Product categories

Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

Liebherr Koelkasten

Showing 1–16 of 37 results

 • Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CTel 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  In deze Liebherr CTel 2531-20 koel je grote en kleine producten uit de A++ energieklasse. Dankzij de verstelbare plateaus maak je snel en eenvoudig ruimte voor een hoge taart in de vriezer of een grote pan soep in het koelgedeelte. Houd je verse producten langer vers in de groentelade. De koel-vriescombinatie is gemakkelijk te onderhouden. Heeft er een pak sap gelekt? Dan reinig je de glazen planken gemakkelijk in de vaatwasser. Daarnaast hoef je dankzij Low Frost slechts 1 à 2 keer per jaar het vriesgedeelte te ontdooien.

  Quick View
 • Liebherr CUel 2331-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CUel 2331-20 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr CUel 2331-20 is compacte, vrijstaande koel-vriescombinatie voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Achter de bovenste deur vind je het koelgedeelte. Je kiest met de verstelbare plateaus eenvoudig een indeling die bij jouw boodschappen past. Voor flessen fris, sauzen en eieren staan 3 deurvakken tot je beschikking. Groenten en fruit vinden een plekje in de 2 groentelades. Achter de onderste koelkastdeur vind je de 2 vrieslades. Het vriesgedeelte is voorzien van Smart Frost. Hierdoor hoef je de vriesruimte slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien.

  Quick View
 • Liebherr CTP 3316-22 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CTP 3316-22 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr CTP 3316-22 is een overzichtelijk koel-vriescombinatie met het vriesgedeelte aan de bovenkant. Zo pak je gemakkelijk dat pak diepvriesgroente erbij tijdens het koken of de zak met frituursnacks wanneer je wat te vieren hebt. Het koelgedeelte heeft 4 glazen plateaus en 1 groentelade onderin de koelkast. Wanneer je een grote lading nieuwe boodschappen in je koelkast legt, zorgt de superkoelfunctie ervoor dat alles snel op de juiste temperatuur is. Stel jij het ontdooien van de vriezer ook altijd uit totdat de lade bijna niet meer opengaat? Dat is niet meer nodig, want door No Frost is ontdooien verleden tijd. Ook handig: met de digitale temperatuurkeuze zie je in een oogopslag hoe koud je koelkast staat.

  Quick View
 • Liebherr Kef 4310-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr Kef 4310-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Deze Liebherr Kef 4310-20 koelkast heeft een ruime koelruimte van 390 liter, verdeeld over 6 flexibel in te delen plateaus. Hiermee berg je de boodschappen van een 5-koppig huishouden gemakkelijk op. Groenten en fruit bewaar je in de 2 kastbrede vershoudlades, waar je de luchtvochtigheid apart instelt. Deze koelkast is onderdeel van de Liebherr BluPerformance serie en bezit daarmee over allerlei slimme eigenschappen die `m energiezuinig maken. Zo is de condensor, nodig voor de warmteafvoer en bij de meeste koelkasten bevestigd op de achterzijde, weggewerkt in de plint en is de achterkant van deze koelkast is dus helemaal glad en stofvrij.

  Quick View
 • Liebherr CT 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CT 2531-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Je bergt grote én kleine boodschappen op in deze A++ Liebherr CT2531-20. De koel-vriescombinatie heeft in het vriesgedeelte en het koelgedeelte hebben beide verstelbare plateaus. Zo bewaar je ook een hoge taart in de vriezer en een grote pan soep in de koelkast. Heeft er een pak sap gelekt? Dan reinig je de glazen plateaus gemakkelijk in de vaatwasser. Ook naar het onderhoud van je vriezer hoef je nauwelijks om te kijken. Dankzij Low Frost hoeft je slechts 1 à 2 keer per jaar het vriesgedeelte te ontdooien.

  Quick View
 • Liebherr CN 4313-23 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CN 4313-23 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr CN 4313-23 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost anti-ijsvorming. De vriezer hoef je hierdoor nooit te ontdooien en je diepvriesproducten blijven langer goed. Op het display bovenin de koelkast lees je de precieze temperatuur af en bedien je de koel- en vriesruimte onafhankelijk van elkaar. Handig, als je voor een lange tijd op vakantie gaat schakel je de koelruimte uit zonder dat de vriesruimte ontdooit. Zo bespaar je op je energierekening. De Liebherr beschikt over een flexibel interieur. Je verstelt eenvoudig de plateaus en deurvakken zodat je al je producten overzichtelijk opbergt.

