Product categories

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachines

Miele Wasmachines

Showing 1–16 of 25 results

 • Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is een ruime, energiezuinige wasmachine voor een huishouden van 5 personen of meer. De wasautomaat sproeit water van bovenaf over je kleding. De PowerWash techniek zorgt er zo voor dat je water bespaart en toch effectief vlekken verwijdert. Je hebt keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en jeans. Met het QuickPowerWash programma was je een halfvolle trommel binnen 60 minuten schoon. Voor mini-wasjes gebruik je het SingleWash programma, waarmee je energiezuinig je lievelingsshirt wast. Naast je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in het CapDosing vak. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Je wollen trui blijft zo langer mooi.

  Quick View
 • Miele WWE 660 W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWE 660 W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Met de WWE 660 W1 TwinDos en 2 navulreservoirs haal je alles in huis om je kleding op de juiste manier te wassen. De reservoirs vul je met eigen wasmiddel en wasverzachter. Je plaatst de reservoirs onderin het apparaat. Kies vervolgens voor één van de 12 programma’s. Het resultaat: de wasmachine doseert bij elke belading precies genoeg wasmiddel en wasverzachter. Dat bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar je kleding gaat ook nog eens langer mee. De wasmachine is met een vulgewicht van 8 kilo geschikt voor een huishouden van 4 personen. Ben je vaak weg van huis? Dan bedien je hem ook op afstand met de Miele@Home app.

  Quick View
 • Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft 32 wasprogramma’s voor de was van 5 personen of meer. De automatische dosering van TwinDos wasmiddel zorgt ervoor dat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Je kleding en beddengoed blijven zo langer als nieuw. Om je eigen wasmiddel automatisch te doseren, schaf je Miele navulreservoirs aan. Of je voegt je wasmiddel handmatig toe via het zeepbakje. Voor specifieke soorten was, zoals wol of zijde, gebruik je CapDosing. Per wasbeurt voeg je één wascapsule aan de lade toe. Je hebt zo genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Door de koolborstelloze ProfiEco motor heb je tot slot minder last van lawaai. Ook gaat de wasmachine dankzij deze duurzame motor langer mee.

  Quick View
 • Miele PWM 300 Wasmachines

  0 out of 5

  Miele PWM 300 Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele PWM 300 SmartBiz is een professionele wasmachine die je bijvoorbeeld in je kapperszaak, restaurant of sportclub zet. De wasmachine is geschikt voor intensief gebruik en gaat gemiddeld de helft langer mee dan een huishoudelijk model. Voor sterk vervuilde bedrijfskleding gebruik je het intensieve programma. Hiermee was je tot wel 90°C grondig schoon. Voor vaatdoeken en washandjes gebruik je het programma voor schoonmaaktextiel. Ook als je geen bedrijf hebt, maar wel meerdere keren per dag wast, plaats je de wasmachine gerust bij je thuis. Je doet met 7 kilogram vulgewicht energiezuinig de was van 1 of 2 personen per keer. Je wasgoed slijt minder snel dankzij de honingraatstructuur van de SoftCare trommel. Tafellakens, beddengoed en handdoeken gaan hierdoor langer mee.

  Quick View
 • Miele WSD 123 WCS + Miele TSB 143 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WSD 123 WCS + Miele TSB 143 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WSD 123 WCS + Miele TSB 143 WP houd je je was langer mooi door deze met CapDosing wascapsules te beschermen. Wasmachine Je hebt met 8 kilogram vulgewicht genoeg plek voor de was van 3 of 4 personen. Met de draaiknop heb je keuze uit wasprogramma’s voor bijvoorbeeld fijne was, wol en overhemden. Om je was langer mooi te houden, gebruik je bij elke wasbeurt 1 CapDosing wascapsule. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen wasmiddel te gebruiken. Wasdroger Na het wassen droog je energiezuinig met de A++ warmtepompdroger. De trommel heeft een vulgewicht van 7 kilogram. Het PerfectDry systeem beschermt je was met vochtigheidssensoren. Zodra je was droog is, stopt de wasdroger automatisch. Zo hoef je niet bang te zijn dat je was krimpt.

  Quick View
 • Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een ruime, energiezuinige wasmachine met genoeg plek voor de was van 5 personen of meer. De wasmachine heeft 24 wasprogramma’s voor bijvoorbeeld fijne was, overhemden en sportkleding. Het TwinDos systeem doseert je wasmiddel automatisch, zodat je was langer mooi blijft. Voor je favoriete wollen trui gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. Wil jij je eigen wasmiddel of wasverzachter gebruiken? Voeg dit handmatig toe via het zeepbakje of koop navulbare Miele reservoirs voor automatische dosering. Het AllWater systeem heeft 3 aansluitingen voor de aanvoer van warm water, bron- en regenwater, waardoor je zuinig en milieubewust wast. Je bedient de wasmachine indien gewenst vanaf je werk met je smartphone of tablet.

