Product categories

LG F4DV709H1 Direct Drive – 9/6 kg Was-droogcombinaties

LG Was-droogcombinaties

Showing all 4 results

 • LG F4DV709H1 Direct Drive – 9/6 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  LG F4DV709H1 Direct Drive – 9/6 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  De LG F4DV709H1 is een veelzijdige en slimme was-droogcombinatie die je ook op afstand bedient met je smartphone. Zo start je een programma als je niet thuis bent en los je met Smart Diagnosis eenvoudig eventuele storingen op. De LG beschikt over 14 programma’s om 9 kilo wasgoed te wassen en 6 kilo te drogen. Wil je liever niet na het wasprogramma wasgoed uit de trommel halen? Dan was en droog je met het Wassen+Drogen programma in één keer tot 6 kilo wasgoed. Bespaar tijd met het TurboWash programma van 59 minuten of met het korte programma van 14 minuten voor kleine beladingen. Met het stoomprogramma fris je na afloop je kleding op en verwijder je kreukels. Zo hoef je minder te strijken.

  Quick View
 • LG F4DV910H2 TurboWash – 10,5/7 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  LG F4DV910H2 TurboWash – 10,5/7 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  De LG F4DV910H2 is een zeer ruime was-droogcombinatie met plek om 10,5 kilo te wassen en 7 kilo te drogen. Dit is voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer. Door de Direct Drive motor heb je weinig last van geluid. De motor heeft namelijk geen extra onderdelen die voor de aandrijving zorgen. Kleine beladingen van 5 kilogram was je met TurboWash binnen één uur schoon. Handig, als je een keer snel een paar shirts en broeken wil wassen. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je minder kreukels in je wasgoed hebt. Je voegt de stoomfunctie eenvoudig toe aan de wascyclus. Het is ook mogelijk om een apart stoomprogramma aan te zetten om je droge was glad te stomen.

  Quick View
 • LG F4J6TM0W Direct Drive – 8/5 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  LG F4J6TM0W Direct Drive – 8/5 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  De LG F4J6TM0W Direct Drive is een was-droogcombinatie met plek om 8 kilogram te wassen en 5 kilogram te drogen. De trommel is hiermee groot genoeg voor de was van 3 of 4 personen. Je hebt minder last van lawaai dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor, die direct op de trommel zit. Deze motor brengt de trommel in beweging via een magnetisch veld. De was-droogcombinatie slijt hierdoor minder snel. Je hebt met de draaiknop keuze uit wasprogramma’s voor bijvoorbeeld katoen, sportkleding, dekbedden en babykleertjes. Op het display zie je precies binnen hoeveel minuten je jouw lakens eruit haalt. De trommel draait in verschillende richtingen, zodat de was-droogcombinatie je was grondig reinigt en droogt.

  Quick View
 • LG F4J6VG0W Direct Drive – 9/5 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  LG F4J6VG0W Direct Drive – 9/5 kg Was-droogcombinaties

  0 out of 5

  De LG F4J6VG0W Direct Drive beschikt over 14 programma’s om 9 kilo wasgoed te wassen en 5 kilo te drogen. Met de draaiknop kies je een programma voor onder meer katoen, delicate was of sportkleding. Met Smart ThinQ connectivity koppel je de was-droogcombinatie aan je smartphone. De Smart ThinQ ondersteuning is geschikt voor Android en iOS toestellen. In geval van een storing probeert de was-droogcombinatie zelf een diagnose te stellen en rapporteert dit aan het LG service center. Zo weet de help desk wat er bij een storing aan de hand is en helpt een medewerker je verder. De stoomfunctie gebruik je om babykleding hygiënisch te reinigen.

  Quick View
Top
X