Product categories

Motorola S3012 Vaste telefoons

Motorola Vaste telefoons

Showing all 6 results

 • Motorola S3012 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola S3012 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Met de Motorola S3012 ben je thuis altijd bereikbaar. In het telefoonboek bewaar je 100 contactpersonen. Daarnaast slaat deze vaste telefoon tot wel 50 gemiste oproepen op, waardoor je deze nummers gemakkelijk terugbelt. Bij een inkomende oproep zie je gelijk wie jou belt dankzij nummerherkenning. Dankzij de grote toetsen en het heldere display is de telefoon gemakkelijk in gebruik. Het instelbare volume en de extra luide bel zorgen ervoor dat je niet snel meer een oproep mist. Wil je in meerdere kamers bereikbaar zijn? Dat kan. De set is uit te breiden tot maar liefst 5 handsets. Ben je even niet bereikbaar? Dan neemt het antwoordapparaat tot 30 minuten aan berichten op.

  Quick View
 • Motorola O212 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola O212 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Dankzij een groter bereik en de stevige behuizing onderscheid de Motorola O212 zich van andere vaste telefoons. Het toestel is stof, schok- en waterbestendig en komt het beste tot zijn recht in een omgeving waar het tegen een stootje moet kunnen. Met de verwisselbare antenne vergroot je het bereik van de handset tot maximaal 1 km. Dankzij de riemclip heb je het toestel altijd binnen handbereik. In het telefoonboek is ruimte voor 200 contactpersonen. Wil je op meer dan 2 plekken bereikbaar zijn? Breid het basisstation dan uit tot maximaal 11 handsets.

  Quick View
 • Motorola O211 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola O211 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Dankzij een groter bereik en de stevige behuizing onderscheid de Motorola O211 zich van andere vaste telefoons. Het toestel is stof-, schok- en waterbestendig en komt het beste tot zijn recht in een omgeving waar het tegen een stootje moet kunnen. Met de verwisselbare antenne vergroot je het bereik van de handset tot maximaal 1 km. Dankzij de riemclip heb je het toestel altijd binnen handbereik. In het telefoonboek is ruimte voor 200 contactpersonen. Wil je op meerdere plekken bereikbaar zijn? Kies dan voor de Motorola O212 met 2 handsets of breid het basisstation uit tot maximaal 11 handsets.

  Quick View
 • Motorola TD1002 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola TD1002 Vaste telefoons

  0 out of 5

  De Motorola TD1002 is een stijlvolle vaste telefoon met handige functies. Het telefoonboek biedt plaats voor 50 contactpersonen waardoor je vrienden en familie snel belt. Dankzij het verlichte toetsenbord gebruik je de telefoon ook gemakkelijk in het donker. Kom je handen tekort? Zet het toestel dan op de handsfree stand. De Motorola TD1002 heeft standaard 2 handsets is uitbreidbaar tot maximaal 4 handsets.

  Quick View
 • Motorola S3001 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola S3001 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Met de Motorola S3001 ben je thuis altijd bereikbaar. In het telefoonboek bewaar je 100 contactpersonen. Daarnaast slaat deze vaste telefoon tot wel 50 gemiste oproepen op, waardoor je deze nummers gemakkelijk terugbelt. Bij een inkomende oproep zie je gelijk wie jou belt dankzij nummerherkenning. Dankzij de grote toetsen en het heldere display is de telefoon gemakkelijk in gebruik. Het instelbare volume en de extra luide bel zorgen ervoor dat je niet snel meer een oproep mist. Dank Wil je in meerdere kamers bereikbaar zijn? Dat kan. Kies de Motorola S3002 met 2 handsets of breid de set uit tot maar liefst 5 handsets.

  Quick View
 • Motorola S3002 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Motorola S3002 Vaste telefoons

  0 out of 5

  Met de Motorola S3002 ben je thuis altijd bereikbaar. In het telefoonboek van de Motorola S3002 bewaar je 100 contactpersonen. Daarnaast slaat deze vaste telefoon tot wel 50 gemiste oproepen op, waardoor je deze nummers gemakkelijk terugbelt. Bij een inkomende oproep zie je gelijk wie jou belt dankzij nummerherkenning. Dankzij de grote toetsen en het heldere display is de telefoon gemakkelijk in gebruik. Het instelbare volume en de extra luide bel zorgen ervoor dat je niet snel meer een oproep mist. Wil je in meerdere kamers bereikbaar zijn? Dat kan. De set is uit te breiden tot maar liefst 5 handsets. Wil je een toestel met geïntegreerd antwoordapparaat? Kies dan de Motorola S3012.

  Quick View
Top
X