  Quick View
 • Miele WWR 760 WPS TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWR 760 WPS TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WWR 760 WPS TwinDos en 2 navulreservoirs maken het wasproces voor jou gemakkelijk en snel. Je plaatst de navulreservoirs onderin je wasmachine. Eenmaal gevuld met je wasmiddel en wasverzachter naar keuze, gaat het doseren bij elke wasbeurt automatisch en precies. Zo gebruik je nooit een druppel te veel en krijgt elk kledingstuk de juiste behandeling. De wasmachine is met energieklasse A+++-40% zeer energiezuinig en bedien je ook op afstand met een app op je telefoon. Heb je haast? Dan was je met het snelprogramma QuickPowerWash een kleine belading binnen 59 minuten schoon.

  Quick View
 • Miele WWI 660 XL W1 TwinDos met navulreservoirs en 4 flessen Robijn Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWI 660 XL W1 TwinDos met navulreservoirs en 4 flessen Robijn Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + navulreservoirs + Robijn wasmiddel (4 flessen) laat jij je eigen Robijn wasmiddel automatisch doseren. Onder in de wasmachine zitten 2 standaard TwinDos reservoirs met Miele wasmiddel. Deze maak je eerst op en vervolgens ga je over op de navulreservoirs. Deze lege kokers vul je bijvoorbeeld met Robijn wasmiddel. Hiermee heb je genoeg voor 84 witte wasbeurten en 84 gekleurde wasbeurten. De energiezuinige TwinDos wasmachine doseert dit wasmiddel automatisch. De navulreservoirs zijn blijvend te vullen. Zo hoef je zelf niet kleine beetjes te doseren en blijft je kleding langer mooi. Je hebt keuze uit 22 programma’s voor bijvoorbeeld wol, donker wasgoed en overhemden. De energiezuinige wasmachine bedien je indien gewenst op afstand met je smartphone of tablet.

  Quick View
 • Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + 2 navulreservoirs Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWI 660 XL W1 TwinDos en de 2 navulreservoirs haal je een wasmachine in huis die elke wasbeurt automatisch voor je doseert. De navulreservoirs hebben een inhoud van 1,5 liter en vul je met je favoriete wasmiddel en wasverzachter. Plaats ze onderin de Miele en de wasmachine doet de rest. Dankzij de precieze dosering gebruik je geen druppel wasmiddel of wasverzachter te veel en blijft je kleding langer mooi. Je beschikt met de Miele over 12 wasprogramma’s voor onder meer wol, overhemden en outdoorkleding. De A+++-10% wasmachine is niet alleen zuinig, maar ook nog eens slim. Je bedient hem namelijk waar en wanneer je wil met de app op je smartphone.

  Quick View
 • Miele WWI 660 XL W1 TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWI 660 XL W1 TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWI 660 XL W1 TwinDos was je de kleding van 5 personen of meer energiezuinig schoon. De wasmachine doseert met TwinDos automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je gebruikt hierdoor nooit te veel, waardoor je was langer als nieuw blijft. Voor het automatisch doseren van je eigen wasmiddel en wasverzachter, schaf je 2 navulbare TwinDos reservoirs aan. Je delicate wasgoed geef je extra aandacht met CapDosing wascapsules. Per wasbeurt gebruik je 1 capsule. Via de wasmiddellade is het ook mogelijk om je eigen wasmiddel of wasverzachter handmatig toe te voegen. Om je wasmachine vanaf je werk te bedienen, koppel je deze aan je smartphone of tablet. Met de Miele@Home app zie je precies wanneer het wasprogramma klaar is.

  Quick View
 • Miele WWF 120 WCS Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWF 120 WCS Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WWF 120 WCS is een energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++-10%. Dit betekent dat de wasautomaat 10% zuiniger is dan A+++. Je hebt keuze uit 12 verschillende wasprogramma’s waarmee je bijvoorbeeld je wollen trui of lievelingsjeans wast. De wasmachine geeft per programma aan hoeveel kilo wasgoed er in de wasmachine mag. Vervolgens past de beladingssensor het water- en energieverbruik hierop aan. Hierdoor bespaar je eenvoudig op je energierekening. Klaar met wassen? De wasmachine reinigt zelf de wasmiddellade en de trommel, zodat je geen last hebt van zeepresten en muffe geurtjes. De wasmachine beschikt ook over CapDosing waarbij je gebruik maakt van speciale Miele caps. Deze caps bevatten genoeg wasmiddel voor specifieke soorten was. Wil je niet met caps wassen, gebruik dan je eigen wasmiddel.

  Quick View
 • Miele WWE 660 W1 TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWE 660 W1 TwinDos Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WWE 660 W1 TwinDos is geschikt voor de was van 4 personen en voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Zo gebruik je altijd precies genoeg en blijft je was langer mooi. Je gebruikt TwinDos met je eigen wasmiddel of wasverzachter door navulbare Miele reservoirs te kopen. Daarnaast blijft het ook mogelijk om je eigen wasmiddel via de lade toe te voegen. Om wasgoed van bijvoorbeeld wol of zijde een speciale behandeling te geven, gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in het klepje van de wasmiddellade. Via de app zie je precies hoelang de wasmachine nog bezig is. Is je wasmiddel op? Je krijgt vanzelf een melding op je smartphone of tablet en bestelt dit via de app bij.

