Product categories

AEG KMS361000M (45cm) + AEG BPB351020M (60cm) Ovens

Ovens

Showing 1–16 of 62 results

 • AEG KMS361000M (45cm) + AEG BPB351020M (60cm) Ovens

  0 out of 5

  AEG KMS361000M (45cm) + AEG BPB351020M (60cm) Ovens

  0 out of 5

  Met AEG KMS361000M + AEG BPB351020M bak je gerechten met een krokant randje en warm je snel kliekjes op. Inbouw combi oven 45 centimeter Met de AEG KMS361000M combi oven heb je een oven en magnetron in één. Bak ovenschotels en appeltaarten goudbruin met de heteluchtfunctie. Heb je geen zin om uitgebreid te kokkerellen? Met de magnetronfunctie warm je snel de restjes van gisteren op. Ook kant-en-klaarmaaltijden zet jij binnen een paar minuten op tafel. Inbouw combi stoomoven 60 centimeter Maak met de AEG BPB351020M knapperige pizza¿s. De oven heeft een maximale temperatuur van 300°C waardoor de pizzabodem en rand krokant worden. Kies voor de toevoeging van stoom, tijdens het bakken van broden. Zo blijft het deeg lekker luchtig. Zet na het bakken de pyrolyse reiniging aan. De oven verbrandt al het aangekoekte vuil, zodat jij alleen nog maar het as hoeft op te vegen.

  Quick View
 • Whirlpool AKP 469 IX (45cm) + Whirlpool AMW 799 IX (60cm) Ovens

  0 out of 5

  Whirlpool AKP 469 IX (45cm) + Whirlpool AMW 799 IX (60cm) Ovens

  0 out of 5

  Met Whirlpool AKP 469 IX + Whirlpool AMW 799 IX bereid je gerechten op 4 niveaus tegelijk en warm je de kliekjes van gisteren op. Inbouw solo oven 60 centimeter Bereid meerdere gerechten tegelijkertijd met de Whirlpool AKP 469 IX. De solo oven heeft 4 inschuifhoogtes en de ventilator blaast de hete lucht door de hele oven. Schakel de timer in en ga lekker op de bank zitten. De oven geeft vanzelf aan wanneer je het gerecht eruit moet halen. Inbouw combi magnetron 45 centimeter De Whirlpool AMW 799 IX inbouw combi magnetron zorgt voor een knapperig laagje op je lasagne, quiche of pizza. Zet jouw gerecht op de crispplaat en selecteer de crispfunctie. De oven gebruikt dan 3 verschillende warmtebronnen, zodat zowel de bodem als de bovenkant krokant wordt. Gebruik de magnetronfunctie als je snel wat kliekjes opwarmt.

  Quick View
 • ETNA CM650Ti Ovens

  0 out of 5

  ETNA CM650Ti Ovens

  0 out of 5

  De ETNA CM650Ti heeft met een inhoud van 50 liter genoeg ruimte voor het bakken van jouw favoriete lasagne. Met de 5 insteekniveaus bepaal je zelf wat het beste niveau is voor jouw gerecht. Door de grote inhoud bak je op meerdere niveaus tegelijk. De oven met magnetronfunctie heeft 16 automatische programma’s, zoals een turbo heteluchtfunctie. Hiermee verspreidt de warme lucht door de oven en is je lasagne overal even gaar. Met de slider op de oven stel je de juiste temperatuur en tijd in. Je pizza brandt niet meer aan doordat de oven automatisch uitschakelt als de timer afgaat. Schoonmaken gaat een stuk makkelijker door de wanden met coating. Dit vermindert het aankoeken van etensresten.

  Quick View
 • Siemens CM676GBS1 (45cm) + Siemens CS636GBS2 (45cm) Ovens

  0 out of 5

  Siemens CM676GBS1 (45cm) + Siemens CS636GBS2 (45cm) Ovens

  0 out of 5

  Je hebt ruime keuze bij de Siemens CM676GBS1 + Siemens CS636GBS2: van knapperige pistoletjes tot gezonde, gestoomde groenten. Inbouw combi oven Bij de de Siemens CM676GBS1 geef je aan wat je wilt bereiden en de oven weet welk systeem je nodig hebt. Hij kiest uit hetelucht, boven-, onderwarmte of een combinatie hiervan. Het schoonmaken van de oven is dankzij de pyrolysefunctie erg gemakkelijk. Het vuil wordt namelijk omgezet in as zodat je alleen nog de as uit de oven veegt. Inbouw combi stoomoven De Siemens CS636GBS2 beschikt over een cookControl Plus functie, waarmee je kiest uit automatische recepten. Selecteer een recept en het gewicht van je gerecht, en de Siemens doet de rest. En met de meegeleverde stoomschalen bereid je op een gezonde wijze vis, vlees, brood en groenten. Dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid drogen je gerechten nooit uit.

