Product categories

Miele DA 2450 Afzuigkappen

Miele Afzuigkappen

Showing all 5 results

 • Miele DA 2450 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Miele DA 2450 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Miele DA 2450 past vanwege zijn breedte van 53 centimeter gemakkelijk in een klein keukenkastje. Handig, als jij een dampvrije keuken wilt maar niet veel ruimte hebt voor een afzuigkap. Toch is deze energiezuinige afzuigkap met zijn afzuigcapaciteit ook geschikt voor een keuken van 20 m². Is er iets misgegaan tijdens het koken of heb je even wat meer afzuigkracht nodig? Schakel de intensiefstand in, die na 5 minuten automatisch weer terugschakelt. Zo blijf jouw keuken fris maar bespaar je energie. De afzuigkap is gemakkelijk schoon te maken, evenals de bijbehorende vetfilters. Omdat de filters 10 lagen hebben, gaat er geen vet in de afvoerbuis zitten. Hierdoor hebben zowel de afzuigkap als de afvoerbuis een lange levensduur. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

  Quick View
 • Miele DA 1260 es Afzuigkappen

  0 out of 5

  Miele DA 1260 es Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Miele DA 1260 es is een compacte onderbouw afzuigkap die je installeert onder je keukenkastje. Het apparaat is 60 centimeter breed en heeft 4 vermogensstanden. Dreigt je biefstuk aan te branden? Schakel dan de intensiefstand in voor wat extra afzuigcapaciteit. Hiermee voer je alle kookdampen netjes af. Dankzij de heldere led verlichting heb je goed zicht op je pannen. Zo voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je gerecht. De meegeleverde, metalen vetfilters hebben 10 lagen. Hierdoor komen er geen vetresten in je afvoersysteem terecht. Je maakt de filters eenvoudig schoon door ze in de vaatwasser te plaatsen. Of gebruik een sopje om ze te reinigen. Zo hoef je niet steeds nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Miele DA-1260 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Miele DA-1260 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Miele DA-1260 is een 60 centimeter brede onderbouw afzuigkap met 4 afvoerstanden, waaronder 1 intensiefstand. Gebruik de intensiefstand voor extra afzuigkracht. Deze schakelt na een paar minuten automatisch weer terug naar stand 3, zodat je niet te veel energie verbruikt. De filters zijn uitwasbaar en zorgen ervoor dat er geen vet in de afvoerbuis komt. Je klikt ze gemakkelijk uit de afzuigkap. De gladde onderkant van de afzuigkap maak je gemakkelijk schoon. Zo weet je zeker dat je afzuigkap lang mee gaat en je nog lang van een frisse keuken geniet. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Miele DA 3366 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Miele DA 3366 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Miele DA- 336 is een 59,5 centimeter brede vlakscherm afzuigkap voor grote keukens. De kap beschikt over een luchtafvoersysteem. De afzuigkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 430m³/uur in de Boosterstand. Handig voor als je graag wokgerechten klaarmaakt of andere gerechten waar veel dampen en geuren afkomen. Deze stand voert grote hoeveelheden lucht af en schakelt na 5 minuten automatisch terug naar stand 3. Zo verbruik je nooit teveel energie en blijf je keuken niet ruiken. De kap heeft een geluidsniveau van 58 decibel. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • Miele DA 1200 es Afzuigkappen

  0 out of 5

  Miele DA 1200 es Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Miele DA 1200 es is een onderbouw afzuigkap die dankzij zijn formaat geschikt is voor boven een 5- of 6 pits kookplaat. Het apparaat is 100 centimeter breed en installeer je onder je keukenkastje. Tijdens het koken schakel je de heldere led verlichting in. Zo zie je meteen wanneer je gerecht dreigt aan te branden. Kies uit 1 van de 4 vermogensstanden en gebruik de intensiefstand voor extra vermogen. De bijgeleverde metalen vetfilters hebben 10 lagen. Hierdoor houden ze extra veel vet tegen en gaan ze lang mee. Je plaatst de filters in de vaatwasser of maakt ze schoon met een sopje. Zo hoef je niet steeds nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
Top
X