Product categories

LG F4WN508S0 DirectDrive Wasmachines

LG Wasmachines

Showing all 7 results

 • LG F4WN508S0 DirectDrive Wasmachines

  0 out of 5

  LG F4WN508S0 DirectDrive Wasmachines

  0 out of 5

  De LG F4WN508S0 Direct Drive is een energiezuinige wasmachine voor een huishouden met 1 of 2 kinderen. Je hebt keuze uit 14 programma’s voor onder meer babykleding, fijne was en sportkleding. Heb je een gevoelige huid of een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen? Gebruik dan het stoomprogramma, waarmee allergenen uit de weefsels van je was verdwijnen. Zo krijg je babykleertjes hygiënisch schoon en heb je bovendien minder strijkwerk dankzij de stoom. Staat het programma aan, maar ben je nog een broek of sok vergeten? Voeg dan tussentijds was toe met de pauzeknop. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is. Handig wanneer je bijvoorbeeld een boodschap doet in de supermarkt.

  Quick View
 • LG F4WV709P1 TurboWash Wasmachines

  0 out of 5

  LG F4WV709P1 TurboWash Wasmachines

  0 out of 5

  De LG F4WV709P1 is een zuinige, stille wasmachine die met 9 kilogram vulgewicht geschikt is voor een gezin met 3 kinderen of meer. Door de koolborstelloze Direct Drive motor zet je de wasmachine gerust vlak bij je slaapkamer of in je open keuken. Je hebt keuze uit 14 programma’s voor bijvoorbeeld fijne was, sportkleding en donsdekens. De stoomfunctie gebruik je voor een extra schoon en glad resultaat. Door de stoom verdwijnen allergenen, zoals pollen, dierenharen en huisstofmijt uit je was. De wasmachine is hierdoor geschikt voor het wassen van babykleertjes of wanneer je zelf een gevoelige huid hebt. Je bedient de wasautomaat indien gewenst op afstand via je smartphone of tablet.

  Quick View
 • LG FH17KG Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  LG FH17KG Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  De LG FH17KG Direct Drive heeft met 17 kilogram vulgewicht extra veel plek voor jouw was. De wasmachine is geschikt voor een sportclub of klein bedrijf, maar ook wanneer je een groot gezin met veel kinderen hebt. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld sportkleding, wol en donsdekens. Het TurboWash programma gebruik je om binnen 1 uur een kleine belading schoon te wassen. Handig wanneer je snel een schoon tafelkleed of je favoriete outfit nodig hebt. Vergeten de wasmachine aan te zetten? Via een app op je smartphone start je het wasprogramma waar en wanneer je wilt. De stoomfunctie gebruik je voor een extra glad en schoon resultaat. Je reinigt hiermee ook babykleding grondig en hygiënisch met stoom.

  Quick View
 • LG F4WV708P1 TurboWash Wasmachines

  0 out of 5

  LG F4WV708P1 TurboWash Wasmachines

  0 out of 5

  De LG F4WV708P1 beschikt over een koolborstelloze Direct Drive motor, waarmee je zuiniger en stiller wast. Je plaatst de wasmachine gerust vlak bij je slaapkamer of in je open keuken dankzij het lage geluidsniveau van maximaal 71 decibel. De wasautomaat is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld fijne was, donsdekens en sportkleding. Met TurboWash was je een halfvolle belading in 59 minuten schoon. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen? Gebruik dan de stoomfunctie, waarmee je allergenen verwijdert en minder last van jeuk hebt. Je was komt hierdoor bovendien gladder en schoner uit de trommel. Handig is ook dat je de wasmachine op afstand met een app bedient.

  Quick View
 • LG FH4J5TN8 Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  LG FH4J5TN8 Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  De LG FH4J5TN8 heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is daarmee geschikt voor huishoudens van 3 of 4 personen. De wasmachine heeft energieklasse A+++-30%. Dit betekent dat hij 30% zuiniger is dan A+++. Dankzij de beladingsherkenning weet de wasmachine altijd hoeveel was jij in de trommel doet. Hier stemt de wasmachine het wasprogramma op af. Zo weet jij zeker dat je niet te lang wast of te veel stroom of water verbruikt. De wasmachine heeft 14 programma’s, onder meer voor katoen, donkere was en donsdekens. Dankzij het stille nachtprogramma hoef je je geen zorgen te maken om iemand wakker te maken. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
 • LG F4J5VN4W Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  LG F4J5VN4W Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  De LG F4J5VN4W is een energiezuinige wasmachine met Direct Drive motor. Door de koolborstelloze motor slijt de machine minder snel en heb je minder last van trillingen en geluid. De wasautomaat is met 9 kilo vulgewicht geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Met de draaiknop kies je een programma voor bijvoorbeeld katoen, dekbedden of babykleding. Om je wasgoed extra aandacht te geven, beschikt de wasmachine over 6 Motion technologie. Hierbij draait de trommel bij elk soort textiel net even anders. Door de wasautomaat met Smart Diagnosis aan je smartphone of tablet te koppelen, zie je bij een storing wat je moet doen. De app geeft aan wat de oplossing is.

  Quick View
 • LG FH4J6TS8 Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  LG FH4J6TS8 Direct Drive Wasmachines

  0 out of 5

  De LGFH4J6TS8 Direct Drive doet met een vulgewicht van 8 kilogram de was van 3 of 4 personen. De wasmachine heeft een stoomfunctie die je was grondig met stoom reinigt, waardoor allergenen uit de stof verdwijnen. Dit maakt de wasmachine onder meer geschikt voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. Je was komt schoner en gladder uit de trommel en je wast ook babykleertjes hygiënisch schoon. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld wol, delicate was en sportkleding. De beladingssensor past het programma aan op de hoeveelheid was, zodat je ook kleine wasjes doet. Dankzij het nachtprogramma wordt `s nachts niemand wakker als jij de was aanzet. Via een app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is.

  Quick View
Top
X