Product categories

Philips TAPH805BK Hoofdtelefoons

Philips Hoofdtelefoons

Showing all 5 results

 • Philips TAPH805BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Philips TAPH805BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  De Philips TAPH805 is de ideale koptelefoon om mee te nemen op reis. Wanneer je last hebt van een drukke treincoupé of razende vliegtuigmotoren, schakel je de actieve noise cancelling in. Deze technologie analyseert en dempt de storende omgevingsgeluiden, waardoor je meer van de muziek hoort. Door de batterijduur van 30 uur hoef je de koptelefoon niet vaak op te laden. Raakt de batterij leeg en heb je weinig tijd om hem op te laden? Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 15 minuten opladen de koptelefoon voor 6 uur of na 5 minuten opladen voor 2 uur.

  Quick View
 • Philips TAKH402PK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Philips TAKH402PK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Laat je kind met de Philips TAKH402PK zonder zorgen genieten van muziek. De koptelefoon kan door het begrensde volume niet harder dan 85 decibel, wat de kans op gehoorschade minimaal maakt. Via bluetooth streamt je kind draadloos muziek van een smartphone of tablet. Hierdoor loopt hij of zij vrij en veilig rond door de kamer, zonder kans dat een kabel ergens aan blijft haken. De lampjes op de oorschelpen zorgen voor een kleine lichtshow. Met de meegeleverde stickers laat je jouw kind de koptelefoon versieren.

  Quick View
 • Philips TAKH402BL Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Philips TAKH402BL Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Laat je kind met de Philips TAKH402BL zonder zorgen genieten van muziek. De koptelefoon kan door het begrensde volume niet harder dan 85 decibel, wat de kans op gehoorschade minimaal maakt. Via bluetooth streamt je kind draadloos muziek van een smartphone of tablet. Hierdoor loopt hij of zij vrij en veilig rond door de kamer, zonder kans dat een kabel ergens aan blijft haken. De lampjes op de oorschelpen zorgen voor een kleine lichtshow. Met de meegeleverde stickers laat je jouw kind de koptelefoon versieren.

  Quick View
 • Philips TABH305BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Philips TABH305BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Geef met de Philips TABH305BK jouw favoriete muziek extra kracht. Deze on ear koptelefoon is onderdeel van de BASS+ serie, waardoor je geniet van een krachtige bas. Je koppelt de koptelefoon via bluetooth draadloos aan je smartphone. Zo heb je geen last van kabels tijdens het luisteren naar muziek. Via de ingebouwde microfoon bel je handsfree. Wanneer je klaar bent met luisteren, berg je hem dankzij het opvouwbare ontwerp gemakkelijk op.

  Quick View
 • Philips TAPH802BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Philips TAPH802BK Hoofdtelefoons

  0 out of 5

  Met de Philips TAPH802BK luister je de hele dag probleemloos naar muziek. Met een batterijduur van 30 uur hoef je de koptelefoon niet vaak op te laden. Raakt de batterij toch leeg en heb je weinig tijd om hem op te laden? Dan ben je na 15 minuten opladen voorzien van 6 uur muziek afspelen. Wanneer je nog korter de tijd hebt, dan luister je na 5 minuten opladen voor 2 uur naar muziek. Je koppelt de koptelefoon via bluetooth draadloos aan je smartphone.

  Quick View
Top
X