Product categories

Mio Pilot 15 LM Europa autonavigatie

Mio autonavigatie

Showing all 3 results

 • Mio Pilot 15 LM Europa autonavigatie

  0 out of 5

  Mio Pilot 15 LM Europa autonavigatie

  0 out of 5

  De Mio Pilot 15 LM is een basis autonavigatiesysteem met een eenvoudig menu, zodat je gemakkelijk en snel je bestemming instelt. Je ziet de weg op het anti-reflecterende beeldscherm en hoort het wanneer je af moet slaan. Het toestel laat je nuttige plaatsen zien, zoals restaurants en tankstations. Zo sta je niet gauw onverwachts zonder benzine.

  Quick View
 • Mio Spirit 8670 FEU LM Truck autonavigatie

  0 out of 5

  Mio Spirit 8670 FEU LM Truck autonavigatie

  0 out of 5

  De Mio Spirit 8670 vindt voor jouw vrachtwagen of camper altijd de snelste route. Het navigatiesysteem vindt deze route door de afmetingen, het gewicht en de lading van je voertuig in te vullen. Zo kom je nooit meer te lage bruggen, te smalle wegen of andere vervelende obstakels tegen. Dankzij de levenslange kaartupdates kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Met de ingebouwde TMC-ontvanger ben je altijd op de hoogte van de actuele verkeersinformatie en kun je de files mijden. Sluit je smartphone aan via Bluetooth om ook tijdens het rijden bereikbaar te zijn en handsfree te bellen. Let op: de Mio software werkt niet op een Apple computer.

  Quick View
 • Mio Spirit 7700 Truck, Camper en Caravan autonavigatie

  0 out of 5

  Mio Spirit 7700 Truck, Camper en Caravan autonavigatie

  0 out of 5

  Met de Mio Spirit 7700 stap je zorgeloos de auto, camper of vrachtwagen in. Naast dat dit navigatiesysteem je van A naar B brengt, biedt deze Mio meer functies. Zo weet je dankzij de rijbaanbegeleiding ruim op tijd op welke baan je moet voorsorteren. Bovendien vind je eenvoudig een parkeerplek. Als je binnen een kilometer van je bestemming bent, komt de Parking Assistance namelijk in actie. Hierdoor begeleidt deze Mio je uit zichzelf naar een parkeerplaats in de buurt. Daarnaast voorkom je boetes dankzij de flitspaalverklikker. Rijd je in een vrachtwagen? Met de speciale modus stuurt dit toestel je dan alleen via wegen die voor een vrachtwagen goed toegankelijk zijn. Bij dit navigatiesysteem ontvang je onbeperkt gratis kaartupdates.

  Quick View
Top
X