  Quick View
 • Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  De Miele WWI 660 XL W1 TwinDos + Miele TWE 620 WP set wast en droogt de kleding van een huishouden van 5 personen of meer. Wasmachine De wasmachine doseert met het TwinDos systeem automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. Hierdoor verbruik je nooit meer dan nodig is. De wasmachine aanzetten doe je vanaf de bank met de speciale applicatie. Kies één van de 22 programma’s voor je wasgoed en zie meteen hoelang het duurt voor het apparaat klaar is. Met een vulgewicht van 9 kilo is deze wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Wasdroger De wasdroger heeft 11 verschillende droogprogramma’s voor 8 kilo wasgoed. Zo droogt het apparaat delicate stoffen zoals lingerie extra voorzichtig. En de speciale trommelstructuur voorkomt slijtage aan je kleding. Het Fragrancedos-systeem verfrist je kleding tijdens het drogen met speciale geurflacons. Zo ruikt je kleding extra fris wanneer je het uit de trommel haalt. Vanwege de lage vochtuitstoot plaats je de wasdroger ook in kleinere ruimtes.

  Quick View
 • Miele WWE 320 WCS W1 PowerWash 2.0 + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWE 320 WCS W1 PowerWash 2.0 + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWE 320 WCS W1 PowerWash 2.0 + Miele TWE 620 WP was en droog je zeer energiezuinig het wasgoed van 3 of 4 personen. Wasmachine Met PowerWash 2.0 sproeit de wasmachine water over je kleding in de trommel. Hierdoor is er minder water nodig voor een schoon wasresultaat. Dankzij deze techniek bespaar je water en energie. De trommel heeft 8 kilo vulgewicht. Heb je een kleinere belading? Gebruik dan het snelprogramma QuickPowerWash, dat 5 kilo kleding in 1 uur schoon wast. Wasdroger De A+++ warmtepompdroger droogt zeer energiezuinig 8 kilo kleding. Door Perfect Dry blijft je wasgoed langer mooi. De vochtigheidssensoren meten continu of je kleding al droog is. Zodra je broek of trui droog is, stopt de wasdroger automatisch. Het vocht komt in een condensbak, maar je kan dit ook afvoeren met de meegeleverde slang.

  Quick View
 • Miele WWG 120 XL WCS + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWG 120 XL WCS + Miele TWE 620 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWG 120 XL WCS + Miele TWE 620 WP was je 9 kilo wasgoed en stop je 8 kilo in de zeer energiezuinige A+++ warmtepompdroger. Wasmachine Om het wasgoed van 5 personen of meer te wassen, heb je keuze uit programma’s voor bijvoorbeeld katoen, wol en overhemden. Wil jij je favoriete trui een extra speciale behandeling geven? Gebruik dan CapDosing wascapsules. Per wasbeurt stop je 1 capsule in de zelfreinigende wasmiddellade. Na het wassen centrifugeert de wasmachine je kleding met 1600 toeren per minuut. Wasdroger De warmtepompdroger is met energieklasse A+++ zeer energiezuinig. Door de Perfect Dry vochtigheidssensoren hoef je niet bang te zijn dat je nieuwe beddengoed krimpt. Zodra de stof droog genoeg is, stopt de wasdroger automatisch. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi. Om je beddengoed een frisse geur te geven, gebruik je een FragranceDos geurflacon. Deze gaat zo’n 50 droogbeurten mee.

  Quick View
 • Miele WWR 760 WPS TwinDos + Miele TWR 860 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Miele WWR 760 WPS TwinDos + Miele TWR 860 WP Wasmachines

  0 out of 5

  Met de Miele WWR 760 WPS TwinDos + Miele TWR 860 WP was en droog je zeer energiezuinig het wasgoed van 5 personen of meer en beschik je over TwinDos en PowerWash. Wasmachine Het TwinDos reservoir onderin voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Hierdoor hoef je niet zelf te doseren en blijft je kleding langer mooi. Met PowerWash sproeit de wasmachine van bovenaf water over je kleding, waardoor je minder water en energie verbruikt. Je bedient de wasautomaat op afstand met je smartphone of tablet. De wasmachine is 40% zuiniger dan A+++. Wasdroger Net als de wasmachine bedien je de droger op afstand met WiFiConn@ct. Zo zie je vanaf je werk hoe lang het drogen nog duurt. Met energieklasse A+++ is de warmtepompdroger zeer energiezuinig. Het apparaat beschikt over FragranceDos², waardoor je tussen 2 geurflacons kan afwisselen. Een flacon gaat zo’n 50 droogbeurten mee. Hiermee geef jij je beddengoed een frisse geur.

  Quick View
Top
X