Product categories

Jabra Engage 65 Stereo Draadloze Office Headset office headsets

office headsets

Showing 1–16 of 18 results

 • Jabra Engage 65 Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Engage 65 Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Engage 65 Stereo Draadloze Office Headset ben je goed verstaanbaar als je in een drukke omgeving bent. De geluidsonderdrukkende microfoon zorgt er namelijk voor dat luidruchtige collega’s niet hoorbaar zijn voor je gesprekspartner. Je verbind de headset draadloos met deskphone, DECT phone, pc en laptop. Laad de office headset op via de micro usb aansluiting op het basisstation. Dankzij snelladen heb je binnen een halfuur weer 40% batterijspanning in de headset. Met twee oorschelpen focus jij je goed op je telefoongesprek. Heb je daardoor even geen tijd voor overleg met collega’s? Het lampje op de microfoon licht rood op als je in gesprek bent. Zo weten je collega’s dat ze je even niet kunnen storen.

  Quick View
 • Jabra Engage 75 Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Engage 75 Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Engage 75 Stereo haal je tijdens een telefoongesprek gewoon een kopje koffie. Deze office headset heeft namelijk een draadloos bereik van 150 meter. Dankzij de geluidsonderdrukkende microfoon heeft jouw gesprekspartner geen last van omgevingsgeluiden. Dit is bijvoorbeeld de oplossing voor kantooromgevingen met veel bellende collega’s in de directe omgeving. Met de twee oorschelpen concentreer jij je volledig op je telefoongesprek. Als het lampje op de microfoon en de oorschelp brandt, zien jouw collega’s dat je in gesprek bent. Zo weten ze wanneer ze jou wel en niet kunnen aanspreken. Dankzij de maximale gesprekstijd van 13 uur heb je altijd genoeg batterij om de dag door te komen en hoef je de headset tussendoor niet op te laden.

  Quick View
 • Sennheiser SDW 5066 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Sennheiser SDW 5066 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Sennheiser SDW 5066 EU Office Headset blijf je mobiel terwijl je het contact met je klanten onderhoudt. Deze draadloze stereo headset verbind je namelijk met je pc, deskphone en mobiele apparaten. Zo neem je oproepen aan vanaf verschillende apparaten. Daarnaast sluit je een bluetooth headset, bedrade headset of speakerphone aan via de usb poort op het basisstation om mee te luisteren met het gesprek. Dankzij het geïntegreerde lampje zien collega’s dat je in gesprek bent, waardoor ze je niet storen en je rustig doorwerkt.

  Quick View
 • Jabra Evolve 65t UC Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Evolve 65t UC Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Telefoneer zakelijk en sportief met de Jabra Evolve 65t UC Office Headset. De Jabra komt met een opbergdoosje dat functioneert als powerbank. De oordopjes zelf gebruik je 5 uur lang. Met de oplaad case laad je de oordopjes nog eens 2x helemaal op. Daardoor gebruik je ze maximaal 15 uur als zowel de case en de oordopjes een volle batterij hebben. Beide oordopjes hebben 2 microfoons ingebouwd. Zo wordt jouw stemgeluid realistisch opgenomen en kan je gesprekspartner jou altijd goed verstaan. Verbind de Evolve 65t met 2 apparaten tegelijk via bluetooth, zodat je tussendoor niet hoeft te wisselen van apparaat. Zo bel je bijvoorbeeld eerst met een collega via Skype op je laptop en bel je onderweg naar kantoor met een klant via je smartphone. Bovendien roep je met één tik op de zijkant de hulp van Alexa, Siri of Google Assistent in.

  Quick View
 • Sennheiser SDW 5016 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Sennheiser SDW 5016 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Sennheiser SDW 5016 Office Headset blijf je mobiel terwijl je het contact met je klanten onderhoudt. Deze draadloze headset verbind je namelijk met je pc, deskphone en mobiele apparaat, zodat je oproepen aanneemt vanaf verschillende apparaten. Daarnaast sluit je een bluetooth headset, bedrade headset of speakerphone aan via de usb poort op het basisstation om mee te luisteren met het gesprek. Je draagt de headset op je hoofd, in je nek of aan je oor met de meegeleverde accessoires. Dankzij het geïntegreerde lampje zien collega’s dat je in gesprek bent, waardoor ze je niet storen en je rustig doorwerkt.