  Quick View
 • ETNA OM165ZT Ovens

  0 out of 5

  ETNA OM165ZT Ovens

  0 out of 5

  Met de ETNA OM165ZT heb je keuze uit 7 verschillende programma’s om jouw gerecht mee te bereiden. De oven heeft behalve een pizzastand ook een turbo heteluchtfunctie. Hiermee verspreidt de warmte gelijkmatig door de oven. Om ervoor te zorgen dat jouw aardappeltjes perfect goudbruin zijn, gebruik je de timer. Zo hoor je vanzelf wanneer je gerecht klaar is. Houd je van knapperige korstjes? Deze solo inbouw oven heeft een krachtige grillfunctie waarmee jouw aardappeltjes krokant uit de oven komen. Tijdens het schoonmaken van de oven haal je het ruitje uit de deur. Dit maakt het schoonmaken makkelijker.

  Quick View
 • ETNA OP270ZT Ovens

  0 out of 5

  ETNA OP270ZT Ovens

  0 out of 5

  De ETNA OP270ZT heeft met een inhoud van 66 liter genoeg ruimte voor het maken van bijvoorbeeld een kalkoen. Dankzij de turbo heteluchtfunctie circuleert de warme lucht gelijkmatig door de oven. Hierdoor bak en braad je op meerdere niveaus tegelijk. Is je gerecht klaar? Dan schakelt de oven automatisch uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lasagne verbrandt. Op het display lees je de juiste temperatuur en tijd af. Je hebt overzicht dankzij de binnenverlichting. Zo zie je goed wanneer je gegrilde groenten gaar zijn. Etensresten koeken minder snel aan door de wanden met coating. Dit is handig met schoonmaken.

  Quick View
 • Siemens HB373ABR0 Ovens

  0 out of 5

  Siemens HB373ABR0 Ovens

  0 out of 5

  Met de Siemens HB373ABR0 inbouw oven bak je snel meerdere maaltijden tegelijk. Dankzij de 3D heteluchtfunctie warmt je oven binnen 5 minuten op tot 175 graden. Zo hoef je niet lang te wachten om je lasagne in de oven te zetten. Met de 10 automatische kookprogramma¿s maakt de oven het bereiden van eten ook een stuk gemakkelijker. Als je klaar bent met de bereiding van je gerecht, hoef je je niet druk te maken om de reiniging. Kies voor het pyrolytische reinigingssysteem en de oven reinigt zichzelf. Je hoeft nu alleen nog met een doekje uit de ovenruimte te vegen en de oven is weer schoon.

  Quick View
 • Bosch CMG636BS2 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CMG636BS2 Ovens

  0 out of 5

  Bakken, braden, grillen en verwarmen: de Bosch CMG636BS2 doet het allemaal. Deze combi oven beschikt naast de ovenfuncties ook over magnetron- en grillfuncties en is voorzien van een braadslede. Zo heb jij meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Weet je niet zeker welke instellingen jouw gerecht nodig heeft? De combi oven beschikt ook over assist, waarmee hij de bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht automatisch berekent en instelt. Hierdoor gebruikt de oven op het einde van het bakproces bijvoorbeeld de grillfunctie, voor een knapperige korst op je lasagne. Omdat de oven over katalytische wanden beschikt die vuil opnemen en verbranden, krijg je de oven na gebruik zo weer schoon.

  Quick View
 • Bosch CSG636BS3 Ovens

  0 out of 5

  Bosch CSG636BS3 Ovens

  0 out of 5

  De Bosch CSG636BS3 is een bakoven met een gedeeltelijke stoomfunctie. Voeg stoom toe om etenswaren te ontdooien of deeg te laten rijzen. Je stelt zelf in hoe krachtig de stoomtoevoeging moet zijn. Zo maak je eenvoudig broodjes met een knapperige korst en een zachte binnenkant. Naast de stoomfunctie beschikt de oven over nog 12 andere verwarmingssystemen waaronder hetelucht, boven- en onderwarmte en een grill. Weet je niet zeker welke instellingen je nodig hebt? Als jij aangeeft wat je wil bereiden, selecteert de oven automatisch de juiste temperatuur en tijdsduur. Dankzij de katalytische achterwand, vangt het apparaat vuil op en verbrandt dit bij 200 graden. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het reinigen van de binnenruimte.

  Quick View
 • Miele H 2265-1 B Ovens

  0 out of 5

  Miele H 2265-1 B Ovens

  0 out of 5

  Met de Miele H 2265-1 B zet je elk gerecht op tafel. Wat dacht je van boven- en onderwarmte gecombineerd gebruiken? Zo wordt jouw taart rondom gebakken en bruin je met alleen onderwarmte de bodem van je pizza wat bij. Of zet de ovenfunctie samen met de grillfunctie aan zodat kip een krokant laagje krijgt, maar lekker sappig blijft van binnen. De oven heeft 5 inschuifhoogtes waarop je meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaakt. Na het koken is schoonmaken eenvoudig: de achterwand is zelfreinigend en de zijwanden hebben een coating. Een doekje over de wanden en de oven is weer schoon.