  Quick View
 • Liebherr CP 4813-21 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CP 4813-21 Koelkasten

  0 out of 5

  In de Liebherr CP 4813-21 heb je genoeg ruimte voor al jouw boodschappen. Met een totale inhoud van 342 liter houd je de producten vers van een huishouden van 5 personen of meer. Kliekjes van gisteren bewaar je in de ruime vriezer met 99 liter inhoud. Doe je meerdere boodschappen in één keer? Maak dan gebruik van snelkoelen of snelvriezen. Door snelvriezen koelen jouw producten sneller af. Hierdoor ontstaan er geen ijskristallen in jouw biefstuk en blijft je vlees mals. De koel-vriescombinatie heeft een DuoCooling systeem, waardoor de koelkast ook in een onverwarmde ruimte tot 0 graden Celcius jouw producten goed bewaart.

  Quick View
 • Liebherr Kef 4330-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr Kef 4330-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Deze Liebherr Kef 4310-20 koelkast heeft een ruime koelruimte van 390 liter, verdeeld over 6 flexibel in te delen plateaus. Hiermee berg je de boodschappen van een huishouden bestaande uit 5 personen gemakkelijk op. Groenten en fruit bewaar je in de 2 kastbrede vershoudlades, waarin je de luchtvochtigheid apart instelt. Deze koelkast is onderdeel van de Liebherr BluPerformance serie en beschikt over slimme eigenschappen die hem energiezuinig maken. Zo is de condensor, bevestigd op de achterzijde, weggewerkt in de plint en is de achterkant van deze koelkast is dus helemaal stofvrij. Je plaatst de koelkast dus strak tegen de muur en kijkt niet meer om naar onderhoud. Ook fijn: met het geluidsniveau van 37 decibel heb je geen last van zoemend geluid.

  Quick View
 • Liebherr CPel 4813-21 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CPel 4813-21 Koelkasten

  0 out of 5

  In de Liebherr CPel 4813-21 berg je al jouw boodschappen op. Je verstelt gemakkelijk de plateaus van het koel- en vriesgedeelte. Zo kan je ook een hoge taart invriezen of een pan soep opbergen in de koelkast. Je hoeft niet bang te zijn dat je favoriete toetje naar verse vis van de markt ruikt. De koelkast heeft namelijk 2 aparte luchtstromen die geuroverdracht voorkomen. Daarnaast blijven door dezelfde luchtstromen jouw groente en fruit langer vers. Je hebt geen geluidsoverlast van de koelkast wanneer je in de keuken eet dankzij het lage geluidsniveau van 38 decibel. Plaats je de koelkast liever in de schuur? Dat kan. De koel-vriescombinatie koelt en vriest tot een minimum omgevingstemperatuur van 0 ℃.

  Quick View
 • Liebherr IK 2760-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr IK 2760-20 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr IK 2760-20 is met een inhoud van 258 liter een ruime 1-deurs koelkast. Op de 6 in hoogte verstelbare plateaus is genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 of meer personen. In de BioCool vershoudlade stel je zelf de luchtvochtigheid in. Een hoge luchtvochtigheid is goed voor groente en fruit. Ze blijven hier tot 2 keer langer vers. De lade staat op een rails, waardoor je hem helemaal opentrekt zonder dat hij valt. Dit is handig wanneer je veel boodschappen tegelijk inruimt. De deur sluit zachtjes en hiervoor is een klein tikje genoeg. Vanaf een hoek van 30 graden sluit hij namelijk automatisch. Met een geluidsniveau van 36 decibel is hij relatief stil. Let op! Is dit de inbouw koelkast voor jou, maar weet je niet zeker of hij past? Lees hoe je de juiste koelkast kiest.

  Quick View
 • Liebherr CN 3915-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CN 3915-20 Koelkasten

  0 out of 5

  In de Liebherr CN 3915-20 koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte voor de etenswaren van 3 tot 4 personen. Die verdeel je over de 4 verstelbare plateaus. Groenten en fruit houd je bij elkaar in de lades onderin het koelgedeelte. Ook de vakken in de deur zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Het vriesgedeelte is met een inhoud van 119 liter groot. In de 4 lades vries je tot 11 kilo aan etenswaren per dag in. Valt de stroom uit, dan blijft de vriesruimte 18 uur koud. De temperaturen van het koel- en vriesgedeelte stel je apart van elkaar in. Handig, als je bijvoorbeeld voor langere tijd op vakantie gaat zet je de koelkast gewoon uit terwijl de vriezer het blijft doen.

