Product categories

Netatmo Welcome Camera + Slimme Sirene IP-camera’s

Netatmo IP-camera's

Showing all 3 results

 • Netatmo Welcome Camera + Slimme Sirene IP-camera’s

  0 out of 5

  Netatmo Welcome Camera + Slimme Sirene IP-camera’s

  0 out of 5

  Met de Netatmo Welcome Camera en Sirene in dit pakket zorg je voor extra veiligheid in huis. De camera bewaakt een ruimte in huis, terwijl de gekoppelde sirene afgaat als er iemand inbreekt. Dankzij gezichtsherkenning weet de camera het verschil tussen bekende en onbekende gezichten. Ook herkent de camera of er een dier of voorwerp beweegt, zodat de sirene niet onnodig klinkt. Met de gratis app voor je smartphone kun je op afstand meekijken en luisteren. Zo weet je altijd wat er aan de hand is. Je past eenvoudig de privacyinstellingen van een persoon aan. Stel bijvoorbeeld in dat je geen bericht krijgt als je partner thuis is, maar wel als je kinderen thuiskomen van school.

  Quick View
 • Netatmo Presence NOC01-EU Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Netatmo Presence NOC01-EU Duo Pack IP-camera’s

  0 out of 5

  Dit Netatmo Presence NOC01-EU Duo Pack bevat 2 wifi camera’s voor buiten, waarmee je jouw huis bewaakt als je niet thuis bent. De camera’s herkennen het verschil tussen mensen, dieren en auto’s. Dit maakt het mogelijk om verschillende acties in te stellen voor de ingebouwde lamp en gekoppelde apparaten, zoals de slimme thermostaat of automatische garagemotor. Met de gratis app kijk je op afstand mee. Zo weet je altijd wat er aan de hand is. De camera’s bewaren automatisch een schermafdruk van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart. Deze beelden bekijk je later terug via de app of je computer.

  Quick View
 • Netatmo Presence NOC01-EU IP-camera’s

  0 out of 5

  Netatmo Presence NOC01-EU IP-camera’s

  0 out of 5

  Met de Netatmo Presence NOC01-EU wifi camera voor buiten weet je wie of wat er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. De camera herkent het verschil tussen mensen, dieren en auto’s.Dit maakt het mogelijk om verschillende acties in te stellen voor de ingebouwde lamp en gekoppelde apparaten, zoals de slimme thermostaat of automatische garagemotor. Met de gratis app kijk je op afstand mee. Zo weet je altijd wat er aan de hand is. De camera bewaart automatisch een schermafdruk van elke gebeurtenis op de meegeleverde geheugenkaart. Deze beelden bekijk je later terug via de app of je computer.

  Quick View
Top
X