Product categories

Novation Summit Synthesizers

Novation Synthesizers

Showing all 5 results

 • Novation Summit Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Summit Synthesizers

  0 out of 5

  De Novation Summit is een 16 stemmige synthesizer dat gebruik maakt van subtractieve, FM en wavetable synthesis. Doordat je deze 3 synthesizertechnieken tot je beschikking hebt, maak je geluiden met verschillende karaktertypes. Zo maak je klanken die je kent van de vintage analoge synthesizers. Ook verken je digitale klanken met de FM en wavetable engines. De analoge multimode filter en analoge VCA’s zorgen ervoor dat de Summit krachtige geluiden produceert. Hierdoor is de synthesizer geschikt voor het maken van zowel diepe basgeluiden als elegante pads. Je speelt 2 klanken tegelijk door het multitimbrale ontwerp. Zo speel je een basgeluid met je linkerhand terwijl je met je rechterhand een akkoordprogressie voor een pad speelt.

  Quick View
 • Novation Peak Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Peak Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Novation Peak programmeer je Oscar achtige synthesizergeluiden. De synthesizer heeft 3 digitale oscillatoren en is 8 stemmig. Hierdoor speel je akkoorden met 8 tonen tegelijk. Dankzij de numerically controlled oscillators heb je toegang tot geluidsgolven uit het analoge en digitale domein. Zo kies je uit de traditionele sinus, sawtooth en squarewave geluidsgolven of uit 1 van de 17 wavetables. Om je geluiden extra karakter te geven, voeg je distortion toe. Dit is zowel voor als na de filter mogelijk. Hierdoor heb je de keuze om het overstuurde signaal wel of niet te filteren. Wil je de synthesizer verbinden met je modulaire rack? Dit is mogelijk dankzij de CV in aansluiting.

  Quick View
 • Novation Circuit Mono Station Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Circuit Mono Station Synthesizers

  0 out of 5

  De Novation Circuit Mono Station is een synthesizer en sequencer in 1 apparaat. De parafonische synthesizer heeft 32 drumpads waarmee je op intuïtieve manier melodieën inspeelt. Doordat de pads aanraakgevoelig zijn, tik je een melodie in met gevoel. De 2 oscillatoren pas je individueel aan met de modulatieknoppen aan de bovenkant van de synthesizer. Je voegt extra karakter toe aan het geluid door 1 van de 3 distortion modi toe te passen. De sequencer heeft 3 aparte tracks, waardoor je de oscillatoren per track bewerkt. De andere track gebruik je om je modulaties te bewaren. Wil je de synthesizer verbinden met je modulaire rack? Dit is mogelijk dankzij de CV in aansluiting.

  Quick View
 • Novation Mininova Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Mininova Synthesizers

  0 out of 5

  De Novation Mininova is een digitale synthesizer en vocoder in 1. Je bewerkt je stem met de meegeleverde microfoon en ingebouwde vocoder. Met de vocoder pas je het klankkarakter van je stemgeluid toe op de oscillatoren. Met deze techniek creëer je robotachtige stemgeluiden. De synthesizer heeft 70 geluidsgolven. Hiermee maak je geluiden met allerlei verschillende soorten klanken. Kies uit één van de 14 traditionele geluidsgolven om de klank van een analoge synthesizer na te bootsen. Wil je experimenteren en ben je op zoek naar een geluid met een modern karakter? Dan komen de 36 wavetable en 20 digitale geluidsgolven goed van pas. Je stapelt 6 effecten op elkaar om geluiden interessanter te laten klinken.

  Quick View
 • Novation Bass Station 2 Synthesizers

  0 out of 5

  Novation Bass Station 2 Synthesizers

  0 out of 5

  Met de Novation Bass Station 2 maak je volle basgeluiden en schreeuwende leads. De analoge monofone synthesizer heeft 2 oscillatoren en een sub oscillator. Kies uit een sawtooth, squarewave, triangle of pulse en creëer geluiden met verschillende klanksoorten. Met de uitgebreide arpeggio maak je complexe ritmes en melodieën. Je hebt 32 patronen tot je beschikking die je naar eigen smaak aanpast. Klinkt je ritme te statisch en zoek je iets meer groove in je productie? Schakel de swing functie in voor wat extra samba. Met de distortion zorg je ervoor je basgeluiden voller klinken. Bepaal zelf of een subtiele distortion gepast is of dat je het signaal compleet wilt oversturen.

  Quick View
Top
X