Product categories

Netgear Nighthawk XRM570 Pro Gaming Routers

Netgear Routers

Showing 1–16 of 23 results

 • Netgear Nighthawk XRM570 Pro Gaming Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk XRM570 Pro Gaming Routers

  0 out of 5

  De Netgear Nighthawk XRM570 Pro Gaming set is een router met extra station voor fanatieke gamers. Met het extra wifi punt game je ook op de tweede verdieping van je huis zonder vertraging. In het uitgebreide Gaming Dashboard van deze router houd je constant de controle over je netwerk. Zo geef je de prioriteit aan games als dat nodig is. Ook houd je realtime in de gaten hoeveel bandbreedte er verloren gaat aan streaming en downloads. Het geo filter zorgt ervoor dat je altijd met een snelle gaming server verbonden bent, zo blijft je ping laag en ben je altijd in het voordeel. Dankzij de krachtige dual core processor blijft je netwerkverbinding stabiel. Zelfs als al je apparaten tegelijk verbonden zijn of als je een lan party organiseert.

  Quick View
 • Netgear Orbi RBK13 Multiroom wifi 3-pack Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi RBK13 Multiroom wifi 3-pack Routers

  0 out of 5

  Voorzie een huis met een oppervlakte tot 100 vierkante meter van wifi met het Netgear Orbi RBK13 Multiroom wifi systeem. Deze set van een router en 2 satellieten zorgt ervoor dat je op meerdere verdiepingen in je huis goed draadloos internet hebt. Je verspreidt de stations door je huis. Doordat deze draadloos met elkaar in verbinding staan, heb je altijd voldoende dekking. Zo voorzie je tussen de 10 en 15 apparaten tegelijkertijd van wifi en loop je door het huis zonder te wisselen van netwerk. Dankzij de ouderlijke controle zorg je ervoor dat je kinderen geen onveilige sites bezoeken.

  Quick View
 • Netgear Orbi Pro Stand Alone Router Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi Pro Stand Alone Router Routers

  0 out of 5

  Met de Netgear Orbi Pro Stand Alone Router voorzie je een klein kantoor van draadloos internet. De router is later bovendien uit te breiden met extra stations, waardoor je de wifi-dekking in je bedrijf verbetert. Met de Orbi Pro Router verbind je meer dan 40 apparaten tegelijk. Daardoor kunnen al je werknemers online. Doordat je 3 verschillende netwerken opzet, bepaal je precies wie toegang heeft tot welk deel van je bedrijfsnetwerk. Zo beveilig je belangrijke bestanden beter.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk AX4 Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk AX4 Routers

  0 out of 5

  De Netgear Nighthawk RAX40 is een snelle router voor middelgrote gezinnen waar tegelijkertijd films en series gestreamd worden en gegamed worden. Deze router ondersteunt de nieuwste Wireless AX-standaard. Hierdoor zet je een verbinding op met een maximale snelheid van 2400 Mbps. De nieuwe wifi techniek zorgt ervoor dat je ook op een grotere afstand een goede snelheid behoudt. Zo ga je ook in de bijkeuken online. De bijzonder vormgegeven antennes richten het wifi-signaal automatisch de juiste kant op. Dankzij de snelle processor en MU-MIMO ga je met meer dan 15 apparaten tegelijk online, zonder dat je snelheid verliest.

  Quick View
 • Netgear Orbi RBK50 Multiroom wifi met installatie Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi RBK50 Multiroom wifi met installatie Routers

  0 out of 5

  Het installeren van netwerkproducten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden we de Netgear Orbi RBK50 ook inclusief installatie. Hierbij komt een professionele installateur jouw nieuwe Orbi Multiroom wifi systeem bij je thuis installeren op een door jou gewenst moment. Op deze pagina lees je hoe dat in zijn werk gaat en of dit al in jouw regio beschikbaar is. De Orbi RBK50, de snelste variant van dit Multiroom wifi systeem. Deze set zorgt ervoor dat je in iedere kamer van een huis met 2 verdiepingen een snelle draadloze verbinding met goed signaal hebt. Zo kun je al lopend door het huis je favoriete serie bekijken zonder signaalverlies.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk AX8 Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk AX8 Routers

  0 out of 5

  De Netgear Nighthawk RAX80 is een supersnelle router voor grote gezinnen waarin veel films gestreamd worden en veel smart home apparaten aanwezig zijn. De router ondersteunt de nieuwe Wireless AX-standaard, waardoor je een verbinding met een maximale snelheid van 4800 Mbps opzet. Dankzij de snelle quad-core processor en MU-MIMO ga je met meer dan 30 apparaten tegelijk online, zonder dat je snelheid verliest. De nieuwe wifi techniek zorgt ervoor dat je ook op een grotere afstand een goede snelheid behoudt. Zo ga je ook in de bijkeuken online. De bijzonder vormgegeven antennes richten het wifi-signaal automatisch de juiste kant op. Koppel de router met Google Home en zet met je stem bijvoorbeeld het kinderslot aan.

