Product categories

Medisana UHW Duo Pack Luchtbevochtigers

Medisana Luchtbevochtigers

Showing all 4 results

 • Medisana UHW Duo Pack Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Medisana UHW Duo Pack Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Met dit pakket haal je niet één keer, maar twee keer de Medisana UHW in huis. Handig, wanneer je de luchtvochtigheid wilt verbeteren in meerdere ruimtes. Ze hebben een geluidsniveau van onder de 50 decibel en op de energierekening zie je ze (bijna) niet terug. De bevochtigers zijn geschikt voor maximaal 30 vierkante meter. Dus met 2 luchtbevochtigers bevochtig je tot wel 60 vierkante meter. Het leefmilieu gaat met sprongen vooruit als ze hun werk doen. De traploos regelbare vernevelingssterkte van deze ultrasoonbevochtigers stelt je in staat om ieder bevochtigingsniveau in te stellen. Bij de luchtbevochtigers ontvang je 2 reinigingsborstels, deze zitten verstopt onder de watertanks. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Voor het verwijderen van kalkresten gebruik je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur.

  Quick View
 • Medisana AH670 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Medisana AH670 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Met de Medisana AH670 haal je naast een ultrasone luchtbevochtiger, ook gelijk een sfeerlicht én geurverspreider in huis. Stel met de meegeleverde afstandsbediening een kleur in en de luchtbevochtiger dient gelijk als sfeerverlichting of nachtlamp. Wanneer je de geïntegreerde dispenser vult met jouw favoriete geurolie, verspreidt de luchtbevochtiger een heerlijke geur in huis. Handig, want zo is het niet nodig aparte geurstokjes neer te zetten. Gebruik de timerfunctie om vooraf in te stellen hoe lang je wilt dat de luchtbevochtiger aan staat. Hierdoor is het niet nodig thuis te blijven om `m weer uit te zetten en gebruik je `m ook gemakkelijk `s nachts. De maximale looptijd is 9 uur maar is de watertank eerder leeg dan schakelt hij automatisch uit. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Voor het verwijderen van kalkresten gebruik je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur.

  Quick View
 • Medisana AH662 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Medisana AH662 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  De Medisana AH662 zorgt voor de ideale luchtvochtigheid in ruimtes tot 8 vierkante meter. De ultrasone luchtbevochtiger werkt met trillingen onder water waardoor minuscule waterdruppels de lucht bevochtigen. Daarnaast is het mogelijk om een paar druppels geurolie toe te voegen aan het water. Zo wordt er een heerlijke geur verspreidt. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Voor het verwijderen van kalkresten gebruik je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur.

  Quick View
 • Medisana AH675 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Medisana AH675 Luchtbevochtigers

  0 out of 5

  Dankzij de ingebouwde hygrometer van de Medisana AH675 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in de kamer. Om de luchtvochtigheid te verbeteren kies je een luchtvochtigheidsgraad tussen de 40% en 95%. Op het display zie je welke luchtvochtigheidsgraad je hebt ingesteld. Daarnaast geeft ‘ie ook de huidige luchtvochtigheid weer. Wil je ook een lekker geurtje verspreiden? Voeg dan wat druppels aroma essence toe aan het waterreservoir.

  Quick View
Top
X