  Quick View
 • Sennheiser MB Pro 2 office headsets

  0 out of 5

  Sennheiser MB Pro 2 office headsets

  0 out of 5

  Als je op zoek bent naar een kristalheldere Bluetooth office headset is deze Sennheiser MB Pro 2 UC ML een hele goede keuze. De koptelefoon is door de uitstekende leren oorkussens comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. De headset is draadloos. Je bent dus nooit meer tijd kwijt aan het uit de knoop halen van de hoofdtelefoonkabel. Lastig gesprek? Ga lekker ijsberen door de kamer. Dat helpt altijd. De MB Pro 2 beschikt over de nieuwste technieken. Deze zorgen er onder andere voor dat jij niets van buiten hoort, maar ook dat degene aan de lijn niets hoort van mensen naast jou. Deze UC ML-versie is geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft Lync. Daarnaast wordt hij geleverd met een handige stand. Die gebruik je niet alleen om de headset aan op te hangen, maar ook om hem op te laden. Bij de MB Pro 2 komt het geluid van twee kanten.

  Quick View
 • Jabra Pro 920 Mono Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Pro 920 Mono Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Pro 920 Mono Draadloze Office Headset blijf je niet achter je bureau zitten tijdens het bellen. Zo loop je rustig even naar het koffiezetautomaat, dankzij het maximale draadloze bereik van 100 meter. De geluidsonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat luidruchtige collega’s niet hoorbaar zijn voor je gesprekspartner. Zo houd je ook in de allerdrukste kantoren of callcenters succesvolle telefoongesprekken. De batterij van de headset laad je op via het basisstation. Met een volle batterij werk je zonder problemen de hele dag door.

  Quick View
 • Plantronics CS540 office headsets

  0 out of 5

  Plantronics CS540 office headsets

  0 out of 5

  Draag de Plantronics CS540 in iedere situatie op één van de drie verschillende manieren. Je draagt de headset over het hoofd met de bijgeleverde hoofdband, om het oor met bijgeleverde oorhaakjes of in de nek. Behalve zijn lichte gewicht van 21 gram en het bereik tot 120 meter vanaf het basisstation, kent de Plantronics CS540 nog vele andere technische hoogstandjes. De Plantronics is voorzien van Noise cancelling om het achtergrond geluid voorgoed uit gespreken te filteren. De Plantronics CS540 Headset is een headset van hoge kwaliteit die niets aan het toeval over laat.

  Quick View
 • Sennheiser D10 DECT office headsets

  0 out of 5

  Sennheiser D10 DECT office headsets

  0 out of 5

  De Sennheiser D10 draad je precies zoals jij wilt. Je kiest zelf of je de headset met hoofdband of een oorhaak wilt dragen. Je koppelt het basisstation aan je vaste telefoon en dankzij het DECT-protocol heb je geen draden meer aan je hoofd. In een weiland heb je een bereik van 180 meter. In een typische kantoorsituatie blijft daar nog 55 meter van over, genoeg voor een flink eind ijsberen tijdens het telefoneren. Wil je met meerdere mensen tegelijk bellen? Geen probleem, het basisstation kan tot 4 headsets tegelijk koppelen. De D10 headset is op één acculading goed voor 8 uur telefoneren op breedband, of zelfs 12 uur op smalband. Een lege accu is binnen 20 minuten weer tot 50% opgeladen, een volledige lading duurt 1 uur. Je komt kraakvrij en helder over dankzij de noise cancelling-microfoon en Sennheiser Voice Clarity. Door het lage gewicht van 22 gram (oorhaak) of 50 gram (hoofdband) vergeet je haast dat je hem draagt wanneer je het kantoor uitloopt. Gelukkig schakelt de headset binnen 30 minuten vanzelf uit zodra die buiten het bereik van het basisstation komt.

  Quick View
 • Sennheiser SDW 5036 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Sennheiser SDW 5036 Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Sennheiser SDW 5036 EU Office Headset blijf je mobiel terwijl je het contact met je klanten onderhoudt. Deze draadloze mono headset verbind je namelijk met je pc, deskphone en mobiele apparaten. Zo neem je oproepen aan vanaf verschillende apparaten. Daarnaast sluit je een bluetooth headset, bedrade headset of speakerphone aan via de usb poort op het basisstation om mee te luisteren met het gesprek. Dankzij het geïntegreerde lampje zien collega’s dat je in gesprek bent, waardoor ze je niet storen en je rustig doorwerkt.