  Quick View
 • Netgear RS400 Cyber Security Router Routers

  0 out of 5

  Netgear RS400 Cyber Security Router Routers

  0 out of 5

  Met de Netgear RS400 Cyber Security Router bescherm je alle apparaten in je huis tegen hackers, cyberaanvallen en virussen. Deze router heeft namelijk Netgear Armor als ingebouwde virusscanner. Zo weet je dat je altijd veilig online gaat. De router scant alle apparaten in je huis en beschermt je privé-gegevens. Is je smartphone of laptop gestolen? Dan zoek je met Netgear Armor de locatie van het apparaat op. Ook wis je de data op afstand. De router zelf is dankzij de krachtige processor en MU-MIMO geschikt voor grote gezinnen waarin iedere tegelijk online gaat. Dankzij de hoge snelheid stream je moeiteloos films en series terwijl iemand anders aan het gamen is.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk R6700 Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk R6700 Routers

  0 out of 5

  Maak een wifi netwerk aan dat sneller is dan dat van je provider met de Netgear Nighthawk AC1750 R6700 router. Deze router heeft een dual-core processor, waardoor je met meer dan 15 apparaten tegelijk online gaat. Daarnaast beveilig je jouw netwerk eenvoudig tegen hackers en virussen met Netgear Armor. De ingebouwde ouderlijke controle zorgt ervoor dat je kinderen ook veilig online gaan. Je schakelt deze opties in en uit met je stem, doordat je de router koppelt met Google Assistent. Ook stel je de router snel in via de app van Netgear. Geef voorrang aan muziek- en videostreams zodat je niet meer hoeft te bufferen als een ander lid van je gezin aan het gamen is.

  Quick View
 • Netgear Orbi Pro Multiroom wifi 4 pack Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi Pro Multiroom wifi 4 pack Routers

  0 out of 5

  Voorzie een kantoor van 2 verdiepingen of een klein hotel van draadloos internet met het Netgear Orbi Pro 4 pack. Deze set van 1 router en 3 satellieten zorgt ervoor dat je in iedere ruimte een snelle verbinding met goed signaal hebt. Je verbindt meer dan 40 apparaten tegelijk met dit Multiroom wifi systeem. Zo gaan al je medewerkers of gasten tegelijk online. Doordat je 3 verschillende netwerken opzet, bepaal je precies wie toegang heeft tot welk deel van je bedrijfsnetwerk. Zo beveilig je belangrijke bestanden beter. Dankzij multiroom wifi blijf je altijd verbonden met het wifi-netwerk. Je verliest je ontvangst niet meer als je van je werkplek naar een vergaderkamer loopt. Je bevestigt de satellieten aan de muur.

  Quick View
 • Netgear Orbi RBK23 Multiroom wifi met installatie Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi RBK23 Multiroom wifi met installatie Routers

  0 out of 5

  Het installeren van netwerkproducten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden we de Netgear Orbi RBK23 ook inclusief installatie. Hierbij komt een professionele installateur jouw nieuwe Orbi Multiroom wifi systeem bij je thuis installeren op een door jou gewenst moment. Op deze pagina lees je hoe dat in zijn werk gaat en of dit al in jouw regio beschikbaar is. De Orbi RBK23 is geschikt voor een huis van 2 verdiepingen of een appartement met meer dan 6 kamers. Je plaatst de stations op verschillende plekken. Via een extra wifi band communiceren de stations met elkaar. Daardoor vormen ze een mesh wifi netwerk. Zo speel je overal in huis online games, stream je 4K video’s en download je veel bestanden tegelijkertijd.

