Product categories

Philips Screeneo S4 Beamers

Philips Beamers

Showing all 4 results

 • Philips Screeneo S4 Beamers

  0 out of 5

  Philips Screeneo S4 Beamers

  0 out of 5

  Met de Philips Screeneo S4 kijk je gemakkelijk naar video’s van YouTube of je Netflix account. Deze compacte beamer beschikt over het Android besturingssysteem. Verbind hem met je thuisnetwerk en krijg toegang tot diverse handige apps. Waar je ook naar kijkt, de Full HD en HDR10 ondersteuning leveren scherpe en kleurrijke beelden. Hierdoor mis je geen detail of kleurnuance van je favoriete film of serie. De automatische zoom en keystone functies staan garant voor flexibele plaatsingsmogelijkheden. Zet je de beamer tot 45 graden schuin voor de muur of het scherm, dan past hij de vorm van het beeld automatisch aan.

  Quick View
 • Philips Screeneo S6 Beamers

  0 out of 5

  Philips Screeneo S6 Beamers

  0 out of 5

  Bekijk je favoriete films en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm met de Philips Screeneo S6. De beamer projecteert beelden in de 4K resolutie, waardoor je meer details ziet. De HDR10 ondersteuning zorgt voor rijke en levendige kleuren bij jouw favoriete films. Je koppelt de beamer draadloos aan je wifi netwerk om gebruik te maken van het Android besturingssysteem. Hier download je apps als Netflix en YouTube om direct films en video’s af te spelen. Wanneer je de beamer niet recht op de muur kunt zetten, zorgt Auto Keystone ervoor dat de projectie zo recht en duidelijk mogelijk blijft. Zo krijg je een perfect beeld, ook wanneer je de beamer tot 45 graden naar links of rechts richt.

  Quick View
 • Philips Screeneo U3 Beamers

  0 out of 5

  Philips Screeneo U3 Beamers

  0 out of 5

  Met de Philips Screeneo U3 tover je elke kamer om tot bioscoopzaal. Deze short throw beamer projecteert een groot beeld vanaf een korte afstand. Zet je de beamer 40 centimeter van de muur, dan kijk je al naar een beeld van 2 meter breed. Via wifi krijg je toegang tot het Android smart platform. Op deze manier kijk je eenvoudig naar een video van YouTube, Netflix of een andere app. Natuurlijk koppel je ook probleemloos een afspeelbron aan de beamer, van je laptop tot je spelcomputer. De hdmi, vga en usb ingangen zorgen voor flexibele aansluitmogelijkheden. De speaker is uitgerust met dubbele speakers en een subwoofer. Hiermee breng je de soundtrack van een film of je favoriete nummers tot leven.

  Quick View
 • Philips PicoPix Micro Beamers

  0 out of 5

  Philips PicoPix Micro Beamers

  0 out of 5

  Met de Philips PicoPix Micro kijk je overal naar je favoriete video’s. Deze compacte led beamer past gemakkelijk in een tas of rugzak. Op deze manier neem je hem probleemloos mee naar je werk, school of vrienden. Is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem, de ingebouwde accu geeft je 115 minuten draadloos kijkplezier. De ingebouwde luidspreker maakt een losse speakerset overbodig. Via wifi verbind je een smartphone of tablet met de beamer. Zo kijk je draadloos naar je opgeslagen vakantiefoto’s of video’s.

  Quick View
Top
X