  Quick View
 • Samsung NV75N5641RS Dual Cook Flex Ovens

  0 out of 5

  Samsung NV75N5641RS Dual Cook Flex Ovens

  0 out of 5

  De Samsung NV75N5641RS/EF is een inbouw oven met 2 afzonderlijke ovenruimtes. Hierdoor is het mogelijk om 2 verschillende gerechten tegelijk te bereiden met een verschil van 50 graden. Door de plaat in het midden voorkom je dat geuren en smaken met elkaar mengen. De plaat is ook weg te halen, zodat je één grote ruimte hebt voor het braden van een kalkoen. Selecteer een automatisch programma voor extra hulp bij de bereiding. Het apparaat kiest dan automatisch de juiste tijdsduur en temperatuur voor je gerecht. Ben je klaar met koken? De achterwand vangt vuil op en verbrandt dit. Hierdoor hoef je alleen nog de zijkanten en roosters schoon te maken.

  Quick View
 • ATAG CX4592C Ovens

  0 out of 5

  ATAG CX4592C Ovens

  0 out of 5

  Met de ATAG CX4592C inbouw combi oven maak jij elk gerecht eenvoudig klaar. Vind je het lastig om te bepalen hoelang je kip in de oven moet? De gewichtssensor rekent precies de bereidingswijze en tijd voor je uit. Benut de gehele ovenruimte van 50 liter wanneer je een groot gerecht maakt. Of gebruik de 4 inschuifniveaus wanneer je meerdere kleine gerechten tegelijkertijd wil klaarmaken. Gebruik het Aqua Clean programma na het koken. Voeg wat water toe en dit programma zorgt ervoor dat al het vuil losweekt. Zo hoef jij aan het einde alleen maar even snel een doekje over de plaat heen te halen.

  Quick View
 • AEG BSE882220M Ovens

  0 out of 5

  AEG BSE882220M Ovens

  0 out of 5

  Bak en stoom op meerdere niveaus in de 70 liter ruime AEG BSE882220M combi stoomoven. De hete lucht circuleert dankzij HotAir technologie door de binnenruimte en bereikt hierdoor elke hoek. Je gerechten garen, ook op de verschillende niveaus, gelijkmatig. De oven warmt 20 procent sneller op dan een regulier model, zodat jij snel begint met het bakken van die verjaardagstaart. De AEG oven beschikt over een stoomfunctie, zo behoud je de smaak, structuur en vitamines van de groentes. Ook is het een gezonde manier van koken, omdat je geen olie of boter gebruikt. Combineer de stoom- en heteluchtfunctie en je vlees en vis krijgen een knapperig korstje en een malse binnenkant.

  Quick View
 • Siemens CM676G0S6 Ovens

  0 out of 5

  Siemens CM676G0S6 Ovens

  0 out of 5

  Wanneer jij na je werk in de trein naar huis zit, zet je de Siemens CM676G0S6 alvast aan. Deze combi oven werkt met Home Connect; een app waarmee je de oven bedient als je niet thuis bent. Bij thuiskomst, kun je dus direct aan tafel. Welk bereidingssysteem je nodig hebt, stel je heel gemakkelijk in door aan te geven welk gerecht er in de oven staat. Jij hoeft je dus niet druk te maken over welke temperatuurstand en bereidingswijze er nodig zijn. Na het bakken, braden en grillen is de oven zo weer schoon. De pyrolysefunctie verwarmt de oven tot 480 graden zodat al het vuil verbrandt en je alleen de as uit de oven hoeft te vegen.

  Quick View
 • Bosch HBG632BS1 Ovens

  0 out of 5

  Bosch HBG632BS1 Ovens

  0 out of 5

  4D hetelucht verdeeld de warmte gelijkmatig waardoor je met de Bosch HBG632BS1 op 4 niveaus tegelijk bakt. Maar ook de andere bereidingssystemen, zoals de infra-circulatiegrill en boven- en onderwarmte, zorgen dat jouw eten de juiste bereiding krijgt in de 71 liter ovenruimte. Kies een temperatuur tussen de 30 en 300 graden. De Bosch verwarmt automatisch snel voor, zodat je gerecht zo snel mogelijk bereid wordt. Kinderbeveiliging en de maximale ovendeur temperatuur van 40 graden maken de Bosch HBG632BS1 extra veilig in gebruik.

  Quick View
 • Siemens HM636GNS1 Ovens

  0 out of 5

  Siemens HM636GNS1 Ovens

  0 out of 5

  Omdat de meeste recepten al lastig genoeg zijn maakt de Siemens HM636GNS1 het bakken je een stuk gemakkelijker. Veeg over het touchscreen en kies uit een veelvoud aan recepten. Het bereiden van een exotisch gerecht met een knapperig korstje was niet eerder zo gemakkelijk. Het display toont tijdens het bakproces precies over hoe lang de tafel gedekt moet zijn. Liever meer controle over de bereiding? Dan staan er 13 bereidingssystemen, waaronder een grill- en magnetronfunctie, tot je beschikking. Ook als je een keertje wat minder tijd hebt weet de Siemens HM636GNS1 wel raad. Kies voor de varioSpeed-functie en je kort de bereidingstijd met de helft van de tijd in.

  Quick View
Top
X