  Quick View
 • Jabra Evolve 75 UC Stereo Office Headset + Charging Stand office headsets

  0 out of 5

  Jabra Evolve 75 UC Stereo Office Headset + Charging Stand office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Evolve 75 Stereo laat jij je niet afleiden door je omgeving. Dankzij actieve noise cancelling heb jij tijdens het werken geen last van lawaaierige collega’s. Zo geef je jouw gesprekspartner telefonisch alle aandacht. Verbind de office headset met 2 apparaten tegelijk via bluetooth. Op die manier wissel je bijvoorbeeld snel tussen een telefoongesprek en jouw playlist op Spotify. Dankzij het draadloze bereik van 30 meter loop jij gerust even naar de printer zonder dat je de verbinding met je gesprekspartner verliest. Als je in gesprek bent, zien je collega’s dit direct dankzij het rode lampje op de oorschelp. Zo word je niet gestoord tijdens het werken.

  Quick View
 • Plantronics CS520 office headsets

  0 out of 5

  Plantronics CS520 office headsets

  0 out of 5

  Met de Plantronics CS520 voer je draadloos een gesprek terwijl je daarnaast verder gaat op de werkvloer. Behalve zijn lichte gewicht van 94 gram en het bereik tot 120 meter, vanaf het basisstation, kent de Plantronics CS520 nog vele andere technische hoogstandjes. De Plantronics is voorzien van Noise cancelling om het achtergrond geluid voorgoed uit gespreken te filteren. Dit was voor Plantronics nog niet voldoende daarom is de headset ook voorzien van Cat-iq technologie en DSP. Deze twee technologieen zorgen respectievelijk voor een betere geluidskwaliteit en meer natuurlijke klanken. De Plantronics CS520 Headset is een headset van hoge kwaliteit die niets aan het toeval over laat. De Plantronics CS520 is voorzien van stereo geluid.

  Quick View
 • Jabra Evolve 80 UC Stereo Bedrade Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Evolve 80 UC Stereo Bedrade Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Hang uren aan de telefoon met je klanten met de Jabra Evolve 80 UC Stereo Office Headset. Met de 3,5 mm jack en usb connector koppel je de headset aan elke smartphone, tablet of pc. Dankzij het comfortable design draag je de headset zonder pijn te krijgen aan je oren. Ondertussen mute je collega’s voor de klant met de ruisonderdrukkende microfoon. Zodra je de telefoon opneemt licht er een rood lampje op, zo laat je jouw collega’s weten dat je in gesprek bent.

  Quick View
 • Jabra Engage 75 Mono Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Engage 75 Mono Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Engage 75 Mono haal je tijdens een telefoongesprek gewoon een kopje koffie. Deze office headset heeft namelijk een draadloos bereik van 150 meter. Dankzij de geluidsonderdrukkende microfoon heeft jouw gesprekspartner geen last van omgevingsgeluiden. Met de enkele oorschelp schakel je snel met je omgeving door bijvoorbeeld even iets aan je collega’s te vragen. Als het lampje op de microfoon en de oorschelp brandt, zien jouw collega’s dat je in gesprek bent. Zo weten ze wanneer ze jou wel en niet kunnen aanspreken. Dankzij de maximale gesprekstijd van 13 uur heb je altijd genoeg batterij om de dag door te komen en hoef je de headset tussendoor niet op te laden.

  Quick View
 • Jabra Evolve 65 UC Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Evolve 65 UC Stereo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Met de Jabra Evolve 65 Stereo haal je een office headset met een draadloos bereik van 30 meter in huis. Via bluetooth of een usb dongel verbind je de headset met je pc, smartphone of tablet. Verbind de office headset met 2 apparaten tegelijk via bluetooth en wissel snel tussen een telefoongesprek en jouw playlist op Spotify. Mocht de Evolve 65 na 10 uur gesprekstijd leeg raken, dan laad je de office headset op terwijl je hem gewoon op je hoofd houdt. Zo werk je door terwijl de batterij oplaadt. Als het lampje op de microfoon en de oorschelp brandt, zien jouw collega’s dat je in gesprek bent. Zo weten ze wanneer ze jou wel en niet kunnen aanspreken.

  Quick View
 • Jabra Pro 920 Duo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Jabra Pro 920 Duo Draadloze Office Headset office headsets

  0 out of 5

  Voer gesprekken met je klanten met de Jabra Pro 920 Duo Office Headset terwijl je geniet van bewegingsvrijheid. Zo werk je over de hele werkvloer met de headset op. Koppel de headset aan je deskphone en bel de hele dag draadloos door. Dankzij het comfortable design draag je de headset zonder pijn te krijgen aan je oren. Ondertussen mute je jouw collega’s voor de klant met de noise cancelling microfoon.

  Quick View
Top
X