Product categories

Liebherr GNP 3056-23 Vriezers

Liebherr Vriezers

Showing all 14 results

 • Liebherr GNP 3056-23 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 3056-23 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GNP 3056-23 hoef je nooit te ontdooien dankzij NoFrost. Handig, want zo heb je minder onderhoud. Met een inhoud van 257 liter en 8 lades heb je genoeg ruimte om je eten in te vriezen. De vriezer biedt plek voor 7 volle boodschappentassen aan producten. Haal je veel boodschappen in één keer? Dan is het handig om de optie supervriezen te gebruiken. Met SuperFrost daalt de temperatuur naar -32°C, waardoor je producten snel en met behoud van vitaminen invriest. Met de uitneembare plateaus bewaar je zelfs de grootste ijstaart in je vriezer, zonder dat deze beschadigt.

  Quick View
 • Liebherr GT 3632-22 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GT 3632-22 Vriezers

  0 out of 5

  De ruime Liebherr GT3632-22 vul je met maar liefst 9 volle shopper boodschappentassen. Hij heeft namelijk een inhoud van 324 liter. Nadat de vriezer gevuld is met je flinke lading boodschappen gaat de functie supervriezen aan. Hiermee blijven je ijstaart en vissticks diep bevroren. Je meestgebruikte diepvriesproducten verdeel je over de 2 voorraadkorven. Hiermee pak jij snel een zak haricot verts of een doos kaassoufflés. Door Low Frost hoef jij je vriezer maar één of 2 keer per jaar te ontdooien. Ook zorgt dit systeem ervoor dat de deur soepel blijft open- en dichtgaan.

  Quick View
 • Liebherr GT 3032-23 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GT 3032-23 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GT3032-23 is een vrieskist met 284 liter inhoud. Daarmee vul je maar liefst 8 volle shopper boodschappentassen mee. Plaats de vriezer gerust in je schuur, kelder of garage. Hij heeft namelijk een minimale omgevingstemperatuur van 15 graden Celsius. Wanneer je de vrieskist hebt gevuld met je boodschappen, gebruik je de functie supervriezen om de temperatuur tijdelijk te verlagen. Zo blijven je bitterballen en diepvriesfriet koud en vers. Na een paar uur schakelt de vriezer over naar de ingestelde temperatuur. Door Low Frost hoef je de vrieskist maar één of 2 keer per jaar te ontdooien. Dit komt doordat Low Frost ijsvorming vermindert. De deksel blijft hierdoor soepel open- en dichtgaan.

  Quick View
 • Liebherr GNP 3013-22 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 3013-22 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GNP 3013-21 is een vrieskast die je dankzij No Frost niet meer hoeft te ontdooien. De vrieskast heeft een inhoud van 257 liter verdeeld over 8 lades. Wanneer je veel boodschappen tegelijkertijd doet, is het handig om de optie supervriezen te gebruiken. Dit zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C, zodat producten hun vitaminen en smaak behouden. De vriezer heeft ook uitneembare glazen plateaus. Zo deel jij de vrieskast naar wens in wanneer je er een grote ijstaart in kwijt wil.

  Quick View
 • Liebherr GPesf 1476-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GPesf 1476-20 Vriezers

  0 out of 5

  Wanneer je je diepvriesboodschappen aanvult in de Liebherr GPesf 1476-20, zorgt de supervriesfunctie ervoor dat je etenswaren snel worden gekoeld. Zo koel je grote hoeveelheden etenswaren gemakkelijk in één keer en behoud je de vitamines en mineralen van de etenswaren. Etenswaren die al in de vriezer liggen veranderen hierdoor ook niet van temperatuur door de warme producten die uit je boodschappentas of auto komen. Naast degelijke koeling heeft de Liebherr vriezer een aantal handige snufjes. Zo hoef je door Low Frost minder vaak te ontdooien, heeft de vriezer verstelbare pootjes zodat hij ook geschikt is voor minder vlakke vloeren en heeft hij een lange bewaartijd van 24 uur bij stroomuitval.

  Quick View
 • Liebherr GN 5235-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GN 5235-20 Vriezers

  0 out of 5

  Zoek je een zeer energiezuinige vrieskast, dan is de extra brede Liebherr GN 5235-20 een mooie oplossing. Met een energieklasse van A+++-20% is deze vriezer 20% zuiniger dan een A+++ model. Hij heeft genoeg ruimte voor 7 volle boodschappentassen. Deze zijn snel ingevroren en blijven lang houdbaar. Heb je groente of fruit van de volkstuin? Dan bewaar je deze in de kleine lade onderin. Ondanks dat de Liebherr vriezer zwaar is, krijg jij hem gemakkelijk open met de anti-vacuüm hevelgreep. Zet hem gerust in de schuur of bijkeuken: met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden Celsius kan hij prima tegen een koude stoot.

  Quick View
 • Liebherr GN 5275-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GN 5275-20 Vriezers

  0 out of 5

  In de Liebherr GNP 5275-20 vriezer heb je genoeg ruimte om boodschappen voor 6 personen te bewaren of om de oogst van je moestuin te bevriezen. Hij heeft namelijk een inhoud van 360 liter verdeeld over 8 transparante lades, en is 70 centimeter breed. Deze lades open en sluit je soepel, want ze staan op wieltjes. Door de transparante fronten zie je precies waar jij de zak bevroren doperwten heb gelaten. Ook ’s avonds vind je gemakkelijk een snack in de vriezer, want hij heeft binnenverlichting. Dankzij No Frost hoef jij geen tijd vrij te maken om de vriezer te ontdooien. De vriezer voert namelijk vocht en warme lucht af, waardoor ijs geen kans krijgt om zich op te stapelen.