  Quick View
 • Netgear Orbi Pro Multiroom wifi 3 pack Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi Pro Multiroom wifi 3 pack Routers

  0 out of 5

  Voorzie een kantoor van 1 verdieping of een bed & breakfast van draadloos internet met het Netgear Orbi Pro 3 pack. Deze set van 1 router en 2 satellieten zorgt ervoor dat je in iedere ruimte een snelle verbinding met goed signaal hebt. Je verbindt meer dan 40 apparaten tegelijk met dit Multiroom wifi systeem. Zo gaan al je medewerkers of gasten tegelijk online. Doordat je 3 verschillende netwerken opzet, bepaal je precies wie toegang heeft tot welk deel van je bedrijfsnetwerk. Zo beveilig je belangrijke bestanden beter. Dankzij multiroom wifi blijf je altijd verbonden met het wifi-netwerk. Je verliest je ontvangst niet meer als je van je werkplek naar een vergaderkamer loopt. Je bevestigt de satellieten aan de muur.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 Routers

  0 out of 5

  De Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700 is een supersnelle router voor fanatieke gamers. Deze router heeft een quad core processor die constant al het netwerkverkeer analyseert. Zo krijgen jouw favoriete games een hogere prioriteit, waardoor je minder last hebt van een hoge ping of langzame verbindingen. Dankzij de 10Gbps netwerkaansluiting, koppel je een geschikte pc of game console ook via een kabel met de hoogst mogelijke snelheid. De gaming router ondersteunt daarnaast de draadloze standaard AD, waarmee je geschikte apparaten met een maximale snelheid van 2700 Mbps verbindt. Andere apparten maken verbinding op 1733 Mbps. Voldoende om 4K te streamen en tegelijkertijd te gamen. Via de overzichtelijke webinterface van de router, stel je de uitgebreide mogelijkheden eenvoudig in.

  Quick View
 • Netgear AirCard 810S Routers

  0 out of 5

  Netgear AirCard 810S Routers

  0 out of 5

  Maak je eigen dual band wifi hotspot op locatie voor tot wel 15 gebruikers met de Netgear AirCaird 810S. De AirCard is een centimeter groter dan een pakje kaarten, waardoor je hem gemakkelijk met je mee neemt. Op het kleurenscherm lees je handige informatie als de inloggegevens van het wifi netwerk af. Daarnaast informeert het je ook over de accuduur, de kwaliteit van de wifi verbinding en het dataverbruik. De meegeleverde jump boost kabel zet van de micro usb uitgang om naar usb waardoor je de 810S ook als powerbank kunt gebruiken.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 Routers

  0 out of 5

  De Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 is een router voor fanatieke gamers. In het uitgebreide Gaming Dashboard van deze router houd je constant de controle over je netwerk. Zo geef je de prioriteit aan games als dat nodig is. Ook houd je realtime in de gaten hoeveel bandbreedte er verloren gaat aan streaming en downloads. Dankzij de krachtige dual core processor blijft je netwerkverbinding stabiel. Zelfs als al je apparaten tegelijk verbonden zijn of als je een lan party organiseert. Het geo filter zorgt ervoor dat je altijd met een snelle gaming server verbonden bent, zo blijft je ping laag en ben je altijd in het voordeel. Dankzij MU-MIMO zet de router met ieder apparaat een aparte verbinding op. Zo blijft je draadloze netwerk stabieler.

  Quick View
 • Netgear Orbi Voice RBK50V Routers

  0 out of 5

  Netgear Orbi Voice RBK50V Routers

  0 out of 5

  De Netgear Orbi Voice RBK50V is een Multiroom wifi systeem waarvan 1 station een ingebouwde slimme speaker heeft. Zo voorzie je meerdere verdiepingen in je huis van een snel draadloos netwerk. Op de plek waar je de Orbi Voice plaatst bedien je bovendien de Amazon Alexa assistent met je stem. Zo vraag je het nieuws of weer op, bedien je al je smart home producten of start je muziek. Dankzij de Harman Kardon speakers wordt deze muziek bovendien krachtig weergegeven. De router en Orbi Voice satelliet staan met elkaar in contact via een speciale band en verbinden je automatisch met het sterkste signaal. Zo kun je al lopend door het huis je favoriete serie bekijken zonder signaalverlies.

  Quick View
 • Netgear Nighthawk AC2300 R7000P Routers

  0 out of 5

  Netgear Nighthawk AC2300 R7000P Routers

  0 out of 5

  Met de Netgear Nighthawk AC2300 R7000P leg je een stabiel wifi netwerk aan in heel je huis. Dankzij de optionele Netgear Armor functie beveilig je bovendien alle apparaten op je netwerk tegen virussen en hackers. Van smart tv via slimme koelkast tot je telefoon. Met draadloze snelheden tot 1625 Mbps stream je zonder problemen je favoriete film in full HD naar meerdere apparaten. De Netgear Beamforming+ technologie zorgt ervoor dat het draadloze signaal direct op de ontvangende apparaten wordt gericht, waardoor het wifi bereik groter en stabieler is. De Quality of Service (QoS) technologie zorgt ervoor dat belangrijk verkeer voorrang krijgt op data die niet direct gebruikt wordt.

  Quick View
Top
X