  Quick View
 • Liebherr CNPef 4313-21 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CNPef 4313-21 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr CNPef 4313-21 is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse A+++. Je bespaart hierdoor op je energierekening én draagt een steentje bij aan een beter milieu. De roestvrijstalen deuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens extra stevig en gaan langer mee. Achter de deuren vind je een flexibel interieur met verstelbare plateaus, deurvakken en een flessenrek voor je wijn of frisdrank. De koelkast koelt dankzij DuoCooling het koel- en vriesgedeelte volledig apart van elkaar. Het grootste voordeel hiervan zijn de gescheiden luchtstromen. De koude lucht uit de vriezer droogt namelijk niet je verse etenswaren in de koelruimte uit. Ook komt de warme lucht uit de koelruimte niet in de buurt van je diepvriesproducten. Zo geniet je langer van je favoriete eten.

  Quick View
 • Liebherr Kef 3730-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr Kef 3730-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Wanneer je op zoek bent naar een energiezuinige koelkast met veel ruimte dan is de Liebherr Kef 3710-20 geschikt voor jou. Dankzij een energieklasse van A+++ verbruikt deze vrijstaande koelkast weinig energie. En met een ruimte van 342 liter passen er genoeg boodschappen in voor 5 personen of meer. Je verdeelt deze boodschappen over 5 plateaus naar eigen voorkeur. Groenten en fruit blijven langer vers door de instelbare luchtvochtigheid. Hierdoor heb je geen gerimpelde, uitgedroogde paprika’s en komkommers aan het eind van de week. Ook fijn: met het geluidsniveau van 37 decibel hoor je de koelkast nauwelijks zoemen.

  Quick View
 • Liebherr CNef 4335-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr CNef 4335-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Je koelt al jouw boodschappen in de zuinige A+++ Liebherr CNef 4335-20 koel-vriescombinatie. In het ruime koelgedeelte met een inhoud van 220 liter kan je etenswaren kwijt voor 3 of 4 personen. De glazen plateaus zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast heb je nooit meer last van vieze geurtjes uit de koelkast dankzij het Fresh Air filter. Bewaar je verse producten in de BioCool lade. Je bepaalt zelf de luchtvochtigheid van de lade. Bij een lagere luchtvochtigheid behouden bijvoorbeeld groente en fruit langer hun knapperige structuur. In het ruime vriesgedeelte van 101 liter heb je genoeg ruimte voor jouw favoriete pizzabodem in de transparante lades. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien, aangezien je geen last hebt van ijsvorming.

  Quick View
 • Liebherr ICUS 3324-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr ICUS 3324-20 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr ICUS 3324-20 inbouw koel-vriescombinatie heeft met een totale inhoud van 274 liter genoeg ruimte voor de voorraad boodschappen van een gezin van 3 tot 4 personen. Hij is zeer stil dus je plaatst hem zonder problemen in je open keuken. Verder leg je de boodschappen zonder nadenken neer waar jij wil, want dankzij de luchtcirculatie is het in deze Liebherr koelkast overal even koud. Behalve in de BioCool vershoudlade. Hier reguleer je zelf de luchtvochtigheid wat hem geschikt maakt voor bijvoorbeeld vlees of groente; ze blijven hier tot 2 keer langer vers. Heb je kliekjes over van gisteren? Bewaar ze voor later in de 80 liter ruime vriezer. Let op! Is dit de inbouw koelkast voor jou, maar weet je niet zeker of hij past? Lees hoe je de juiste koelkast kiest.

  Quick View
 • Liebherr IK 1620-20 Koelkasten

  0 out of 5

  Liebherr IK 1620-20 Koelkasten

  0 out of 5

  De Liebherr IK 1620-20 inbouw koelkast is met een geluidsniveau van 33 decibel een stille koelkast. Dit maakt hem geschikt voor in je open keuken. Hij heeft 2 vershoudzones waarin je de luchtvochtigheid gemakkelijk aanpast. Zo creëer je het juiste klimaat voor groente en fruit, waardoor ze tot 2 keer langer vers blijven. Je overige boodschappen leg je overzichtelijk op één van de 3 glazen plateaus. Ze zijn in hoogte verstelbaar, dus je kiest gemakkelijk de indeling die bij jou past. De 1-deurs koelkast koelkast heeft een digitale temperatuurmeter. Je ziet in één oogopslag wat de temperatuur is en past hem snel aan. Handig, de deur sluit automatisch bij een hoek van 30 graden. Een klein tikje is genoeg om hem helemaal te sluiten. Let op! Is dit de inbouw koelkast voor jou, maar weet je niet zeker of hij past? Lees hoe je de juiste koelkast kiest.

  Quick View
Top
X