  Quick View
 • Liebherr GT4232-22 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GT4232-22 Vriezers

  0 out of 5

  In deze Liebherr GT 4232-22 bewaar je 10 volle shopper boodschappentassen. De vrieskist heeft een ruime inhoud van 380 liter. Dankzij de minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius plaats je de vriezer zonder zorgen in de schuur of kelder. Wil je makkelijk bij je producten kunnen? Plaats deze dan in één van de 2 voorraadkorven. Zo hoef je niet je hele arm in de koude vriezer te steken om je favoriete diepvriesfruit te pakken. Je blauwe bessen kan je los op het invriesplateau leggen om ze in te vriezen. Zo plakken je etenswaren niet aan elkaar vast. De vriezer heeft een lagere luchtvochtigheid door Low Frost. Je hoeft hierdoor je vriezer maar 1 à 2 keer te ontdooien.

  Quick View
 • Liebherr GP 1476-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GP 1476-20 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GP 1476-20 is en compacte vrijstaande vrieskast. Ondanks de breedte van slechts 60 centimeter heeft hij toch een netto inhoud van 103 liter. Handig om te gebruiken als je koelkast maar een klein of zelfs helemaal geen vriesvak heeft. Hij functioneert bij een buitentemperatuur van -15 graden Celsius. Je kunt hem gewoon in de schuur of garage plaatsen. De vriezer heeft 4 transparante lades, hierdoor zie je direct wat er allemaal in ligt. Door het SmartFrost systeem is er weinig ijsvorming en hoef je niet vaak te ontdooien. En mocht de stroom een keer uitvallen, dan houdt deze vriezer je etenswaren nog 24 uur goed.

  Quick View
 • Liebherr GNP 2313-21 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 2313-21 Vriezers

  0 out of 5

  De Liebherr GNP 2313-21 is een vrijstaande vrieskast met een inhoud van 185 liter. In de 6 transparante vrieslades bewaar je op een overzichtelijke manier je etenswaren. Je trekt de vrieslades dankzij de transportgrepen met wieltjes gemakkelijk naar je toe. Heb je liever een indeling met glasplateaus? Geen probleem. De lades zijn volledig uitneembaar. Door in de binnenruimte continu een koude lucht te laten circuleren, hoef je deze vriezer nooit te ontdooien. En ook temperatuurschommelingen zijn met deze vrieskast verleden tijd. Als je de deur open laat staan, klinkt automatisch een signaal.

  Quick View
 • Liebherr GNP 2713-23 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GNP 2713-23 Vriezers

  0 out of 5

  Houd je eten goed vers met de Liebherr GNP 2713-22. Gebruik de optie supervriezen, zodat het groente en fruit hun vitamines behouden. De binnenruimte is verdeeld in 7 transparante vrieslades. Zo zie je bij het openen van de deur direct wat je nog hebt liggen. Laat je de deur per ongeluk open staan? Dan herinnert de vriezer je hieraan door middel van een geluidssignaal. Wanneer je een keer meer ruimte nodig hebt, haal je eenvoudig lades en plateaus weg. Ontdooien is dankzij No Frost niet meer nodig.

  Quick View
 • Liebherr GP 2733-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GP 2733-20 Vriezers

  0 out of 5

  In de Liebherr GP 2733-20 heb je voldoende vriesruimte voor het eten van 3 tot 4 personen. Er staan 7 vrieslades tot je beschikking. Je ziet in 1 oogopslag wat je nog op voorraad hebt. Heeft een indeling met glasplateaus jouw voorkeur? Dan haal je de lades eenvoudig uit. Of kies voor een gecombineerde indeling met vrieslades en plateaus. Handig, want zo vinden alle diepvriesproducten een eigen plekje. Aan de bovenkant vind je de digitale temperatuurregeling. Je stelt hiermee de vriestemperatuur goed af op jouw voorraad voor een nog langere houdbaarheid van het eten.

  Quick View
 • Liebherr GN 1066-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GN 1066-20 Vriezers

  0 out of 5

  Met de Liebherr GN 1066-20 haal je een compacte vrieskast in huis om het eten van 1 of 2 personen in te vriezen. De 3 vrieslades zijn goed voor een totale inhoud van 91 liter. Heeft een indeling met 2 glasplateaus jouw voorkeur? Dan vervang je eenvoudig de lades voor glasplateaus. Zo maak je zelfs plek voor een hoge ijstaart. Door met No Frost de koude lucht in de binnenruimte te laten circuleren, voorkomt de vriezer ijs- en rijpvorming. Ontdooien is met deze vriezer dus niet nodig.

  Quick View
 • Liebherr GP 1486-20 Vriezers

  0 out of 5

  Liebherr GP 1486-20 Vriezers

  0 out of 5

  Met een energieklasse van A+++ is de Liebherr GP 1486-20 een zeer zuinige vrieskast. Concreet betekent het dat deze vriezer je maar zo’n 23 euro per jaar aan energie kost. Dit tafelmodel heeft een netto inhoud van 103 liter. De 4 lades zijn transparant dus je ziet precies wat er in zit. Door de temperatuur weergave zie je altijd hoe koud het is in de vriezer. Mocht de temperatuur onverhoopt een keer oplopen, dan geeft de vriezer een temperatuuralarm af. Hij is uitgerust met een SmartFrost systeem, dat bekent dat zich weinig ijs in de lades en op de verpakking vormt. Ook een stroomstoring kan hij goed doorstaan; zonder stroom blijft de inhoud van de vriezer namelijk nog zo’n 24 uur goed.

  Quick View
Top
X