. Voor een realistische surround beleving plaats je de speakers achter je. Zo lijkt het net of je midden in de film zit. De bar wordt geleverd met een subwoofer, waardoor je luistert naar een rijkere bas. Verbind de set eenvoudig via bluetooth op je smartphone of tablet. Zo gebruik je favoriete streamingdiensten.

  Quick View
 • LG SL8YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SL8YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL8YG en de LG SPK8 maak je van jouw woonkamer een thuisbioscoop. Door de speakers en de soundbar ervaar je een realistische surround sound. De geluiden kaatsen via de muren en het plafond naar jouw luisterpositie, doordat de soundbar Dolby Atmos ondersteunt. Zo lijkt het net of een vogel of vliegtuig echt van bovenaf komt. Voor een realistische surround beleving plaats je de speakers achter je. De soundbar wordt geleverd met een subwoofer. Deze zorgt voor een nog diepere bas ervaring. En ben je benieuwd naar het laatste nieuws? Zeg dan `Hey Google¿ en stel je vraag, want de ingebouwde spraakassistent staat voor je klaar.

  Quick View
 • LG SL8YG Soundbars

  0 out of 5

  LG SL8YG Soundbars

  0 out of 5

  Beleef een realistische filmervaring met de LG SL8YG. De soundbar ondersteunt Dolby Atmos waardoor het geluid vanuit alle hoeken van de kamer komt. De soundbar zelf stuurt het geluid naar het plafond wat een ruimtelijke geluidservaring geeft. Voor een optimale Dolby Atmos ervaring, sluit je de bar aan op achterspeakers. De meegeleverde subwoofer zorgt dat geluidseffecten extra goed naar voren komen. Via de ingebouwde Google Assistant bedien je de bar met spraakopdrachten. Door de bar te koppelen met de Google Home app op je smartphone, bedien je niet alleen je muziek spraakgestuurd. Je krijgt ook antwoord van de Assistant op al jouw vragen over het weer, verkeer of je eigen agenda.

  Quick View
 • LG SL10YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  LG SL10YG + LG SPK8 Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL10YG en de LG SPK8 creëer je in een handomdraai een realistische surround sound. Zo ervaar je die spannende thriller als levensecht. De geluiden kaatsen via de muren en het plafond naar jouw luisterpositie, doordat de soundbar Dolby Atmos ondersteunt. Zo lijkt het net of een vogel of vliegtuig echt van bovenaf komt. Voor een realistische surround beleving plaats je de speakers achter je. Dankzij de Meridian technologie wordt het geluid afgestemd op de hoogte van jouw tv scherm en zo de kamer in gestuurd. Bij de soundbar wordt ook een subwoofer meegeleverd voor een extra diepe bas ervaring. Ben je benieuwd naar het weer van morgen? Zeg dan `Hey Google¿ en stel je vraag, want de ingebouwde spraakassistent staat voor je klaar.

  Quick View
 • LG SL10YG Soundbars

  0 out of 5

  LG SL10YG Soundbars

  0 out of 5

  Creëer een bioscoopervaring in je woonkamer met de LG SL10YG. Deze soundbar wordt geleverd met subwoofer, waardoor de lage tonen van actiefilms beter naar voren komen. Doordat de soundbar ook geluid naar het plafond stuurt en Dolby Atmos ondersteunt, creëer je eenvoudig een realistische surround sound. Sluit de soundbar en subwoofer daarvoor aan op achterspeakers. Dankzij de Meridian technologie wordt het geluid afgestemd op de hoogte van jouw tv scherm en zo de kamer in gestuurd. Je bedient de bar via de knoppen of spraakgestuurd dankzij de ingebouwde Google Assistant. Je koppelt de bar met de Google Home app op je smartphone. Zo krijg je naast muziekbediening ook antwoord van de Assistant op al jouw vragen over het weer, verkeer of je eigen agenda.

  Quick View
 • LG SL5Y Soundbars

  0 out of 5

  LG SL5Y Soundbars

  0 out of 5

  Let op: De LG SL5YG verbinden met je tv:Gebruik een hdmi ARC kabel om je soundbar met je televisie te verbinden. Je moet deze kabel zelf nog aanschaffen. Met de LG SL5YG beschik je over een soundbar met een losse subwoofer. Hiermee creëer je eenvoudig een beter geluid bij je films, series en muziek. De losse subwoofer benadrukt geluidseffecten, waardoor je films en series tot leven komen. Muziek luister je via de ingebouwde Chromecast. Zo maak je eenvoudig gebruik van streamingdiensten zoals Spotify en Netflix. Ook via bluetooth stream je muziek van een smartphone, tablet of laptop naar de soundbar. Voor een optimaler surround geluid sluit je de soundbar aan op de SPK8 surround set.

  Quick View
 • LG SL4Y Soundbars

  0 out of 5

  LG SL4Y Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL4YG verbeter je eenvoudig het geluid bij je films, series en muziek. De bar wordt geleverd met een subwoofer, waardoor geluidseffecten beter benadrukt worden. Dankzij de Adaptive Sound Control functie wordt het geluid automatisch aangepast aan de meest geschikte geluidsmodus. Zo creëer je een optimale geluidservaring. Verbind de bar via bluetooth met je smartphone en stream muziek van streamingdiensten zoals Spotify en Netflix. Voor een optimale surround geluid sluit je de soundbar aan op de SPK8 surround set.

  Quick View
 • LG SL9YG Soundbars

  0 out of 5

  LG SL9YG Soundbars

  0 out of 5

  Met de LG SL9YG creëer je thuis een bioscoopervaring. Deze slanke soundbar heeft een speciaal design voor montage aan de muur, onder je tv bijvoorbeeld. De soundbar wordt geleverd met subwoofer en een ingebouwd Dolby Atmos systeem. Zo komen geluidseffecten extra goed naar voren en wordt het geluid ook naar het plafond gestuurd waardoor het geluid een breder bereik heeft. Gebruik achterspeakers bij de soundbar om Dolby Atmos optimaal te benutten voor een realistische surround sound. Via de ingebouwde Google Assistant bedien je de bar via spraakopdrachten. Door de bar te koppelen met de Google Home app, bedien je niet alleen je muziek spraakgestuurd. Je krijgt ook antwoord van de Assistant op al jouw vragen over het weer, verkeer of je eigen agenda.

  Quick View
Top
X