Product categories

Novy Fusion 686 Afzuigkappen

Novy Afzuigkappen

Showing all 4 results

 • Novy Fusion 686 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Novy Fusion 686 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Novy Fusion 686 is gemakkelijk te bedienen. Maak je een extra kruidige curry? Gebruik dan de intensiefstand. Na 6 minuten schakelt de afzuigkap automatisch terug in de normale stand. Je sluit de afzuigkap aan op de luchtafvoer of gebruikt hem als recirculatiesysteem. Door de randafzuiging ontsnapt geen enkel luchtje en geniet jij ’s ochtends niet na van het eten van gisteren. De afzuigkap heeft aluminium vetfilters. De verzadigingsindicatie geeft aan wanneer ze schoon gemaakt moeten worden en dit kan simpelweg met een sopje. Je hoeft dus niet steeds nieuwe filters te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
 • NOVY Eilanddampkap 7520 Afzuigkappen

  0 out of 5

  NOVY Eilanddampkap 7520 Afzuigkappen

  0 out of 5

  De Novy Zen 7520 is een afzuigkap die geschikt is als je thuis een kookeiland hebt. Je bevestigt deze afzuigkap namelijk in het plafond. Daarnaast heeft het apparaat een hoge afzuigcapaciteit, zodat je een grote keuken geurvrij krijgt. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden en één intensiefstand, die je selecteert met de tiptoetsen aan de voorzijde. Hiermee zet je ook de led verlichting aan. Zo heb je een goed overzicht op je aardappelen, vis en groenten. Voor extra afzuigvermogen kies je de intensiefstand. Deze schakelt na 6 minuten automatisch terug, zodat je niet onnodig veel energie verbruikt.

  Quick View
 • NOVY Flat’line 7660 Afzuigkappen

  0 out of 5

  NOVY Flat’line 7660 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Met de Novy Flat’line 7660 krijg jij zelfs de meest zware geuren uit jouw open keuken. Met een maximale afzuigcapaciteit van 744 m³ per uur, heeft hij veel afzuigkracht. Je hangt de 120 centimeter brede kap dus gemakkelijk boven je kookeiland in je open keuken groter dan 30 m³. Maak je veel gekruid eten? Voor extra afzuigvermogen kies je de intensiefstand. Deze schakelt na 6 minuten automatisch terug, zodat je niet onnodig veel energie verbruikt. Heb je geen afvoer naar buiten? Met een koolstoffilter maak je de afzuigkap geschikt voor recirculatie. Bij recirculatie filtert hij de lucht en blaast deze terug de kamer in.

  Quick View
 • Novy Pure’line 6830 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Novy Pure’line 6830 Afzuigkappen

  0 out of 5

  Je plaatst de Novy Pure¿line 6830 in het plafond, boven je kookeiland. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je je hoofd stoot tijdens het koken. De afzuigkap bedien je met de bijgeleverde afstandsbediening of via de knoppen op de afzuigkap zelf. Hiermee stel je niet alleen in welke afzuigstand je nodig hebt, maar ook hoe sterk de led verlichting moet zijn. Je hebt de keuze uit 3 standaard afvoerstanden en 1 intensiefstand. Deze laatste gebruik je wanneer je net wat extra afzuigvermogen nodig hebt. Bijvoorbeeld tijdens de bereiding van een geurig wokgerecht. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Quick View
Top
X