Product categories

Neato Botvac D7+ Connected Robotstofzuigers

Neato Robotstofzuigers

Showing all 4 results

 • Neato Botvac D7+ Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Neato Botvac D7+ Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Neato Botvac D7+ Connected is exact hetzelfde als de D7 alleen ontvang je één extra filter. Hiermee heb je voor de komende tijd genoeg filters in huis. Je bestuurt de robotstofzuiger via een app op je telefoon. Via deze app zie je op de plattegrond waar de robot zich bevindt en hoe ver deze is in het schoonmaakprogramma. Daarnaast is het mogelijk om via de app virtuele muren te plaatsen. Hiermee verbied je de robotstofzuiger een bepaald gebied te stofzuigen. Door de draaiende borstels is deze robotstofzuiger ook geschikt voor grover vuil of dierenharen. En is de accu leeg, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation en gaat weer verder waar hij gebleven was als de accu weer vol is. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

  Quick View
 • Neato Botvac D7 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Neato Botvac D7 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Met de krachtige Neato Botvac D7 Connected bepaal jij zelf welke ruimtes de robotstofzuiger schoonmaakt én houd je hem tegelijkertijd in de gaten. Je bestuurt de robotstofzuiger namelijk via een app op je telefoon. Via deze app zie je op de plattegrond waar de robot zich bevindt en hoe ver deze is in het schoonmaakprogramma. Daarnaast is het mogelijk om via de app virtuele muren te plaatsen. Hiermee verbied je de robotstofzuiger een bepaald gebied te stofzuigen. Door de draaiende borstels is deze robotstofzuiger ook geschikt voor grover vuil of dierenharen. En is de accu leeg, dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation en gaat hij weer verder waar hij gebleven was als de accu weer vol is. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

  Quick View
 • Neato Botvac D6 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Neato Botvac D6 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Rondvliegende dierenharen zijn geen probleem voor de Neato Botvac D6 Connected. Deze robotstofzuiger heeft namelijk ten opzichte van de D4 verbeterde borstels en een speciaal filter. De stofbak is met een inhoud van 0,7 liter groter dan dat van de meeste andere robotstofzuigers. Dit maakt `m extra geschikt voor dierenharen. Rijdt de robot het tapijt op, schakel dan de turbostand in. Via de app stel je eenvoudig een schoonmaakschema in voor de hele week of baken je gebieden af. Wanneer de baby ligt te slapen bijvoorbeeld en je niet wilt dat de robot daar in de buurt komt. Na 120 minuten is de accu leeg en rijdt de robot zelf terug naar het laadstation. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

  Quick View
 • Neato Botvac D4 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  Neato Botvac D4 Connected Robotstofzuigers

  0 out of 5

  De Neato Botvac D4 Connected komt beter bij hoeken dan andere, ronde robotstofzuigers. Dit komt doordat de voorkant plat is en de zuigmond met ronddraaiende borstel verder naar voren zit. Op deze manier komt `ie beter bij het vuil in de hoeken en langs plinten. Je bestuurt deze robot via een app op je telefoon. Hierop teken je ook gemakkelijk een virtuele muur wanneer je wilt dat de robot bepaalde ruimtes niet betreedt. Als je peuter aan het spelen is op een groot speelkleed bijvoorbeeld. Rijdt de robotstofzuiger het vloerkleed op? Schakel dan de turbostand in via de app. Na 75 minuten is de accu leeg en rijdt de robot zelf terug naar het laadstation. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding.

  Quick View
Top
X